Autors Tēma: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija  (Lasīts 9380 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija
« Atbilde #60 : 2016. gada 28. jūnijs, 15:50:26 »
Par jēdzienu "okupanti" gan arī vajadzētu padomāt. Kur tad ir militārie iebrucēji? Apmiruši. Ir mums iebraucēji, ekonomiskie migranti, ja vēlaties, civilokupanti.
Roze, aizej 9.maijā pie uzvaras pieminekļa Pārdaugavā - tur viņi ir. Biezā slānī.
Ar mirušo gvardi bildēs uz kātiņiem :).

Atslēdzies daddy

« Atbilde #61 : 2016. gada 28. jūnijs, 16:05:43 »
Nu gan savilki!
Likumīgus viesstrādniekus, kuri dara “melnos“ darbus, ko vietējie  negrib
 ar valsts okupāciju.
Neiedomājami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tīri loģisks savilkums. Politiķi sabiezina krāsas, lai iegūtu sev tīkamu balsojumu UK gadījumā - viesstrādnieki ņem nost angļiem darbu/nosit algas - loģiski, ka viņi ir sliktie.
LV gadījumā "fiziskie okupanti-atbrīvotāji" ienāca 1944. gadā, no tiem dzīvi ir varbūt daži. Pārējie ir ekonomiskie migranti, kuri 50-60-70-80 gados pārcēlās no vienas PSR Savienības malas  uz otru, labākas dzīves meklējumos, bet 1991. gadā pēkšņi kļuva par "okupantiem".  Situācija identiska kā 2 ūdens piles.       

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2016. gada 28. jūnijs, 16:18:42 »
Aha, vien piemirsi par spešel celtajām rūpnīcām, spešel ievesto darbaspēku tām, spešel  celtos un iedalitos dzīvokļus un ļgotas.
Salīdzinājums ir nekorekts.
Un ekonomiskais migrants diez vai ilgojas, ka zeme no kuras atmigrējis
valdīs patreizējā mītnes zemē.

sorry par offtopu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #63 : 2016. gada 28. jūnijs, 16:27:31 »
Un ekonomiskais migrants diez vai ilgojas, ka zeme no kuras atmigrējis valdīs patreizējā mītnes zemē.

un kā vēl ir korekts!! Skaties plašāk...kas ir "zeme"?? zeme nevalda... "valda" reliģija, valoda, tikumi, paražas...
vai tad arābu izcelsmes ekonomiskie migranti pieņem patreizējo mītnes zemju reliģiju, valodu, tikumus, paražas?? skaidrs, ka nē!! 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #64 : 2016. gada 28. jūnijs, 16:43:39 »
Okupants ir jebkurš, kurš atveļās un mēģina vietējos piespiest visos veidos piemēroties viņam. Un vienalga, vai tas tiek darīts asaras slaukot un dvešot "es jau nabadziņš, ne māju, ne prātiņa", vai "es tev te grīdas bik pamazgāšu, a tu man par to vakariņas restorānā, sievu izpriecām un čības pie gultas pienesīsi", vai ar pistoli pie upura deniņiem. Rezultāts ta viens....
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2016. gada 28. jūnijs, 16:44:28 »

vai tad arābu izcelsmes ekonomiskie migranti pieņem patreizējo mītnes zemju reliģiju, valodu, tikumus, paražas?? skaidrs, ka nē!! 

Vot vot - turklāt viņi iebalso savējo par Londonas mēru!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #66 : 2016. gada 28. jūnijs, 16:52:05 »
Vot vot - turklāt viņi iebalso savējo par Londonas mēru!

Londonai ar mēru neiet...arī iepriekšējais nav nekāda Dieva dāvana, kā izrādās...

