Autors Tēma: Rimi ēdamrīki  (Lasīts 8403 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Rimi ēdamrīki
« Atbilde #15 : 2014. gada 20. oktobris, 20:18:00 »
Es pērku tos 4 priekšmetu komplektus pa 3,99. Cik sanāks sakrāt, tik būs, 5 jau ir nopirkti. Visi pagaidām stāv. Solu, ka dāvināšu tam, kurš pirmais no saviem vai radubērniem precēsies.  :rocking:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #16 : 2014. gada 20. oktobris, 21:11:50 »
Iegādāju  steika nažus. Ļoti labi. Lieki teikt, ka steikam viņus netaupu, jo ir ļoti parocīgi un asi ikdienas lietošanā. Bauda sagriezt tomātus ripiņās!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2014. gada 20. oktobris, 21:14:40 »
a es siera nažus... :) vēl tik apalais sieru dēlīc un paši sieri jāiegādā, un varēs servēt...

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2014. gada 20. oktobris, 21:22:35 »
Atvainojiet, bet kas ir jāizveic, lai sakrātu 5x 40 jeb 200 uzlīmes? Luīze, neiepirkties taču Rimi par 1000€?
Es ar kā reiz gribētu šos 4,6 vai 8, bet pašlaik uzlīmes vēl īsti nav pat 2 (OK, ar lielo piemaksu nepilniem 3). Kgan Rimi iepērkos bieži un savācu arī tās uzlīmes, ko negribētāji pametuši.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2014. gada 20. oktobris, 21:25:29 »
juus te tagad taa slaveejat, ka buus jaakozh elkonjos par pedeejaa laikaa nesavaaktajaam uzliimju chupaam :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2014. gada 20. oktobris, 21:39:24 »
Atvainojiet, bet kas ir jāizveic, lai sakrātu 5x 40 jeb 200 uzlīmes? Luīze, neiepirkties taču Rimi par 1000€?
Es ar kā reiz gribētu šos 4,6 vai 8, bet pašlaik uzlīmes vēl īsti nav pat 2 (OK, ar lielo piemaksu nepilniem 3). Kgan Rimi iepērkos bieži un savācu arī tās uzlīmes, ko negribētāji pametuši.

man arī tas ir noslēpums, kāvar savākt 12 x 40 un vēl... tur, no kurienes man sūta, esot rimī trauciņi, kur samet tie kam nevaig un paņem tie, kam vajag. mana paziņ uzrīkoja kampaņu,,iesaistīja pāris druškas, lai tās vienmēr paņem... un rezultāts jau ir man plauktā... :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2014. gada 21. oktobris, 02:10:54 »
ek, man lielākais guvums bija kkāds apaļš jurpersonas pārstāvis, kas nikni brēca, ka viņam šās (20+gab) nevajagot. Tad nu es kasieri no šām atpestīju :D
Un ar visu to nekas baisi daudz nav savācies :(

IMO, nekas super puper nav, bet tā kā man šobrīd vnk vajag lietojamus galda piederumus, tad šie izskatās gana OK manām necilajām vajadzībām.
Ja man jau būtu galda piederumi, tad, šos ieraugot, visticamāk, ka iepriekšējos ārā nemestu un neskrietu pirkt tieši šos.
Tagad nesaprotu, kā lai sakasu daudzmaz pietiekamu skaitu ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2014. gada 21. oktobris, 08:06:53 »

Rimi man ir galvenais veikals, kur iepērkos, akcija arī jau notiek vairākus mēnešus. Nekautrējos savākt pie kases tās uzlīmes, ko citi nav paņēmuši. Vēl kāds atdod sev nevajadzīgās. Nu tā arī pamazām savācas.  :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2014. gada 21. oktobris, 13:11:30 »
Man ir 6 komplekti. Zivju komplekts, tagad iegādāšos servējamo.
Man kolēģi nes uzlīmes, informēju, ka krāju.
Man vajadzēja jaunus rīkus, jo vecie morāli nokalpojuši.

Atslēdzies j

« Atbilde #24 : 2014. gada 21. oktobris, 21:11:15 »
Iegādāju steika nažus 12 gab. Ir tiešām labi un pietiekami glīši, lai lietotu arī pie servīzes, ja nu steiks ēdams

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2014. gada 21. oktobris, 22:32:14 »
Man iepirkās deserta karotītes (tās garkātainās) un kūku dakšiņas. Vēl ir ielasījusies čupiņa - domāju par siera nažiem vai varbūt piedāvāt kolēģei, kura beigusi remontu jaunajā dzīvesvietā un lēnām apaug ar virtuves piederumiem, sākot no nulles.

Ja paskatās, cik maksā galda piederumi, tad šie, manuprāt sanāk izdevīgi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2014. gada 22. oktobris, 10:00:43 »
Steiki mājās un vēl 12 personām, respect.
Šie bija rīki, kurus atmetu uzreiz.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2014. gada 22. oktobris, 10:04:41 »
Interesanti, ka Fontignac mājaslapā nemaz nevar atrast ēdamrīkus.

Atslēdzies tuure

« Atbilde #28 : 2014. gada 22. oktobris, 10:18:43 »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2014. gada 22. oktobris, 10:21:40 »
Aaa, es citu lapu skatījos.