Autors Tēma: Mana māja - mana... Jā, kas?  (Lasīts 4343 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Mana māja - mana... Jā, kas?
« Atbilde #15 : 2016. gada 20. jūnijs, 10:57:02 »
Man no Cammas probleemaam nav pilniigi nevienas.

Iespējams texts nevis par vietu, bet gan attieksmi...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2016. gada 20. jūnijs, 11:17:28 »
Jauki gulēt pie atvērta loga. Nu kaijas jau ir mikrorajonu klasika. Bet viņas tur augšā , debešos klaigā, man 1.stāvs.

Bet man pie lodžijas ir koki. Šorīt tur atlaidās bataljons speķa zīlīšu un sarīkoja festivālu. (droši vien dziedāja un dejoja man par godu, ka es viņas ziemā baroju!) Kā tādi mazi asi urbīši pīkstēja un spiedza veselu stundu. Lēkāja pa zariem , bužināja spārnus kādās tur riesta dejā, drošākās ielidoja lodžijā un savus ultraskaņai tuvos sīiiiiiiiii un viiiiiiiiii, siiiiii, siiiiiii, siiiiiiiii iečiepstēja man taisni ausī! Un agri tie mazputniņi mostas!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2016. gada 20. jūnijs, 11:22:13 »
Ar maziem bērniem ir vistrakāk. Man zīdaiņa midzināšanas laikā kaimiņos klapēja bleķa jumtu. Pašlaik arī esot viens kaimiņš, kas malku sāk zāģēt 11 vakarā, bet tas tālu, nedzirdu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2016. gada 20. jūnijs, 11:28:28 »

Iespējams texts nevis par vietu, bet gan attieksmi...

Hi, hi, iemāci tu pāris mēnešus vecam bērnam pareizo attieksmi - nelikties ne zinis par trimeri aiz loga, nemosties no trokšņa un neraudāt, pie viena saprotoši māt ar galvu un dziļdomīgi noteikt - jā, tā zāle šogad gan aug kā traka.... :D

Baidos, ka tomēr ne jau par uztvērēja attieksmi vajadzētu uztraukties, bet par trokšņotāja.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2016. gada 20. jūnijs, 11:48:08 »
Vispār sākumtexts jau nebija par bērnu midzināšanu...
Bet esmu nofiksējusi, ka ir brīži, kad dāsnā kaimiņa uzbāzšanās
ar savu muzikālo gaumi -na vsju katušku, vienkārši besī laukā,
bet citreiz vairāk, vai mazāk pie kājas - ko bezkuļturje padarīsi...

Atslēdzies maria

« Atbilde #20 : 2016. gada 20. jūnijs, 19:04:49 »
Tu dzīvo purva vidū, kur kaimiņi piecu kilometru attālumā, un reto zāli Tev nograuž aitas?
Vai pārdesmit asfaltētu hektāru vidū?
Ne? Tad ar steigu pie ausu ārsta! :D

Citādi es nevaru iedomāties nevienu vietu, kur kāds nelieto zāles pļāvēju un trimeri, jo pašvaldību noteikumos zāles garums ir limitēts un basta. Var nebūt "svētceļnieku", var nebūt bērnu, var nebūt kaimiņu mūzikas un kaimiņu kaķu, bet zāle ir.
Dzīvoklī nav zāles, toties ir kaimiņi.
Labprāt uzzināšu ko jaunu - kur var dzīvot klusumā. :)

Kaiminjos neviens siicis nebreec.  Zaales pljaaveejus, garaam ejot, esmu redzeejusi, tak ne jau dziivoklii dzirdeejusi.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #21 : 2016. gada 20. jūnijs, 19:09:55 »
Ak, vai. Agrie zāles trimmerētāji vai malkas zāģētāji - tādi kaimiņi ir, bet es zinu arī, ka viens  vienkārši nebija izdomājies, ka varētu traucēt. Toreiz tā nejauši sanăca parunāt ar kaimiņa meitu. Un nu ir viss kārtībā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2016. gada 20. jūnijs, 19:28:22 »
Njā, man pa vaļējiem logiem gan viss dzirdams...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2016. gada 20. jūnijs, 20:07:43 »
Trix - mēs ir ausaines :)
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #24 : 2016. gada 21. jūnijs, 08:35:07 »
Neļauju tādiem niekiem sevi satraukt.  :saule: Bet principā jau man diezgan patīkams klusums.

Cielava

• Viesi
« Atbilde #25 : 2016. gada 21. jūnijs, 09:42:34 »
Laikam tiešām ir daudz cilvēku ar stipriem nerviem.Saprotu Cammu. Tie nejaušie garāmbraucošie ciemiņi ir traki.Galvenais,ka nepiesakās, jo tad varētu atšūt. Vēl ciemiņi ar bērniem - sak,tev ir privātmāja, paciemosimies,lai bērniņi izdauzās!
Pļāvēji vispār sabojā visu vasaras auru,dzīve kā garāžā!
Suņi un citas skaņas, kas neizbēgami vasarā ir vairāk dzirdamas! Reti guļu pie vaļēja loga,jo tad nav iespējams izgulēties.
Jā,ir daudz iemeslu,kāpēc gaidu tumšos un klusos gadalaikus,kad katrs savā mājā un ir beidzot  miers.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2016. gada 21. jūnijs, 09:56:12 »
Baigais Mārīšu bars novācies  :sarcasm:  Kādreiz ir arī tādi apstākļi, kad jums ne par ko nav jāsūdzas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2016. gada 21. jūnijs, 10:29:22 »
IR.

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2016. gada 21. jūnijs, 11:32:24 »
Nekas nav ļaunāks par uz lodžijas smēķējošu apakšstāva kaimiņu un visiem logiem uz to 1u pusi...
Vēlu tam ibmecilam drīzu un vēlams mokošu galu!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #29 : 2016. gada 21. jūnijs, 11:50:18 »
Vakar man bija negaidīti ciemiņi ar bērnu. Bērnam patīk klavieres. Man stāv bez pielietojuma, pati nespēlēju. Nu ap 21.00 - 22.00 mazais Mocarts sāka spēlēt. Bērns ir ļoti muzikāls, bet var teikt nekad nav spēlējis. Vienkārši spiež taustiņus un klausās , kas sanāk.  Baiļojos, vai kaimiņi mani neizsauks uz pārrunām šodien.

Lūk 2 vienā - negaidītības moments , kad māja nav kārtībā un troksnis.  Bet ja tik vien būtu dzīvē par ko satraukties!  Nieki! :)