Autors Tēma: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija  (Lasīts 9333 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. jūnijs, 22:34:11 »
Rakstīju jau pa dienu komentāru, bet laikam "neizteicos" tomēr.
Briti to laikam var atļauties, pietiekoši spēcīga valsts, bet es izvēlos dzīvot ES, ne PSRS. Pilnīgi noteikti nebalsotu par Latvijas izstāšanos no ES.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2016. gada 25. jūnijs, 08:39:03 »
Briti tagadiņ centīsies saglabāt status quo. Tipa neesam savienībā, bet tas taču nekas, nekas jau nemainīsies, va ne? Nu lūdzu...
Putra būs baigā! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156368102800478&set=a.10152847160625478.1073741825.673340477&type=3&theater
Diez kas tagad notiks ar mūsu ofšoriem Skotijā un kad šamie sāks maksāt ievedmuitu?

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2016. gada 25. jūnijs, 09:02:04 »
vispār dīvaini, ka tik vitāli svarīgā balsojumā nevajag 2/3. Iznāk, ka viena cilvēka balss beigu galā var noteikt Jā vai Nē

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2016. gada 25. jūnijs, 09:18:42 »
vispār dīvaini, ka tik vitāli svarīgā balsojumā nevajag 2/3. Iznāk, ka viena cilvēka balss beigu galā var noteikt Jā vai Nē
Arī pie 2/3 viena cilvēka balss var noteikt jā vai nē - ja pietrūkst vienas balss līdz 2/3, tad tāpat čušš.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. jūnijs, 09:19:50 »
Arī pie 2/3 viena cilvēka balss var noteikt jā vai nē - ja pietrūkst vienas balss līdz 2/3, tad tāpat čušš.

:banhead:   kaut gan  :talking:
Fuj, sajaucāt man galvu, protams šitā  :facepalm:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. jūnijs, 09:26:07 no Mao »

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. jūnijs, 11:09:33 »
28% neaizgāja vēlēt, bet gan jau kaut ko domāja. Tīri teorētiski - kā viņi būtu balsojuši? Arī uz pusēm? Bet ja nu nē.

Protams , no Latvijas viedokļa, tas, ka UK nomainīs ar Turciju ES ir ļoti nepatīkami. Junkers man liekas vienkārši jucis, ar savu histērisko "prom nozīmē prom! Un , davai, ātri.

Kamerons malacis, bet gribēja 2 pusēm izpatikt. Prasīja ES reformas, piedraudēja ar referendumu,  stulbā Brisele nelikās dzirdot, šim nācās rīkot referendumu (malacis, ka solījumu turēja) un aģitēt par palikšanu. Godīgi sakot, ja briti būtu palikuši, varbūt kādu reformu izspiestu no Briseles, mums visiem par labu. A tagad nekā.

Krievija protams berzē rokas un priecājas.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. jūnijs, 11:22:22 »
Par tiem kas nebalsoja var domāt, ka vienalga - tad kāda starpība vai paliek ES, vai iet prom.
Bet varbūt Brexit liks cilvēkiem aktīvāk piedalīties balsojumos, lai nebūtu to "pārsteigumu".
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. jūnijs, 11:30:25 »
Saldajam pārītim Junkeram un Merkelei šis gadījumā nav pēdējais gads amatos?
Izstāšanās jau nav ātrs process, tā ka nevar zināt kā vēl tas viss turpināsies...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. jūnijs, 12:32:34 »
Sasmējos... Nu briti vāc parakstus par atkārtotu referendumu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. jūnijs, 12:56:20 »
Regresa iniciatori, kā tā tādi sludinātāji - sazombē radikālos, vientiešus, emocionālos un apakšslāni, kuru protams ir vairākums un bazūnējot nekur neapstiprinātus argumentus visus ierauj masīvā virpulī, kas apriori nevar nenodarīt postījumus, pie kam tieši katras atsevišķas un konkrētas personas dzīvē. A pašiem vara rokā, kaifs, kad citi dancā, pofig, ka auzu virzienā, galvenais, ka es boss. Lohs tu un lūzers, ja bez posta nevari pacelties. Nu gluži kā mūsdienu "veiksmīgās" dāmas - davai mēs tagad sludināsim, kā vajag... . Oi.  :facepalm:

A ko es gribēju pateikt? Ā, ir regresējoši ierosinājumi un nē. Lūk. Kas nejūt atšķirību, tam fuj bļin par piecūkāšanu apkārt. Stāvi tak kluss.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. jūnijs, 12:58:28 »
28% neaizgāja vēlēt, bet gan jau kaut ko domāja. Tīri teorētiski - kā viņi būtu balsojuši? Arī uz pusēm? Bet ja nu nē.

Protams , no Latvijas viedokļa, tas, ka UK nomainīs ar Turciju ES ir ļoti nepatīkami. Junkers man liekas vienkārši jucis, ar savu histērisko "prom nozīmē prom! Un , davai, ātri.

Kamerons malacis, bet gribēja 2 pusēm izpatikt. Prasīja ES reformas, piedraudēja ar referendumu,  stulbā Brisele nelikās dzirdot, šim nācās rīkot referendumu (malacis, ka solījumu turēja) un aģitēt par palikšanu. Godīgi sakot, ja briti būtu palikuši, varbūt kādu reformu izspiestu no Briseles, mums visiem par labu. A tagad nekā.

Krievija protams berzē rokas un priecājas.

Ja vadās no principa, ka mājās paliek klusie un miermīlīgie, tad drīzāk vairāk būtu balsu "pret" frontē.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #26 : 2016. gada 25. jūnijs, 13:11:20 »
Izstāšanās jau nav ātrs process, tā ka nevar zināt kā vēl tas viss turpināsies...
vakar zinjaas teica, ka izstaashanaas process ir 24 meeneshi. taatad liidz 2018 gadam. liidz tam laikam vinjiem jaaieveero visas EU normas un vienoshanaas
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2016. gada 25. jūnijs, 17:57:27 »
Nez, ES tam buutu jaabuut trauksmes zvanam par savu "saimniekoshanas" modeli

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #28 : 2016. gada 25. jūnijs, 18:58:33 »
trauksme driizaak ir no "domino" efekta ... holande, francija, rumaanija ... ka daudzi riikos referendumus un gribees izstaaties. Vakar viens (nu nezinu kas) teica, ka shis viss tomeer lielaa meeraa ir deelja "wilkommen" politikas
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2016. gada 25. jūnijs, 19:34:23 »
vakar zinjaas teica, ka izstaashanaas process ir 24 meeneshi. taatad liidz 2018 gadam. liidz tam laikam vinjiem jaaieveero visas EU normas un vienoshanaas

Tiko pa tv angļu vēstnieks lv teica, ka kopš referenduma līdz izstāšanās no es
paies seši gadi sarunās.