Autors Tēma: viens likums, viena taisniiba  (Lasīts 6143 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

viens likums, viena taisniiba
« : 2016. gada 08. jūnijs, 14:05:30 »
Nja, bet tomēr... man sīks, riebīgs prieciņš par mūsu visgudrā ministra,
kurš tik daiļi lej ūdeni iekritienu.
Lai jau laba veselība, bet normāli par demisiju gan vajadzētu padomāt...

p.s. tautas modrā acs vēl joprojām nesnauž ;).

Atslēdzies ...(cita)

Re: viens likums, viena taisniiba
« Atbilde #1 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:47:00 »
Visu rīta cēlienu neiznāca būt pie datora, par ko runa?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:50:08 »
Nu nevar būt, ka viņš tik stulbs, ka gāja bez maksas , ar ĢĀ nosūtījumu utt. Varbūt apgāja rindu par maksu? Naudiņas tak pietiek.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:51:18 »
Nja, bet tomēr... man sīks, riebīgs prieciņš par mūsu visgudrā ministra,
kurš tik daiļi lej ūdeni iekritienu.
Lai jau laba veselība, bet normāli par demisiju gan vajadzētu padomāt...

p.s. tautas modrā acs vēl joprojām nesnauž ;).

Es saprotu situāciju tā, ka maksas pakalpojumi ir ārpus kārtas :)
tikko atnāk kāds ar "piķi"/polisi, tā šis iet visiem valsts apmaksātajiem pa priekšu.  Šāda sistēma jau ir gadiem un gandrīz visās ārstniecības iestādēs...

bet, lai jau noskaidro...

tēvam uz endoprotezēšanu
- valsts apmaksātā bija jāgaida 5 gadi
- 50% līdzmaksājums - gads
- 100% maksājums kaut rīt...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:51:26 »
Runa par to, ka Belēvičam apejot rindu veikta kāda manipulācija slimnīcā.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:56:33 »
A man gribētos, lai viņš tajā rindā gaidošajiem, kuriem nav naudas , acīs paskatās. Nudien idiots, nevarēja uz privāto iestādi? Ja nav tāda profila privātā iestāde, tad par naudu citā valstī?

Burtiski tracina tautu, re man platīna polise, re man nauda, viss notiek ātri un gludi! Kāda laba sistēma, citi pacienti, ņemiet piemēru no manis!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2016. gada 08. jūnijs, 15:06:11 »
Tā bija pārbaude,ir rindas vai nav.Tagad varu droši teikt,runas par rindām ir meli un dezinformācija.Koridori un palātas tukšas,ārsti sajūsmā ,ka vismaz kāds atnācis. (komentārs no DELFIEM)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. jūnijs, 15:07:51 »
Viņš tak neko citu, kā tikai pierādīja tautai, ka runas par rindām ir nomelnošanas kampaņas sastāvdaļa. Nu nav tak nekādu rindu!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. jūnijs, 15:07:55 »
Es saprotu situāciju tā, ka maksas pakalpojumi ir ārpus kārtas :)
tikko atnāk kāds ar "piķi"/polisi, tā šis iet visiem valsts apmaksātajiem pa priekšu.  Šāda sistēma jau ir gadiem un gandrīz visās ārstniecības iestādēs...
bet, lai jau noskaidro...

Ja tā būtu, tad kādēļ nesniegt komentārus, uzrādīt citus čekus?
Tad uzrādi čeku, polisi un balle beigta! (bet arī nebrīnīšos, ka papīri tiks dabūti un balle
tā arī beigsies).
Kungam vienīgi varētu nepatikt, ka viņa operācija atzīmēta kā nenozīmīga.
Nozīmīgai personai arī pumpas ir nozīmīgas.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. jūnijs, 15:09:57 »
Es jau citā tēmā, vairāk Āboliņas sakarā minēju, ka "pasaules varenie" savā visatļautībā un nesodāmības apziņā pēdējā laikā ir zaudējuši jebkādas reālās situācijas izjūtas paliekas. Dzīvo savā komfortablajā vidē un tad, kad kaut ko savāra, ir patiešām izbrīnīti - kā, kāpēc tā nedrīkst, kāpēc tā darīt nav labi?

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. jūnijs, 18:46:00 »
Nu nevar būt, ka viņš tik stulbs, ka gāja bez maksas , ar ĢĀ nosūtījumu utt. Varbūt apgāja rindu par maksu? Naudiņas tak pietiek.
ja pagāja par maksu, tad neredzu problēmu. sen zinām, ka par maksu ir 1 rinda un uz valsts kvotām -cita.
A kāpeč lai neietu ar nosūtījumu - vnk ātrāk - kurš tad uzzinās un kas par to būs?  :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2016. gada 08. jūnijs, 18:47:15 »
Zheel nedriikstu teikt savu pieredzi...

Maisaa vinjus visus un upee...

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. jūnijs, 19:44:53 »
Lapsa varētu paošņāt, kurš kuram radinieks, un no kurienes "attaisnojošie" čeki par operācijām Ādažos...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. jūnijs, 20:10:31 »
Slimnīcas ārstam varbūt tur privāts kantoris Ādažos. Cik smieklīgi - kad izlaužos pie ārsta slimnīcā - 'bdien, nu kas mums tur ir, ātri paskatīsimies. Kad pie tā paša ārsta privātpraksē - XXX kundze, lūdzu nāciet, sēdieties, stāstiet, kas jūs uztrauc. Nauda.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. jūnijs, 20:20:09 »
 Allaž brīnos par augsta līmeņa amatpersonu stulbumu. Ja reiz tu esi ministrs, tak vajadzētu tik daudz sajēgt, ka katrs tavs solis taps zināms un nekādu šmuci neizdosies paslaucīt zem tepiķa. Tāpat kā tie ārzemju komandējumos izcēlušies antiņi, kurus pieķer prostitūtu sieviešu (vai vēl labāk - vīriešu) gultās. Kas, nevar galu biksēs paturēt - neesi taču traktorists Ješka, kura gaitām neviens pakaļ neskatās! Nē, iekrīt kā mušas medus podā, un ardievu mīkstie krēsli...
Šitais arī - žadnostj frajera sgubila. Pašam naudas kā spaļu, nu tak paņem samaksā privātklīnikā tos nieka 2x45, vai cik nu tur bija, eur, un miers. Tā vietā, ka tagad reputācija saslapēta, pa masmēdijiem izvazāts, un hvz, ar ko tas vēl beigsies.  Vai tiešām bija to vērts?!