Autors Tēma: hobiju- turpinājums  (Lasīts 5343 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: hobiju- turpinājums
« Atbilde #15 : 2016. gada 13. jūnijs, 14:43:47 »
ja, ja... galvenais ir nepārblīvēt - tā jau bija pirmā varianta lielākā kļūda,- gribējās  ļoti daudz un štrunts vien sanāca. Es jau tagad redzu daudz sīku kļūdiņu un parīvēju  stratēģiski svarīgās vietas ar pirkstu  :blushing: . Faktiski effekts ir lielāks nekā uz foto un tas baigi priecē. Tagad pāris dienas jāpavēro , jāpieraksta kur un ko uzlabot. Galvenais tagad neuztaisīt pārāk kičīgu, jo magones pašas pēc sevis foršas un lieks smukums būs par salkanu. Bet beidot man pašai būs savas magones! Sen sapņoju ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2016. gada 13. jūnijs, 15:07:24 »
Nevarēju noformulēt, kas pirmajā magoņu variantā likās dīvains - atskārtu! - magones vilka uz kāršrožu pusi :)
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2016. gada 13. jūnijs, 17:44:22 »
rediģētais variants romantiskāks un  -galvenais -brīvāks

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2016. gada 03. septembris, 22:22:36 »
pavisam piemirsu. Te būs magoņu gala  rezultāts. Ļoti labs pie mana sarkana dīvāna viesu istabā ;o))))

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies maria

« Atbilde #19 : 2016. gada 03. septembris, 22:44:08 »
Nee.. atpakalj zilo fonu!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2016. gada 03. septembris, 22:58:30 »
Bet ja nu autorei Marsa tēma tuva... :)
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2016. gada 03. septembris, 23:09:28 »
Nja. No Marsa esmot vīrišķi.
Aber Olgucis 100 punkti ir no Venēras! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2016. gada 03. septembris, 23:11:28 »
Man liekas, ka tur mobilajam kaut kāds sarkans  filtrs nostrādāja. Faktiski siena nav  rozā bet gaiši violeta ... Es šo bilžuku ieliku, jo tas tāds siltāks...  :blushing:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2016. gada 04. septembris, 19:57:55 »
Bilžuks normālā dienas gaismā, nu ir taču savādāks, vai ne? ;o)) Jā un vēl vienu svaigu gabaliņu. Tā ir kāda ieliņa Provansā ;o))

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2016. gada 04. septembris, 20:05:34 »
Nu vo, tagad pavisam cita lieta! Citādi izskatījās pēc dzērumā ar asinīm aizpūduša skata narkomāna midzenī. Un visi delikāti klusē. Un domā - tas Olgucis tak tāāāds jauks cilvēks likās, ar veselu psihi, a te tāda marsiāniska šausma.
Šitās magones es noteikti gribētu sev. Patīk!
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2016. gada 04. septembris, 21:15:15 »
Man Provansa ;ļoti patīk -tikai novāc to rožu pušķi no priekšplāna!!!Plīiiz!!!Lai ir vienkārši saulē izdegusi ieliņa, štrunts,ja patiesībā tur tas pukšķis bija

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2016. gada 04. septembris, 22:45:27 »
Kur liec šīs skaistās bildes? Dāvini? Pārdod? utt?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #27 : 2016. gada 04. septembris, 23:57:24 »
Man Provansa ;ļoti patīk -tikai novāc to rožu pušķi no priekšplāna!!!Plīiiz!!!Lai ir vienkārši saulē izdegusi ieliņa, štrunts,ja patiesībā tur tas pukšķis bija
Es reno, te tagad ar to pindzelēšanos sarosījos, jo pierakstījos konkursā uz vietu onlain mākslas skolā. Man viena paziņa jau gadu nomācījās, tagad turpinās otru gadu. Kad viņi izskata kandidātus, dod divus uzdevumus - man atsūtīja to Provansas bilžuku ar uzdevumiem, ko ar to darīt. Krūms man pašai riebjas, - bet tur tas bija. Ja tikšu iekšā, tad kaut kur mēneša vidū sāksies bāzes triju mēnešu kursi. Patu pasniedzēja dzīvo  un strādā Francijā un pasniedz no savas darbnīcas. Viena reize nedēļā mācību stunda onlainā, apmērām 3 stundas gara - meistara klase dzīvajā, tad uzdevumi, kas reizi dienā jānosūta uz @ un 1x nedēļā visa grupa sēž onlainā un pasniedzēja dzīvajā  analizē katra darbu. Var ievērtēt, ko tur citi sastrādāja ;o)) ja ir jautājumi - ieraksta čatā un viņa uzreiz atbild- iedod uzdevumus nākošai nedēļai un tad atkal kārtējā 3xstundu  meistarklase. Baigi intensīvi viss notiek, bet spriežot pēc druškas rezultāti tādi, ka nojūgties var.  Par maksu , protams. A mums te pie reizes tūlīt garie rudens vakari.  Baigi gribās tikt iekšā.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. septembris, 00:12:01 no olgucis »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2016. gada 05. septembris, 00:10:51 »
Kur liec šīs skaistās bildes? Dāvini? Pārdod? utt?
da neko īpaši nedaru, ja ko pasūta, tad vienojamies par cenu; ja kāds grib par visu varu kaut ko no gatavā, tad piedāvā cenu un es pati izdomāju, vai es par tādu naudu esmu gatava no tā darba šķirties. Pagājušajā gadā man vispār bija lielā plauktu tīrīšana. Bija sakrājies kaudze no darbeļiem, gar kurām man pašai nekādas intereses nebija, visādas etīdes un studijas darbi. Uztaisīju akciju. Visi, kas manā dzīvoklī bija ienākuši varēja sev ( par brīvu ;oDDDD) izvēlēties kādu darbu no trim kaudzēm( klusās dabas, puķes, ainavas). 30 darbi aizgāja, kašmars. Tagad vismaz būs kur jaunus darbus likt ;o))

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2016. gada 05. septembris, 18:32:54 »
Ak vai... un es joprojām nezinu, kur Olgucis dzīvo.  :(

Pilnai laimei tieši pietrūkst kādas bildes ar magonēm. Jā, tieši magonēm.  :blushing: