Autors Tēma: 30 dienas svārkos  (Lasīts 5350 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: 30 dienas svārkos
« Atbilde #15 : 2016. gada 09. maijs, 20:23:43 »
Atkal kādam kaut kur par maz sievišķības?????  Ko vēl mēs drīz tā sievišķīgi varētu padarīt?
Speciāli ignorēju visu, kas šito acīs bāž, un speciāli staigāju un staigāšu BIKSĒS, vot tā 😊  jo ne jau svārkos vai kleitās tā sāls.

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2016. gada 09. maijs, 20:52:18 »
Nezinu, kopš atmetu savus aizspriedumus secināju, ka kleitās un svārkos jūtos daudz labāk un principā mājās strādāšanai jau sen vairāk lietoju kleitveidīgas lietas, jo tā ir ērtāk... plus arī sievišķīgāk...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 09. maijs, 21:29:00 »
Tie svārki tādi tantiski.
No bra akcijā var piedalīties tās, kam nav krūšu vai arī silikona krūtainās.
Nu jau gandrīz 10 gadus valkāju tikai bikses. Tagad nesaprotu, kāpēc jau agrāk nestaigāju biksēs, bet valkāju svārkus un mūžam saplēstās zeķubikses.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2016. gada 09. maijs, 21:45:48 »
Nesievišķīgi teiksiet? Diezvai http://www.popsugar.com/fashion/Stars-Wearing-Pants-Red-Carpet-Award-Season-2015-36544926#photo-36544926
Un vai Marlēnā Dītrihā, kas aizsāka bikšu modi sievietēm, saredzat vīrišķīgumu?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. maijs, 21:55:04 no Nomade »

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #19 : 2016. gada 09. maijs, 21:53:51 »
Es tikai mācos vilkt svārkus, bet manam ritmam/tempam svārki nav diez ko piemēroti. Nedaudz sievišķīgāk jūtos, lai gan jā, kāds tur sakars ar sievišķību no vienas puses... Bet laikam tādēļ, ka svārkus uzvelku tik reti, tad ir tas fīlings, nu tik mati plīvos, nu tik es iešu un visi atskatīsies  :rofl:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2016. gada 09. maijs, 21:58:05 »
nu paga. man ar pilns skapis ar kleitām. bet nu kamooon... pakārtot dzīvi kleitai? nu nē...  un vēl jau tik veca neesmu, lai augstākā veicamā fiziskā piepūle būtu tipināšana un pieliekšanās kurpes uzvilkt... :) vēl jau gana daudz sanāk ar rokām un kājām vicināties, un biežāk kā reizi 30 dienās... :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2016. gada 09. maijs, 22:00:42 »
Svārki un kleitas a la 60.gadi ne jebkurai piestāv. Vislabāk tie izskatās uz A veida figūru.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #22 : 2016. gada 09. maijs, 22:15:28 »
... un mūžam saplēstās zeķubikses.
Šis ir viens pamatīgs pluss bikšu valkāšanai. Ar svārkiem un zeķubiksēm nekad nevari būt droša, ka tās nav atkal saplīsušas...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #23 : 2016. gada 09. maijs, 22:16:18 »
Nu vispār jau svārki un kleita neprasa automātiski kurpes uz augta papēža.
Bet tas par 30 dienām svārkos, nu labi, ja kādai tīk, lai staigā, es pieturos pie sava vēlmes - kā gribu, tā staigāju. Bet vasarā un ziemā noteikti vairāk svārkos, bet laivot iešu ūziņās :)
Tas gan fakts, ka tagad sievietes noteikti daudz vairāk nesā svārkus un kleitas kā pirms gadiem 10 vai 15. Man patīk!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2016. gada 09. maijs, 22:23:59 »
Nu vispār jau svārki un kleita neprasa automātiski kurpes uz augta papēža

man - automātiski... :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2016. gada 09. maijs, 22:37:57 »
Tāpēc jau Tev tas rada problēmas uzvilkt kleitu vai brunci, ka esi iecentrējusies uz papēžiem :-)  Loģiski ja Tev kleita saistās tikai ar svētkiem,tad tā varētu likties.
Viss jau atkarīgs tikai no ieraduma un kā esi pieradis redzēt cilvēku.Kad es reiz uz darbu uzvilku bikses,man prasīja, vai es taisos iet pārgājienā  :rofl:
Kad mana kolēģe, kas vnm nēsā bikses, uzvilka svārkus, viņai prasīja - ko tu tā sapulcējusies  :rofl:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #26 : 2016. gada 09. maijs, 22:44:21 »
atļaušos iekomentēt.

svārkiem,siluetu izvēlē ir vislielākā izvēle kā jebkuram citam tērpam,derēs jebkuram auguma tipam,ja vien zini savu ķermeņa tipu,un esi interesējusies,kā to izcelt.

50/50 esmu piekritēja idejai par virpuļiem,kurus izraisa svārku švunkošanās(torsiju lauki,no rus valodas),un to pozitīvo ietekmi uz sievieti...

pati svārku valkāšanas kustība,kā sievišķīguma akcentēšana ir slavējama.punkc.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. maijs, 22:53:34 no pitons »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2016. gada 09. maijs, 22:46:54 »
Akvaimamdieniņ, tagad jau izrādās man ir problēmas... Nebūtu Nāras, kas pasaka, es i neuzzinātu... :)

Tas nekas, ka es arī pie biksēm pārsvarā augstus papēžus velku? :)

Svarīgāk par sievišķīgiem virpuļiem man ir paspēt kājām apskriet apskrienamo, kad tas nepieciešams. Un punkts, jā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #28 : 2016. gada 09. maijs, 23:00:33 »
Nu nē - ja brunčos tikai ar augstpapēžu apaviem varētu iet, tad es vispār tik biksēs vien staigātu. Gan tādēļ, ka rikšoju daudz kājām, gan tādēļ, ka nevaru papēžkurpes valkāt.

Un vispār - katram savs, tik nelieciet visām un visiem būt vienādiem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #29 : 2016. gada 09. maijs, 23:20:28 »
Pilnīgas muļķības, ka visām piestāv svārki.
Pāris desmitus gadus esmu nēsājusi tikai svārkus, bet ...  viss nav tik skaisti, kā dažas domā. Mēs esam TIK dažādas.