Autors Tēma: 30 dienas svārkos  (Lasīts 5353 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: 30 dienas svārkos
« Atbilde #30 : 2016. gada 09. maijs, 23:56:01 »
30 dienas brunčos - OMG, nemūžam! Brunčus velku tikai kā dažs labs vīrietis šlipsi - ar viebšanos un piespiešanos, ja nu akurāt baigi vajag. Turklāt "baigi vajag" man aizvien retāk. Ko var darīt brunčos, itin neko, tikai ofisā sēdēt, i tad vēl neērti. Ar manu dzīvesveidu absolūti nesavienojams apģērba gabals.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2016. gada 10. maijs, 05:31:03 »
Cilvēka dabiskais kustēšanās veids ir bez apģērba. Tātad bez jebkā ierobežojoša. Bikses, salīdzinājumā ar svārkiem, ir mazāk ierobežojošas.

Bet par to sievišķību atļaujiet iezviegt. Ja lords nodrošina lēdiju ar bezrūpīgu dzīvi, kur vienīgais viņas uzdevums ir labi izskatīties dārzā blakus tīri ģērbtu bērnu pārītim [kuriem pakaļ skrien aukles], protams, nav problēmu valkāt arī korsetes, stīvsvārkus un turēt saulessargu divos pirkstos. Ja tam bērnu pārītim pakaļ jādeso man pašai [arī pa mežu, kokiem un grāvjiem], pie viena stiepjot arī kādu somu, lai tā sievišķība, atvainojiet, iet pupās.

Tajā pašā latviešu klasikā ir gana daudz pievilcīgu, brunčus reklamējošu momentu - par rasā samirkušu apakšmalu, kas sitas gar kājām, dubļiem un citām nejaucībām. Vienkārši tolaik sievietēm nebija citas izvēles stulbo aizspriedumu dēļ. [Taisnības dēļ gan jāsaka, ka citām tautām ir daudz treknāki tautiskie tarakāni - skat. apdauzītos Āfrikas džungļos ar visādiem ķermeni kropļojošiem paradumiem.]

Bet ja nu kādam aiz bezdarbības šķiet akūti interesantas šādas akcijas - welcome! Vismaz nekaitīgi pret apkārtējiem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2016. gada 10. maijs, 08:57:10 »
Strīds par biksēm un svārkiem šķiet tikpat bezjēdzīgs, kā strīds par to, kas labāks - kurpes, vai zābaki. Katram ir savas priekšrocības. Galvenais - prast tās izmantot.
Žēl, ka nestrīdās vai netaisa akcijas bikini valkāšanai pludmalē. Un visiem kaitistiem - pa bikini!
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #33 : 2016. gada 10. maijs, 14:38:37 »
Nav jau nekāda strīda. Par sevi runājot, mani no tā visa "atsit" tas, ka šis pasākums tiek pasniegts "uci-puci, vairosim un audzēsim savu sievišķību, sievišķo enerģiju" mērcē. Nu, kam tās trūkst, lai, protams, audzē. Vienkārši brīnos, kā tik daudzām sievietēm var iestāstīt "lūk, tu neesi pietiekami sievišķīga, tev vajag to audzēt, vairot un pavairot".

Pacentos pat izlasīt "uzsaukumu" blogā http://www.topivesels.lv/lv/blogs/30-dienas-svarkos/148/
Kā vienmēr izrādās, ka tam visam apakšā ir biznesiņš :))) Lai dāmām veicas, reklāma labi nostrādājusi.

Nav tā, ka nu tik uzvilks kleitu un, hops, būs sievišķīgas. Šodien tieši noskatījos uz sievieti - svārki jau bija smuki, bet slāja kā mežcirtējs.  Phe.

Vēl no bloga sasmējos par šo: "Apzināti dzīvosim 30 sievišķīgas dienas, piedomājot pie ikdienišķām lietām un darbiem, kurus varam apzināti veikt sievišķīgi un maigi." Vienkārši iedomājos, kā es MAIGI vadu auto, MAIGI ieskrūvēju lampiņu, MAIGI ravēju un MAIGI nolieku klucīti :)))))))) Jo, ja nebūs MAIGI, nebūs sievišķīgi. Trakums tagad, i ko darīt ?  :rofl:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #34 : 2016. gada 10. maijs, 14:47:15 »
tas raksts bija 2015.gadā. vai tad šogad arī kaut ko dod un smērē?

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2016. gada 12. maijs, 19:48:21 »
man rīt būs svārki :go_go:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #36 : 2016. gada 12. maijs, 20:48:51 »
Citāts
50/50 esmu piekritēja idejai par virpuļiem,kurus izraisa svārku švunkošanās(torsiju lauki,no rus valodas),un to pozitīvo ietekmi uz sievieti...

Nu ar jebkuriem svārkiem tas laikam nesanāks. Kādus virpuļus gan spēj veidot zīmulis?
Bet es arī šodien biju svārkos. :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #37 : 2016. gada 13. maijs, 11:56:25 »
Oj, man jau trešā diena svārkos- no rīta iekāpu biksēs, nē-kaut kas ne tas, ierausos brunčos atpakaļ

Atslēdzies itta

« Atbilde #38 : 2016. gada 13. maijs, 18:13:47 »
Sasmeejos par to, ka man kaa mazai meitenei patiik, ja dejojot, kleita griezaas un uhhh ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #39 : 2016. gada 13. maijs, 19:56:29 »
Man patīk, kā, ar velo braucot, plīvo brunči.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #40 : 2016. gada 13. maijs, 20:03:32 »
Vienu šitādu vakar redzēju. Bruncis plīvoja aš līdz biksiņām.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #41 : 2016. gada 13. maijs, 20:04:07 »
Patīk kupli, plandoši brunči un tad vēl- īsi, apžmiegti svārciņi. Nepatīk solīdais ofisa variants.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #42 : 2016. gada 13. maijs, 20:25:39 »
Lūk, par tiem plandošajiem brunčiem... Ir man daži - smuki, plandoši. Bet... Līdzko parādās mazākā vēja plūsmiņa (pat durvis verot, ne tikai ārā staigājot), tā visa plandīšanās ir zoda augstumā. Nē, nu es varu uzvilkt zem svārkiem zeķes un zeķturus (vīrieškārtas pārstāvjiem par prieku)... Vai bumbierenes, lai nesapūš, ko nevajag ;) bet tik un tā - kaut kā baisi neparocīgi. Varbūt ir kāds veids, kā to plandīšanos saglabāt pieklājīgā (ne zoda) līmenī?

Atslēdzies reno

« Atbilde #43 : 2016. gada 13. maijs, 21:41:51 »
paskaties 50 gadu modi ar apakšsvārkiem ar stīpām
Merilina neskatās