Autors Tēma: Valdonīgi sievišķi  (Lasīts 2995 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Valdonīgi sievišķi
« : 2016. gada 25. maijs, 19:40:25 »
Kkaa sanaak jau kuro reizi neilgaa laikaa veerot, kaa sievishkji dricelee sabeestuvju personaalu... atnaakushi ar gjimeni un piesienas po povodu i bez... beerniem viss pofig, kaa jau beerniem, viiri smiin uusaas, a sievishkji kasaas uz urraa...

No malas izskataas savaadi, ka gjimenes komfortu agresiivi aizstaav sieviete, kameer viiriec, es pat nezinu kaa nosaukt...

Atslēdzies kuulaps

Re: Valdonīgi sievišķi
« Atbilde #1 : 2016. gada 25. maijs, 19:43:03 »
Bet dažreiz bez īpašas aizstāvēšanas komforts iestātos daudz ātrāk... Es kādreiz arī ļoti uzstāju uz savām tiesībām un savu patiesību, bet pēdējā laikā mēdzu izsvērt ieguvumus un zaudējumus. Un bieži saprotu, ka man noskaņojums sabojāsies daudz vairāk, nekā būs tas ieguvums.. Varbūt vīrieši vienkārši agrāk nonāk pie šāda secinājuma?...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. maijs, 19:45:02 »
Vīrieši parasti neiespringst, viņiem vnm pārsvarā viss ir labi, vienīgi varbūt nepatīk, ja sieva kasās, bet ko tur publiskā vietā citu darīt - jāsmīn ūsās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. maijs, 19:56:29 »
Sievišķi vairāk kaifu ķer no kasīšanās procesa kā tāda. Jebšu tas viņām ir paņēmiens, kā tvaiku nolaist. Bieži vien jau uzreiz var redzēt, ka ar, lūk, to tur būs kašķis, viņa jau ir ieradusies ar vēlmi uzkasīties un meklē jebkādu ieganstu.
Veči arī reizēm kasās, bet krietni retāk. Viņi laikam drīzāk ieraus glāzīti stresa noņemšanai, nekā bābiski kasīsies.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. maijs, 19:57:33 »
Tur jau taa lieta, ka taa shuume ir daudz lielaaka par iemeslu...

Pienu tiem nabagiem par kaitiigu darbu jaadod...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. maijs, 20:45:47 »
Man allaž šķiet, ka vēlme kasīties, arī publiski,
ir pārsvarā sexuāli neapmierinātiem indivīdiem.

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. maijs, 21:56:45 »
tuk, no tā mums būs saprast, ka sievietes prot apmierināt vīriešus (jo tie kasās mazāk), savukārt vīriešiem ar sieviešu apmierināšanu īpaši nevedas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. maijs, 22:02:43 »
Njā, daudz maz tā...
Vai tās ir tās pašas sievietes kuras kasās un kuras apmierina,
tas gan būtu pārdomu vērts...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2016. gada 25. maijs, 23:30:23 »
tuk, no tā mums būs saprast, ka sievietes prot apmierināt vīriešus (jo tie kasās mazāk), savukārt vīriešiem ar sieviešu apmierināšanu īpaši nevedas?

Vai tās ir tās pašas sievietes kuras kasās un kuras apmierina,
tas gan būtu pārdomu vērts...

Tātad turpinot varam izteikt varbūtību, ka kašķīgām sievām vīri laiž pa kreisi/apmierināti ūsās smīn/. Bet - tā sieva ir kašķīga tāpēc, ka neapmierināta vai neapmierināta tāpēc, ka kašķīga?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 26. maijs, 05:51:21 »
Valdonīgi kašķīga, lai vīrs pat nedomātu šļūkt.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #10 : 2016. gada 26. maijs, 08:48:21 »
Hā,tā taču ir sevis prezentācija!Un tā nav atkarīga no vīrieša klātbūtnes vai nebūtnes.Re kāda ES varena,ieviesīšu te kārtību,lai vienreiz tie sāk strādāt!Lielāko tiesu šitādi cilvēki cieš no zema pašnovērtējuma,tamdēļ to vajag prezentēt un pierādīt skaļi un publiski.Kaut gan varētu savus aizrādījumus izteikt klusi un mierīgi,vai vēl labāk-pie vainīgās iestādes administrācijas.Bet nē-vajag ,lai visi redz.Un protams,ja redz pašas vīrietis-tad tas vēl bonuss ++.
Sievietes vairāk satraucas par to,kā viņas tiek novērtētas un uztvertas-tamdēļ arī sevi skaļi apliecina,kamēr vīriešus tas mazāk satrauc un kādas sīkākas nebūšanas tie pat neievēro,kur nu vēl tamdēļ traci celt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2016. gada 26. maijs, 08:56:42 »
Ja ja ja.. Aha... Tik kaut kā večus trennuškās un pirkstiem vēdeklī nākas daudz biežāk redzēt... Nuja, pirksti vēdeklī mēdz būt arī tad, ja sardiļpirksti aiz resnuma kopā neiet...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2016. gada 26. maijs, 09:04:58 »
"kameer viiriec, es pat nezinu kaa nosaukt..."
Tas viss notiek mīļā miera labad - Tev vajag, Tu arī kasies, es tiešām pastāvēšu un ūsās pasmīnēšu :)   

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2016. gada 26. maijs, 10:13:28 »
A ber bet, ja tas enerģiskais jaukums tāpat kasās un regulē veci zem deķa, šim varbūt nemaz nav daudz jāiespringst un jams vienkārši izbauda tās atrakcijas nakts garumā. Nekad nevar zināt, varbūt pat patīk... Kamēr otrā puse šim nodod sutu par to, ka šams neguļ pareizā leņķī, ka kaimiņu Anna piekopj pavieglu dzīves veidu un ka viņai jau līdz kaklam šama zeķes, kas mētājās zem gultas, vecis blenž griestos un atsauc  atmiņās kaimiņu Anniņu, kurai ir "draudzīgs" raksturs, apaļumi pareizā vietā un droši vien nebūtu nekas pretī tam, kādā leņķī šams guļ... Idille.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2016. gada 26. maijs, 10:20:04 »
A ber bet, ja tas enerģiskais jaukums tāpat kasās un regulē veci zem deķa...
Kasīšānas, burkšķēšana un pamācības, šķiet, arī tēraudu par vārītu makaronu pataisīs... un pludojošu slapjumu izžāvēs :)