Autors Tēma: Kriminālistika un.... es....  (Lasīts 3398 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Kriminālistika un.... es....
« : 2016. gada 14. jūnijs, 18:27:32 »
Lai iet vaļā ''baisa tēma''.
Skatos krimiķus un reizēm sasmejos par izteikumiem. Nu labi- filmas vai grāmatas. Bet dokumentālisti un eksperti?
Piemēram. Dāma pazudusi, it kā aizgājusi no mājām. Detektīvs saka - nevar būt, jo sieviete noteikti paņemtu līdzi savu kosmētiku. Man tāds arguments pie ragutiņām, ja būtu tik nikna, ka vīru jāpamet, tad aizietu kā stāv, lai aizrijas ar maniem krūšturiem un zeķēm. Ja ietu prom ilgākā laikā, tad būtu rezerve(dublikāts) noorganizēts un kungs ij nemanītu.
Slepkavība. Nošauts kāds no lielkalibra stroķa. Tas neesot sievietes noziegums, šaujamais par dūšīgu. Te pat mans otrpusis nenoturējās - "šamie Tevi nepazīst!''....
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

Re: Kriminālistika un.... es....
« Atbilde #1 : 2016. gada 14. jūnijs, 21:51:01 »
Sajūsmina mūžīgā automašīnu neaizslēgšana un atstāšana uz ielas - ar vaļēju logu. Šiem tur ārzemēs nemaz neko nezog? Pat stroķus no bardačoka ne? Vismaz policistu rezerves stroķus toč nezog...
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2016. gada 14. jūnijs, 22:12:34 »
Riigaa nostiijos uz kabrioletu- atstaats ar nolaistu jumtu... nu tak uzprasaas, lai shim kko nodara...

Offtop...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. jūnijs, 23:11:20 »
Filmās, kriminālos notikumos, ļaunajiem auto darbojas vienmēr, kurpretim labajiem - diezgan reti.
Starteris griež kā tecila, bet vienmēr, pat profesionāls autozaglis, secina, ka akumulators nosēdies :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2016. gada 14. jūnijs, 23:18:27 »
plus vēl visiem parkinsonisms ar alcheimeru-nemūžam atslēgu aizdedzē neieliks,grabinās,drebinās un pie zemes nometīs.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2016. gada 14. jūnijs, 23:19:34 »
No krimiķu filmām vajag izslēgt frāzes ... paliec te, nekusties, nenāc ārā ... tāpat neviens tās parasti nedzird.

Arī offtop
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2016. gada 14. jūnijs, 23:20:44 »
Un paklups/aizķersies uz/aiz vienīgā suņa sūda uz ielas vai zara uz taciņas ... un gar zem :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2016. gada 14. jūnijs, 23:29:15 »
Tas gan vairāk par visādiem šausmekļiem un trilleriem, bet vienmēr nāk ņirga par "ļaunajiem", kas, notvēruši labo varoni, šķobās, vaibstās, draud, ļauni priecājas un visādi citādi tīksminās, līdz labajam izdodas atbrīvoties vai palīgā atlido labā feja. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #8 : 2016. gada 14. jūnijs, 23:59:54 »
Man patīk tie hakeri (un arī labie personāži), kuri vienmēr atrod paroli svarīgiem datiem, kas parasti ir "password" tipa...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2016. gada 15. jūnijs, 00:58:34 »
par neaizvērtiem logiem & nolaistiem kabrioletu jumtiem izbrīnījos bezgala... bet tas bija sen...jā,mazajos miestiņos tās mašīnas tā arī stāv... gan veikalu stāvlaukumos...gan citur...
kad Cornwall braucām uz jūru..tad auto stāvvietas tālu augšā..bet uz jūru jākāpj paris kilometri pa takām...tad nu stāvvietās tādi nolaistie kabrioleti rindām stāvēja.... jā brīnījos....

arii ārpustopiks... :thinking:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2016. gada 15. jūnijs, 08:27:44 »
Nav , nav ārpustopiks - kā reiz iekš topika viss!
Tad vēl ir drēbes, kuras plīst kā sapuvušas. Cik mēģinu kādreiz kādu kreklu vai citu drēbes gabalu saplēst - nomocīsies dulns, kamēr kantes vīle pušu. Visādas lencītes ij nemēģini - neplīsīs ne traks. Bet kārtīgs striķis kalna korē pārrīvēsies ka nosmirdēs vien.
Visus sakost!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #11 : 2016. gada 15. jūnijs, 08:38:04 »
Man gan reiz gadījās tāds drēbes gabals. Pirms pietiekami daudz gadiem, savu pedagoģisko gaitu sākumā mēģināju vienu bezsakarīgi skrienošu zeperi apturēt, saķerot aiz apkakles. Un ar šausmām konstatēju, ka krekliņš plīst kā papīrs. Zeperis aizskrēja tālāk ar pamatīgu robu krekliņā...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. jūnijs, 12:37:31 no Spārka »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2016. gada 15. jūnijs, 15:57:18 »
Ja jau par filmām..
Ne vienmēr krimināls, bet, ja kādam zvana par ziņās redzamo, tad nospiežot pulti tv ieslēdzas uz pareizo kanālu un ziņa atkal ir no sākuma.. kaut gan zvanītājs jau bija sācis skatīties konkrētā kanāla ziņu sižetu.

Visās pamestajās rūpnīcās ir elektrības pieslēgums, šur tur kāda vientuļa spuldze vienmēr deg.  Dažās rūpnīcās pat iekārtas darbojas. Pa tukšo, bet  kaut kādas transportēšanas lentes kustas. Ja nedarbojas, tad var ar galveno rubiļņiku dabūt dziesmā visu uzreiz - kausus, krānus, smalcināšanu un betonmaisītaju/ar iejauktu javu/

Tēraudlietuves vispār darbojas bez neviena cilvēka. Krāsnis kurās, metāls lejās, līnijas strādā. Nevar saprast - vai nu tā ir pilnīga robotizācija vai pametot rūpnīcu piemirsuši atslēgt. /hmz... moš Liepājas Metalurgā tagad tāpat?/
Neviena darbinieka nav, apsardzes arī nav. Tikai labais meklē ļauno/vai otrādi/.
 Ja nu vienīgi kaķis ieņaudas. A ko - šis pieradis pie normāla rūpnīcas trokšņa, a te pēkšņi šāvieni. Nu kā lai neskrien paskatīties kas par šaisi?! Paliek bail un tad jāiziet atklātā vietā un jāņaud.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #13 : 2016. gada 15. jūnijs, 17:14:46 »
Un filmās/seriālos 90% dzemdību sākas pēkšņi ar milzu sāpēm un saļimšanu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2016. gada 15. jūnijs, 17:19:57 »
90% dzemdību sākas pēkšņi
..bet tomēr beidzas pietiekami ātri, lai skatītājs nezaudētu interesi. Uzrādītie jaundzimušie parasti izskatās pāris mēnešus veci.