Autors Tēma: Kā viss mainās  (Lasīts 9627 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Kā viss mainās
« Atbilde #45 : 2016. gada 03. jūnijs, 15:43:10 »
He, vēl bija tāds vešgabals kuru nezkāpēc sauca par bumbierenēm.

Tāpēc, ka neapspīlētām 'baikas' biksēm apakšā bija gumija, kas ap cisku cieši savilkta. Tad nu tas bikšu gals pēc bumbiera izskatījās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2016. gada 03. jūnijs, 16:18:37 »
Kafejnīca Sigulda (blakus bija toreizējais galvenais pasts), kur starpbrīžos pēc bulciņām skrējām.
Un Putnu dārzs. Tā gan pietrūkst. Cik lekcijas tur nav nobastotas. Standarts: kafija 7 kapeikas, biezpienmaizīte 16.
"manā laikā" uz Siguldu gājām pusdienās pēc frī ar ketčupu. Skolas ēdnīca par prastu bija :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #47 : 2016. gada 03. jūnijs, 22:18:08 »
Par to skūšanos. Jā, tikai mūsu galā visi kā mežoņi neskūti. Senajā Ēģiptē pat uzacis un matus noskuva, vispār nekur nevienas spalviņas. Austrumu tautās sen pieņemts, ka sievietes likvidē apmatojumu attiecīgā vietā un arī kājas skuvušas, jo viņas pēc dabas spalvainas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2016. gada 03. jūnijs, 23:12:24 »
Tajās zemēs karsti, kažokus nevajag. Ar higiēnu saistīts.
Vēl tik apgraizīšanu  piesaukt...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #49 : 2016. gada 04. jūnijs, 10:30:50 »
Ceru,ka mani pārāk neapņirgs,bet kur palika pontonu tilts? Neatceros,cik gadu man bija,kad mamma ar tēti mani uz Rīgu aizveda,no zoo neatceros neko ,bet tās milzu laivas gan atceros. Vai arī bērna acīm tās likās milzīgas. Atpakaļ uz Liepāju lidojām ar lidmašīnu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #50 : 2016. gada 04. jūnijs, 10:46:19 »
Ceru,ka mani pārāk neapņirgs,bet kur palika pontonu tilts? Neatceros,cik gadu man bija,kad mamma ar tēti mani uz Rīgu aizveda,no zoo neatceros neko ,bet tās milzu laivas gan atceros. Vai arī bērna acīm tās likās milzīgas. Atpakaļ uz Liepāju lidojām ar lidmašīnu.

Vai tad pontonu tiltu 2. pasaules kara laikā nesabombardēja?  :scratch:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #51 : 2016. gada 04. jūnijs, 10:52:31 »
Pontonu tilta vietā tak uzbūvēja vantinieku. Kaut kādos 80tajos gados
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broms

« Atbilde #52 : 2016. gada 04. jūnijs, 11:23:31 »

Pontonu tilts bija Akmens tilta priekštecis

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2016. gada 04. jūnijs, 11:43:06 »
Ja atmiņa neviļ, tas tilts pēc tam vēl kur bija uzstādīts kā pagaidu variants.
Vēlāk laikam pa daļām izpārdeva. Viena daļa bija manīta kādā laivu piestātnē.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #54 : 2016. gada 04. jūnijs, 12:16:13 »
tad kad uzbuuveeja akmens tiltu tad pontonus novietoja taalaak - uztaisiija vanshu tiltu un peec tam vispaar likvideeja.
http://www.zudusilatvija.lv/objects/object/25484/
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #55 : 2016. gada 04. jūnijs, 12:19:32 »
Vai kāda atceras, kāda bija dzīve bez higiēniskajām paketēm?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #56 : 2016. gada 04. jūnijs, 13:07:17 »
pa pntonu tiltu tagadējā vanšenieka (Vosa arfa) vietā skrējām no ķīpenes. Ja kādreiz vēlu aizstrādājāmies, vajadzēja skriet pa īstam, jo 23 ņēma kaut kādus pontonus ārā

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #57 : 2016. gada 04. jūnijs, 14:02:32 »
Vai kāda atceras, kāda bija dzīve bez higiēniskajām paketēm?
atceras gan  :rat:

mans papus maasai autinjus arii lielajaa veljas katlaa vaariija. Un visa maaja peec ziepeem smerdeeja ... un tad visaas istabaas auklas ar taam marleem nokarinaatas. uj

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #58 : 2016. gada 05. jūnijs, 01:55:09 »
o jā, kaut kāds kašmars... dzīve bez higiēnas paketēm, tas vispār bija ārprāts, un tad kādā brīdī sāka ražot tās drausmas, kuras bija ap 1.5 cm biezumā. Viena drausmīga valsts. Par ko var nemīlēt savas sievietes! Nu nedaudz līdzsvaroja, tas ka nebija arī  tualetes papīra, toties bija baigi lētās avīzes, kaut kur par 2-3 kapeikām. Šad tad tā sēdēšana uz poda labi ievilkās, ja procesā, pēkšņi gadījās kāds sakarīgāks tekstiņš.
    Jā un remonti man patika, kad sienas krāsoja ar putekļusūcēju. Tur piestiprināja, puslitra burciņu un izklaide bija ne pa jokam.
    Un fāterim bija Feliks, tāds verķis- ar ko algas skaitīja savai brigādei (datora priekštecis), es bieži aizmigu ar to skaņu.
    Un vēl ābolu smarža, kurus omis savēra  virtenē un žāvēja uz radiatoriem.
    Un bija saldējums ar Riekstiem! vafeļu turzā. Un bija iespēja, - uzprasīt fāterim, - papu, tu saldējumu negribi? Protams, ka gribēja, man deva skanošo un par darbu es drīkstēju vienu pirkt sev. Fāteris savus 3-4, sabēra šķīvī un ēda ar lielo karoti. Bet es skatījos un domāju, ka tad , kad es  būšu veca un man jau būs 27 gadi, darīšu tāpat.  Un zināt, izrādās, ka vairs nemaz arī negribās. Droši vien saldējums tagad štruntīgs...  :sad_smiley:
    Un vēl pirmā filma par mīlu,  liekas "Šerbūras lietussargi", kad pirmo reizi no kīno pārnācu puņķos un asarās un domāju, - re kāda viņa ir Mīla!!!  :blushing:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2016. gada 05. jūnijs, 18:20:20 »
Tikumības jostas kopš bruņinieku laikiem ar nav manītas.