Autors Tēma: Seksam jābūt klusam!  (Lasīts 10565 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Seksam jābūt klusam!
« Atbilde #15 : 2016. gada 05. jūnijs, 01:57:38 »
O, my got... Tavi padomi ir nepārspējami...
Briti nobāl.

Ko briti, briti savāc random statistiku un izdara pilnīgi nesaistītus secinājumus, kā visa dzeltenā prese. Un saņem par to grantu naudu, ļoti bieži. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2016. gada 05. jūnijs, 11:37:13 »
taisni tā, tā kā nav ko dot padomus, bez atbildības uzņemšanās.  Ja vecākiem patīk skaļš sekss, tad uz brīvdienām jāizbrauc uz viesnīcu, ja patīk kluss, tad nevajag kautrēties un izrādīt maigumu bērnam redzot, utt, ja nevarat paši izdomāt, prasiet padomu cilvēkiem, kas būs spējīgi risināt bērna problēmas arī, nevis kaut kādiem forumu gudrajiem - gudri parunāja un aizmirsa visu... :)

Man ir 2 jautājumi:
1) Tev bērni ir?
2) un sekss?

Atbildes izvērst nevajag, pietiks ar jā vai nē. :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #17 : 2016. gada 05. jūnijs, 12:48:19 »
Man ir 2 jautājumi:
1) Tev bērni ir?
2) un sekss?

Atbildes izvērst nevajag, pietiks ar jā vai nē. :)
Atbildu britu statistikas krājējiem: 1- jā, 2-nē :D Homoseksuāls neesmu, bet izvēlēs brīvību - homoseksualitāti atbalstu.
Gribi piedāvāt seksu? :D Nepieņemu nedz skaļu nedz klusu, piedod. :) Kaut arī ticu, ka tu esi skaista un lieliska. :)   

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2016. gada 05. jūnijs, 12:57:09 »
Gribi piedāvāt seksu?

Neesi pārāk augstās domās par savu personu? :D
Es visu atceros, Ričard...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 05. jūnijs, 13:10:46 »
Neesi pārāk augstās domās par savu personu? :D

Man ar personu viss ir kartībā. :) Esmu pietiekoši kaitinošs, lai neļautu pa naktīm gulēt! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2016. gada 05. jūnijs, 13:27:20 »
Tā jau šķita -ar sexu uz jūs...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #21 : 2016. gada 05. jūnijs, 13:45:31 »
Tā jau šķita -ar sexu uz jūs...
Mani neinteresē seks ar manām prasībām neatbilstošām partnerēm :) Sekss ir pats svarīgais tikai lopiņiem ;)

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. jūnijs, 13:53:37 »
Partnere jau var atbilst tavām prasībām tik, nepiemirsti, ka ar to vien nepietiek,  ja kas...

Un cilveeki reizeem uzvedaas daudz stulbaak kaa lopinji... vinji to dara dzimtas turpinaasanas noluukos nevis pa abi un pa kreisi, kaa dalja cilveeku - ar savaam prasiibaam atbilstosaam un neatbilstosaam partnereem...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #23 : 2016. gada 05. jūnijs, 14:03:52 »
Partnere jau var atbilst tavām prasībām tik, nepiemirsti, ka ar to vien nepietiek,  ja kas...

O, jā ... kvalitatīvs sekss ir mazākais ko labs partneris var sniegt. Paldies dievam, es to uzzināju jau jaunībā ... Hmzs, vai britu zinātnieki ir atklājuši ko jaunu? :D   

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2016. gada 05. jūnijs, 14:07:50 »
O, jā ... kvalitatīvs sekss ir mazākais ko labs partneris var sniegt. Paldies dievam, es to uzzināju jau jaunībā ... Hmzs, vai britu zinātnieki ir atklājuši ko jaunu? :D   

Kaut kaa rodas sajuuta, ka runa iet par kvalitatiiva autinja iegaadi, kurs atbilst visaam pirceeja prasiibaam... taa nu viena dalja pa dziivi soljo mekleejot pa srotiem un autosaloniem...

Lai kaa man ar kvalitaati un atbilstiibu prasiibaam nepietiek... aatri kaarojaas cita modelja a ja nu kvalitaate labaaka un prasiibas arii aug...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #25 : 2016. gada 05. jūnijs, 15:07:09 »
Nu gan sabiedēji, es uztraukumā jau sāku domāt kādi gan pamperiem sakars ar šrotiem un autosaloniem.  :P bet tad ievilku krietnu elpas vilcienu un sapratu ka iet runa par pieaugušo puiku dzelzs "autiņiem" (automašīnām). Aha, bet nē man ar sievietēm nekad nav bijis tā, ka nav bijis pieņems piedāvājums, tā sakot, kāp iekšā un brauc. Un ja to darīsi ar gana lielu azartu prātīgu gabalu pat pavizināsies ;) Bet es tomēr pieeju pēc saderības principa - "vai mans bārdas skuveklis der viņas piepīpējamam kontaktam" :) Protams, bada laikā varētu mēģināt tur kaut kādas pārējas, bet vai vajag, ir tā sakot arī "lietderīgas mašīnās uz riteņiem" - piemēram veļas mašīna un vai obligāti vajag tur piespriest savu bārdas skuvekli? Braukšana tur tāpat neiznāks prātīga, labāk mazgāt veļu un miers. Bet ja reiz kontakts ir gana saderīgs, tad skuveklis patīkami dūc, šņāc un Tev nekad negribas nekad beigt viņu lietot... :) :thumbsup: Nu jā, bet tā īpatnība ir ka manam bārdas skuveklim derīgiem kontaktiem pašas kustīgās daļas ir ļoti specifiskas. Un ko gan var gribēt no skuvekļa kura barošanas vadā ir 5 dzīslu kontroles vads iebūvēts. :D :D :D   Tā kā dzīve ir tāda, kāda tā ir.
Diemžēl, ir zināms ari vieglais ceļš, ielecam kāda mazvāģītī noraļojam un ar gandarījuma sajūtu izkrītam ārā. Bet tik nu diemžēl, tad par autosaloniem intereses mazliet vairs nav, bet gan par ikdienišķiem pamperiem, sasodīts. Bet nu mazvāģītīm pat piepīpētāja nav, viņam tādas funkcijas nav paredzētas ... un ko?  :facepalm:   

Atslēdzies itta

« Atbilde #26 : 2016. gada 05. jūnijs, 16:05:23 »
njaaa... te nu pat es rakstot liidziibaas, apmaldiijos lasot :D  :rat:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2016. gada 05. jūnijs, 17:00:40 »
Nejauši ieskatījos šajā tēmā un atklāju,ka man ļoti patīk tas_pats_lv domu gājiens.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2016. gada 05. jūnijs, 19:04:56 »
Nejauši?..., tas jāsaprot tā, ka sexs neinteresē?;).

Atslēdzies itta

« Atbilde #29 : 2016. gada 05. jūnijs, 19:17:47 »
Un kas tiesi patiik tajaa visaa ?  :P