Autors Tēma: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija  (Lasīts 9365 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija
« : 2016. gada 24. jūnijs, 08:49:41 »
Kā izgāzt referendumu jeb, ja izvilki - bāzīsi apakaļam.
Ņemam vienu, divus "pret" aktīvus pārstāvjus, nu piemēram politiķi Džo Koksu, 5 dienas pirms Referendumārija un aizsūtam kampaņas braucienā uz kaut kādu radikālu čuhņu, nu piemēram uz Jorkšīru. Tur šamo pēc sadzīviska strīda ar politisku pieskaņu radikāls "par" pārstāvis nošauj, nodur, abi varianti. Un gatavs - aptaujā GB "pret".
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. jūnijs, 09:00:30 no Mao »

Atslēdzies Mao

Re: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija
« Atbilde #1 : 2016. gada 24. jūnijs, 08:54:41 »
Ja tā padomā - viens šībernieks norauj vairāk kā pus nācijas cerības. Kā vecajos, labajos haosa laikos...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 24. jūnijs, 08:59:39 »
Sūdu rallā, jaunākās ziņas - APTAUJA DRANĶIS, NOBALSOJUŠI "PAR". Vai nav ciniski velli, ko?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 24. jūnijs, 09:12:12 »
Mārciņai lielākais kritums kopš 1985. gada.... .

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2016. gada 24. jūnijs, 09:29:08 »
Nu ko - Īrija, Skotija un t.j.p.c.gr.r.r. ... GOOO!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 24. jūnijs, 10:43:40 »
D.Kemerons atkāpies. Jāpielej bākai līdz ūkai...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2016. gada 24. jūnijs, 11:05:22 »
Hm. Juridiska spēka referendumam nav. Izstāšanās procedūra jāvada valdībai. Valdība var vienmēr kaut ko samuhļīt. It kā izstājamies pēc tautas gribas , bet tipa sadarbojamies ar ES....

Bet emocionāli man prieks par britiem! Latvija,  protams, nav salīdzināma ar UK, bet man šķiet briti ir lielāki savas zemes patrioti. A mūsu valdībai tās lunkanās muguras , rausēja gēns un vienkārši stulbums parastais.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2016. gada 24. jūnijs, 11:55:52 »
Nu tagad būs baigais precedents pārējām dalībniecēm.
Un atkal tautieši...  :confused: .
Nē, nu ja darba līgumi ir, tad droši vien būs jāsaņem atbilstoša vīza

Vai atkal Eiropa izdomās UK , kaut kādu jauni statusu, vai arī UK kaut kādu statusu Eiropai vismaz uz pārējas laiku. Jo  nevar tā vienkārši dienas laikā  apgriezt  visus galus. Tur taču kaudze firmām savstarpēju līgumu, kas pakārtoti  konkrēti Eiropas situācijai. Interesanti, kā  ar Šengenas vīzu. Vienalga skumji.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2016. gada 24. jūnijs, 12:01:17 »
apkārt visi šokā....lai gan kladzināja ,ka vajag izstāties utt, bet neviens tam īstenībā tā nebija noticējis. šorīt ir acīmredzams šoks... kas būs tākāk,domās pēc tam..pagaidēm ienkārši šoks- kā tā ??? :wtf:
varbūt pat ne šoks bet neticigs pārsteigums..jo nu ..nebija tam gatavi... arii Kamerons :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2016. gada 24. jūnijs, 12:32:19 »
IMHO, augonis, kas gadiem audzis, ir jau pierasts, visu laiku nedaudz sāp, bet no operācijas bail - ja nu būs sliktāk, un kad dakters griezīs, tad sāpēs... Uzlīmē tik kārtējo plāksteri un sev iestāsta, ka tā vajag. Bet kad rumpis vairs nevelk un sadumpojas, tad no daktera ķiteļa - šoks.
Nu tagad šie ir tikuši līdz operācijai - augonis ir uzgriezts. Malači. Vēl jau strutas jāiztīra un atkopšanās periods nebūs viegls, bet augoni neaiztiekot, ir garantēta sepse un exitus letalis.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2016. gada 24. jūnijs, 13:49:33 »
Tautas balss Dieva balss. IN piekritēji  N tagad saka, laiks slikts bijis, jaunieši nav gājuši vēlēt, pensionāri aizvilkušies un lūk rezultāts! Nez, vai vecāki cilvēki tā uzreiz būtu ieskaitāmi muļķu kategorijā.

Tagad būs interesanti, Skotija grib būt ES. Forši sēdēt drošā angļu aizmugurē,   bet saņemt no Eiropas visus labumus. I angļiem var ieriebt, i no Briseles sev kādu labumu izspiest.

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2016. gada 24. jūnijs, 16:52:40 »
Angļu valoda vairs nebūs ES valoda :rofl:

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #12 : 2016. gada 24. jūnijs, 17:18:24 »
Kā ar Īriju? Tiešām neesmu interesējusies par oficiālajām valodām Īrijā. Īriem ir savējā, bet vai arī angļu netiek ;lietota oficiāli?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2016. gada 24. jūnijs, 19:56:33 »
Ziņās raksta pārsteidzošs rezultāts... Kas gan tur pārsteidzošs, ja visās aptaujās sanāca apmēram pusi uz pusi?
Nu ko par tiem kas neaizgāja teikt? Paši vainīgi. Un tas attiecas uz visām vēlēšanām.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #14 : 2016. gada 24. jūnijs, 20:25:15 »
Panikai un ažiotāžai, protams, milzu potenciāls, tomēr politiķu vidū valdošais noskaņojums, izskatās, ir atstāt visu kā ir. Kamerons atvadu runā sola, ka tirdzniecība un ceļošana netiks ierobežota. Nospiedošais vairākums britu politiķu ir par atvērtā tirgus saglabāšanu, kas nozīmē, ka ES mierīgi var prasīt turpināt iemaksas budžetā. Vienīgi finanšu milži sāk pamest kuģi, jo šeit nekad nevar pārapdrošināties.