Nu gan sabiedēji, es uztraukumā jau sāku domāt kādi gan pamperiem sakars ar šrotiem un autosaloniem.

bet tad ievilku krietnu elpas vilcienu un sapratu ka iet runa par pieaugušo puiku dzelzs "autiņiem" (automašīnām). Aha, bet nē man ar sievietēm nekad nav bijis tā, ka nav bijis pieņems piedāvājums, tā sakot, kāp iekšā un brauc. Un ja to darīsi ar gana lielu azartu prātīgu gabalu pat pavizināsies

Bet es tomēr pieeju pēc saderības principa - "vai mans bārdas skuveklis der viņas piepīpējamam kontaktam"

Protams, bada laikā varētu mēģināt tur kaut kādas pārējas, bet vai vajag, ir tā sakot arī "lietderīgas mašīnās uz riteņiem" - piemēram veļas mašīna un vai obligāti vajag tur piespriest savu bārdas skuvekli? Braukšana tur tāpat neiznāks prātīga, labāk mazgāt veļu un miers. Bet ja reiz kontakts ir gana saderīgs, tad skuveklis patīkami dūc, šņāc un Tev nekad negribas nekad beigt viņu lietot...

Nu jā, bet tā īpatnība ir ka manam bārdas skuveklim derīgiem kontaktiem pašas kustīgās daļas ir ļoti specifiskas. Un ko gan var gribēt no skuvekļa kura barošanas vadā ir 5 dzīslu kontroles vads iebūvēts.

Tā kā dzīve ir tāda, kāda tā ir.
Diemžēl, ir zināms ari vieglais ceļš, ielecam kāda mazvāģītī noraļojam un ar gandarījuma sajūtu izkrītam ārā. Bet tik nu diemžēl, tad par autosaloniem intereses mazliet vairs nav, bet gan par ikdienišķiem pamperiem, sasodīts. Bet nu mazvāģītīm pat piepīpētāja nav, viņam tādas funkcijas nav paredzētas ... un ko? :facepalm: