Autors Tēma: Viena tante teica  (Lasīts 1567 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Viena tante teica
« : 2016. gada 21. jūnijs, 10:09:44 »
Gabaliņš, reāli noklausīts sabiedriskajā transportā  :rofl:
-Vai jums neliekas, ka kāds grib metodiski iznīcināt tautu?
 -Domā, ka kādam tas rūp? Kādu tautu? Tu domā, ka pēc desmit gadiem te būs kāda tauta?
 -Tur taču teica, ka ziepes vismaz uz 20 gadiem. Tātad valdība rēķinās, ka 20 gadus tauta vēl dzīvos. Tas priecē, vai ne?
 -Ko jūs par to ekonomiku, a globāla sasilšana! Nemaz tik ilgi nebūs jāgaida, vakar skatījāties, tur polu rādīja.
 -Kādu polu?
 -Nav svarīgi, galvenais, ka tur tas, kam bija jānokūst desmit gados ir nokusis pa vienu. Es pat dzirdēju, ka tagad poli mainoties!
 -Tad jau te būs Āfrika, vismaz sasildīsimies.
 -Nepaspēs sasildīties – noslīksi jo sākumā ledāji izkusīs.
 -Vispār es uz eiro nepaļautos, dolāri tie rullē. Galu galā ja Amerika nekad visa nenoslīks – zeme apaļa - viņai viens gals vienmēr paliks sauss, un tas gals lieto dolārus. Tātad – dolārs mūžīgs!
 -Ar tādu ekonomiku, nevarēs uz beigām zārku atļauties! Tu zini cik tagad tā kaste maksā?!!
 -Nezinu, bet zinu, ka noteikti vajag izvēlēties „dabai draudzīgu” zārku! Un uz vāka zaļo lapu lai uzlīmē, lai visi zina, ka tu biji par sakārtotu valsti...
Un te bija mana pietura. Mans Kungs, kā es negribēju kāpt ārā!

Atslēdzies Broms

Re: Viena tante teica
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. jūnijs, 10:15:40 »
Pipec. Tur baigi laba zāle būs bijusi.
Lietojot alkoholu, ātrāk būs pālis tāds, ka vispār parunāt nespētu, kur nu vēl šādu dialogu  izveidot.

P.S
Tur viens no sarunbiedriem nebija kāds šejienes personāžs?

P.P.S
Kādā vecuma kategorijā bija diskutētāji/as/?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 21. jūnijs, 10:23:07 »
 :coffee: beņķi aiz manis sēdēja divas dāmas "elegantā vecumā" un viena stāvēja blakus. Vecums liekas, kaut kur ap 47 -54 Droši vien brauca uz tirgu. Kur vēl tik agrā  rītā var braukt. Nu tur vēl bija visādas "rozīnītes"... es tikai to, ko atcerējos, pierakstīt bija neērti.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2016. gada 21. jūnijs, 10:25:24 »
"– zeme apaļa - viņai viens gals vienmēr paliks sauss, un tas gals lieto dolārus" - vot šitā ir pērļu karaliene :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2016. gada 21. jūnijs, 11:32:40 »
Nu ja reiz, tad vēl pa tēmu "viena tante teica" . Atrasts nesenos pierakstos no tā laika,  kad vēl mana darba diena sākās pie kāda kantora  darba galda.

No strādāšanas tāpat nekādas nesanāca. Tik tāda gudra mutes palaišana ;o) … Viena no vecām kara vistām ieminējās dzirdējusi, ka tagad topā esot, zemnieku saimniecībās īpašniekam jāslēdz darba līgumi ar ģimenes locekļiem par darbošanos ģimenes saimniecībā … I PONESLĀSJ…
 - pag, tad jau ar sīci arī par burkānu vagas ravēšanu!?
 - nu tad ar veci jāslēdz līgums par viņa zeķu pāru mazgāšanu?
 - nu ja , a ēst taisīšana un trauku mazgāšana. Atalgojums – veča divreiz mēnesī atnesta nauda. Iegriezīs pirkstā - darba trauma darba vietā, jāraksta iesniegums tai Darba uzraudzības iestādei, lai atsūta komisiju!

