Man Provansa ;ļoti patīk -tikai novāc to rožu pušķi no priekšplāna!!!Plīiiz!!!Lai ir vienkārši saulē izdegusi ieliņa, štrunts,ja patiesībā tur tas pukšķis bija
Es reno, te tagad ar to pindzelēšanos sarosījos, jo pierakstījos konkursā uz vietu onlain mākslas skolā. Man viena paziņa jau gadu nomācījās, tagad turpinās otru gadu. Kad viņi izskata kandidātus, dod divus uzdevumus - man atsūtīja to Provansas bilžuku ar uzdevumiem, ko ar to darīt. Krūms man pašai riebjas, - bet tur tas bija. Ja tikšu iekšā, tad kaut kur mēneša vidū sāksies bāzes triju mēnešu kursi. Patu pasniedzēja dzīvo un strādā Francijā un pasniedz no savas darbnīcas. Viena reize nedēļā mācību stunda onlainā, apmērām 3 stundas gara - meistara klase dzīvajā, tad uzdevumi, kas reizi dienā jānosūta uz @ un 1x nedēļā visa grupa sēž onlainā un pasniedzēja dzīvajā analizē katra darbu. Var ievērtēt, ko tur citi sastrādāja ;o)) ja ir jautājumi - ieraksta čatā un viņa uzreiz atbild- iedod uzdevumus nākošai nedēļai un tad atkal kārtējā 3xstundu meistarklase. Baigi intensīvi viss notiek, bet spriežot pēc druškas rezultāti tādi, ka nojūgties var. Par maksu , protams. A mums te pie reizes tūlīt garie rudens vakari. Baigi gribās tikt iekšā.