Autors Tēma: Par numuru noteicēju telefonā  (Lasīts 3464 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Par numuru noteicēju telefonā
« Atbilde #15 : 2016. gada 31. maijs, 15:51:27 »
Manai atvasei trīs puikas, ļoti jau nu gribēja tos brāķus, bet prot tikt tikai pie puikām, par ko arī nepavisam nav bēdīgi.  :rofl:
mary, Tu patiesi mazmeitas uzskatītu par brāķiem?

Atslēdzies mary

« Atbilde #16 : 2016. gada 31. maijs, 16:49:17 »
Ak, dies, es tikai gribēju teikt, ka ļoti gribēja kādu meitiņu  :rat:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2016. gada 31. maijs, 17:16:47 »
mary, Tu patiesi mazmeitas uzskatītu par brāķiem?

tuk, Tu patiesi uzskati, ka mary ir uzrakstījusi, ka uzskata mazmeitas par brāķiem?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2016. gada 31. maijs, 18:16:28 »
Ak, dies, es tikai gribēju teikt, ka ļoti gribēja kādu meitiņu  :rat:

Es laikam pievienojos Cammai un īsti neizprotu to dalīšanu brāķētajos un nebrāķētajos,
pat ja tas būtu vien verbāli...

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #19 : 2016. gada 31. maijs, 19:07:29 »
Nevajag jau lasīt tieši. Nu labi, pēdiņas vajadzēja ielikt, bet te tak arī skaidri saprotams, kā tas bija domāts...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2016. gada 31. maijs, 19:27:05 »
Kuulap, es saprotu, ka ir cilvēki, kas tā dala brāķētos un ne.
Jau teicu, man tas nešķiet pieņemami.
Ja domāts kā joks, tad, manuprāt bezgaumīgs.
Nebrīnos, ka Camma ignorē zvanītāju...

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2016. gada 31. maijs, 19:34:34 »
Man laimējies -nekad tādus izteicienus pat  dzirdējusi  neesmu. Cammas pieminētais tipāžs ir vnk stulbs tēvainis, un ja tāds gadītos -izvairītos no sarunām. Stulbi, ja  gadās tāds, ar ko nenovēršami jākomunicē

RaFix

• Viesi
« Atbilde #22 : 2016. gada 01. jūnijs, 20:57:26 »
Kaut kad, kaut kur dzirdēju frāzi "Manī ir arī sievišķā puse - mana māte bija sieviete!". Neatceros, kas bija šedevra autors, bet atceros pašu frāzi.

Man pašam vienmēr ir gribējies divus bērnus. Puiku un tad meiteni. Tāpēc, ka esmu iedomājies, ka būs kā manā bērnībā - samācīšu puiku, ka māsa jāaizstāv. Esmu gatavs faktam, ka var sanākt savādāk un no tā traģēdiju netaisīšu, vnk tā liekas baigi ok.
Esmu audzis vidē, kur pret sievietēm tiešām izturās savādāk kā pret vīriešiem - viņām palīdz nest somas, viņām atver durvis, ja viņām ir auksti, dod savu jaku. Esmu saticis dažas sievietes, kas uzskata, ka durvju atvēršana un somu nešana viņas pazemojot - ir rokas pašām, neesot nevarīgas. Nekad šito nesapratīšu - nu ko var pērties, ja labi zina, ka man to izdarīt ir vieglāk un ir pilnīgi nepatīkami skatīties, ka viņas mokās.

Nosaukt sievieti par brāķi.. Ja es to dzirdētu, būtu kašķis, ja vajag, arī kautiņš. Pat tad, ja teicējs ir pediņš un viņam sievietes kā tādas neinteresē, viņa māte ir sieviete un to faktu vajadzētu cienīt.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #23 : 2016. gada 01. jūnijs, 21:11:37 »
Nu, reizēm šādu tēviņu lielīšanās izvēršas visai ironiskā rezultātā. Zinu vienu tādu, kurš arī lepojās kā "nebrāķu ražotājs". Nezinu, ko viņš vēlāk teica un domāja vēlāk, kad viens no dēliem izrādījās gejs...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 01. jūnijs, 21:40:41 »
Nu, reizēm šādu tēviņu lielīšanās izvēršas visai ironiskā rezultātā. Zinu vienu tādu, kurš arī lepojās kā "nebrāķu ražotājs". Nezinu, ko viņš vēlāk teica un domāja vēlāk, kad viens no dēliem izrādījās gejs...
To noteikti kaimiņš bija taisījis. Man ir viena tāda paziņa, kuras tēvs viņu neatzina, jo viņam varot būt tikai dēli. Tā meitene ir pirmais un vienīgais šī vīrieša bērns. Bet kaimiņš ļoti centīgs - percīzu tēva kopiju sataisījis.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #25 : 2016. gada 01. jūnijs, 21:42:30 »
bet tad jau pats vēl sliktāks - vispār neko nevar saražot - ne brāķi, ne nebrāķi...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #26 : 2016. gada 01. jūnijs, 21:45:09 »
bet tad jau pats vēl sliktāks - vispār neko nevar saražot - ne brāķi, ne nebrāķi...
Domā ko runā!  :talking: Viņš vienkārši šauj ar tukšām patronām, bet, kad gribēs, tad uztaisīs tieši dēlu!  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2016. gada 01. jūnijs, 21:47:52 »
jezzinj..pilniigi atsaldeņi  :rat: :fubar: ..bet nu gadās...neko dariit...galvenais ,lai ceļā nenāk...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #28 : 2016. gada 01. jūnijs, 22:50:01 »
Gruzīns aizved sievu uz dzemdību namu,kur viņai piedzimst meita. Lepnais tēvs vaicā personālam- vai piedzima? -Jā! Dēls? -Nē! Bet kas tad???

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2016. gada 02. jūnijs, 10:00:59 »
Man tas liekas joks... Mans sencis teica- deelu katrs var uztaisiit, meitas- tas jau filigraans darbs...

jā, jā... kā teica Kathultas kalpone Līna (Emīla nedarbi), Dievam visgrūtāk bijis uztaisīt viņas ausis - cik tur visādu cikiņu un cakiņu bijis jāveido...