- a tās gultas aktivitātes?!! Ir pat reģistrēts darbības veids “ Fiziskās labsajūtas uzlabošana” … lai maksā
 - pag, bet pa priekšu, pirms mesties gultā lai uzraksta iesniegumu, ka apņemas pildīt darbus profesionālā līmenī un ārsta izziņu, ka darbam derīgs un apņemas segt visas problēmas, kas ir radušās jama darbības rezultātā
- nu ja, tad jau viņš arī pieprasīs sanitāro grāmatiņu, kad pēdējo reizi ir veikta ginekologa apskate …

…un tā arī turpinātos… bet beidzās darba nedēļa un jaukās būtnes aizplivināja pie dzimtā pavarda.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2016. gada 21. jūnijs, 11:50:52 »
šodienai vēl, pēdējais gabaliņš, arī no veciem pierakstiem

Kāds skuķis no mūsējām paziņoja, ka mājās vairs neatgriezīsies! Izrādās no rīta vannā esot redzējis peli!!! ... atsakās eksistēt vienā dzīvoklī ar peli, un vispār pele izskatījās dīvaina, jo ko gan tāda pele meklēja vannā, tā noteikti nav peles interešu sfērā, tātad pele galīgi nepareizi orientēta, vai nu vēl trakāk, slima ar kādu trakuma sērgu!!!... mēģinājām iestāstīt, kaut ko par Žurkas gadu un par to, ka viņa jau arī bija nevis virtuvē, bet gan vannas istabā, tad kad saskrējās ar to nelaimi – tie bija vāji argumenti. Dienas laikā piezvanīja citai druškai un mēģināja izzondēt augsni, vai nevar pie tās pāris nakšu pārnakšņot... Vienā vārdā murgs ... Un tad uz vakara pusi atskanēja zvans:
 -Brauc mājās. Es viņu noķēru!
 -Tu viņu jau nositi?
 -Nē, viņa pati nobeidzās
 -No kā tad? -Tūlīt pat ej dušā un nomazgā rokas!!! ... un iznes miskasti!
 -Es domāju no bailēm

-Es jau viņu neiemetu miskastē
 -Tu esi jucis?!!! Kā es tagad to podu!!!... – un nometa klausuli
 -Skuķi! Vecis podu sabojāja! Iemeta tur peli!!!.. a ja viņa dzīva un tikai izliekas?!! ... A ja viņa pagalam un tūlīt sāks smirdēt?!!!! ...ko lai tagad dara?!!!
 ...un tāda klusa balstiņa no malas ..., - varbūt pasaki, lai norauj ūdeni?!...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2016. gada 21. jūnijs, 12:18:09 »
nē tak, šo nevarēju neielikt, - es vienkārši pašreiz mēģinu sakārto savus pierakstus. Nu lai jums arī tas prieks ;o)))
Arī no mūsu kantora vecām klačām

-Es kaut kur lasīju, ka cilvēkam 7 gadu garumā atmirst Visas šūnas un rodas jaunas. Būtībā, pēc tiem septiņiem gadiem cilvēks vispār 100% ir nomainījies.
 -Točno, visi tā saka, tu appreci cilvēku, paiet 7 gadi un tad vienā dienā tu skaties uz viņu un nevari saprast, kas tas tāds tev blakus - pavisam svešs cilvēks. Tāda sajūta, ka viņu nemaz nepazīsti – precēji pavisam ko citu.
 -Nu ja, es tieši par to – ko tie veči skrien citām pakaļ, grūti nogaidīt 7 gadus? Pēc septiņiem blakus būs pavisam cita, kāda ne kāda a dažādība!
 -Protams, ka būs. Vienkārši tā cita būs – veca!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 21. jūnijs, 14:49:55 »
Man ar viens pastāsts no sabtransa, kurš nu jau mūsmājās folklorizējies :).
Mana agrā jaunība. Tramvajs uz Āģeni (mana pirmā darbavieta).  Pavasaris. Agrs rīts.
Pieturā pie tirgus tramā pa pakaļējām durvīm ietraušas pāris ar pekelēm un
feisos ierakstītām ikdienas alko patēriņa zīmēm, un atkrīt aizmugures beņķī.
Vīrelis skaļi ko postulē un nevar rimties. Tauta sāk pārmetoši ieinteresēti  atskatīties.

“Dāma“ sajūtas neērti un cenšas vīreli apklusināt:
                                                                                           - Atradies, Rainis, tāds!
                                                                   Uz ko vīrelis :
                                                                                           -Pati tāda Aspazija!!!

Tramvajs gandrīz explodē aizturētos smieklos.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #8 : 2016. gada 21. jūnijs, 15:11:50 »
Vīrietis tiešām izrādījās inteliģents...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. jūnijs, 15:29:08 »
Patiesībā, iespējams, abi padlaiku murgu neizturējusī inteliģence :(.