Atslēdzies reno

« Atbilde #67 : 2016. gada 28. jūnijs, 18:19:56 »

Nu gan savilki!
Likumīgus viesstrādniekus, kuri dara “melnos“ darbus, ko vietējie  negrib
 ar valsts okupāciju.
Neiedomājami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tomēr mēģini iedomāties mazliet abstrahējoties :smoker:

Atslēdzies maria

« Atbilde #68 : 2016. gada 28. jūnijs, 20:04:10 »
Paskatieties labaak uz pashi savu meeru. Baljkji neredz daudzu gadu garumaa.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2016. gada 28. jūnijs, 22:40:56 »
No soc.tīkliem:

[attachment deleted by admin]

RaFix

• Viesi
« Atbilde #70 : 2016. gada 28. jūnijs, 23:43:17 »
Ušakova atbilstībai vai neatbilstībai amatam nav nekāda sakara ar procesiem Lielbritānijā, līdz ar to, viņa profesionalitātes apspriešanai, ir jāveido jauna tēma vai jāpaceļ kāda no vecajām, nevis jāapspriež tas šeit. Tas, ka Rīgai nav sapņu mērs, nekādi nemaina faktu, ka arī Londonai ar mēriem neveicas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #71 : 2016. gada 29. jūnijs, 08:45:46 »

LABS :D  ...es par Rīgas mēru nebalsoju, tā ka tas nekādi nav mans baļķis :) 
 :scratch:...vienīgi iedomājos, ka nekas jau labāk nebija arī tad, kad bija mērs par kuru es balsoju... :( sanāk, ka visi mēri slikti, atskaitot to vienu, pilī pie Ventas :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #72 : 2016. gada 30. jūnijs, 02:02:40 »
Londonai ar mēru neiet...arī iepriekšējais nav nekāda Dieva dāvana, kā izrādās...
Jā, nabaga Londona, nav jau mūsu cildenā Rīgā, kur ar mēri ir vieni dieva jēriņi ... :)
p.s. Londona Lielbritānija interesantā formā ir valsts valstī, un sabrūkot ES grib tikai palielināt savu neatkarību no Lielbritānijas un lielāku autonomiju. Katrā gadījumā, bēgļus uz turieni neviens nevedīs nekādā gadījumā. Es domāju, ka Rīgas mēri ari grib to pašu :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #73 : 2016. gada 30. jūnijs, 08:57:43 »
Katrā gadījumā, bēgļus uz turieni neviens nevedīs nekādā gadījumā. Es domāju, ka Rīgas mēri ari grib to pašu :)

Nepiekrītu! Manuprāt tas ir tikai laika jautājums, kamēr izdomās, kā no bēgļiem dabūt "atsitienu"! Kad izdomās, tad vedīs, vagoniem! :) 

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #74 : 2016. gada 30. jūnijs, 12:43:29 »
Londona ir pilna līdz augšai ar bijušajiem impērijas pavalstniekiem un viņu pēctečiem n-tajā paaudzē. Kāda mana paziņa, tiesa vecāka kundze, angliete, gadiem nebrauc ar Londonas metro tieši šī iemesla dēļ - bail no viņiem. Viņa dzīvo citā pilsētā uz Londonu brauc uz teātriem, iepirkties.

Mans pirmais ceļojums uz Londonu - dažādu apstākļu dēļ nokļuvu viena pati Londonas metro 23.50, virszemē nonācu uz Queensway (dzīvīga iela uz kuras ir viss kas, visai "krāsaina"), jau pēc 24.00, viesnīcā ievēlos 00.30. Viesnīcas šokolādes meitene bija visai nelaipna, neko nezinot par rezervāciju, lai es ejot prom.  Es noliku koferi. Ieturēju pauzi (aktrise, patiesībā saņēmos drosmi) . Un teicu -  es .nekur.neiešu. LŪDZU (indīgi , cik vien iespējams) gribu tikt numurā. Rezervācija atradās.

Ar visu šo es gribu teikt, ka ir cilvēki, kas multikulturālajā Londonā tomēr nejūtas labi un droši. Bet viņi ir toleranti pret bijušās impērijas pavalstniekiem, tāpēc žulti izgāž uz austrumeiropiešiem.