Autors Tēma: Uz Maskavu Jgadaa  (Lasīts 3555 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Es456
« Atbilde #15 : 2014. gada 20. oktobris, 18:48:05 »
:D ko es teu nodariijs, ka tu maaci man aizdomiigi pri aizdomiigi iztaisiities? :D

Gjeerbjos kaa zamuhrishka parastaa, hata s samogo kraju goroda un aaraa liis es neplaano, tik kulinaari indeet beernus-aicinaataajus un ieshmigot ar vecaakiem ;) ...

Atslēdzies Es456

Re: Uz Maskavu Jgadaa
« Atbilde #16 : 2014. gada 20. oktobris, 18:57:14 »
Hm, ja Tu tā pagriez, tad sanāk, ka neko neizdarīji. Špions, tas tā, mēs tur visi potenciālie špioni. Bet var arī par betmenu=betwumenu, vai kaut kā tā

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2014. gada 20. oktobris, 19:08:02 »
Nedomāju, ka Rus taisīs ciet LV robežu. Drīzāk otrādi: ja te sāktu līst iekšā zaļie un tiktu svēpēti, tad LV varētu aizvērt robežu... Cik nu vsp iespējams aizvērt vnk pļavas...
Visas Šengenas noteikti nē. Ja nu kas, iečunčināsi dārgāk caur Somiju, piemēram...

Un ja viss plāns ir tikt savāktai no stacijas un sēdēt draugu hatā... Why not...
Pat kkādas šaizes gadījumā, šie varēs tajā sava hatā klusām paturēt arī ilgāk.. Vīza tak nebūs tik uz 3d?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 20. oktobris, 19:08:25 »
Ko visi tik bailiigi, vareetu padomaat, ka karsh saaksies. Es dariitu taa, to viizu nokaartotu, ja saki, ka tagad leetaak. A ja ap jaunogadu saaktu aizdomiigi maakonji vilkties, braucienu atceltu, tjipa, slims. Ja nekas aizdomiigs gaisaa nevirmotu, brauktu. Nu vai ta tieshi jaungadaa kaads revoluuciju taisiis?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2014. gada 20. oktobris, 19:31:15 »
Nu, maa, edz, par karu ua ar tik iesmeeja... ...a pu man reaali shkjiet gariigi slims...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 20. oktobris, 19:34:03 »
Nu, ja kas, man liekas Pu krieviem jaungadu ljaus nosvineet, sveeta lieta tak.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2014. gada 20. oktobris, 19:37:07 »
Sūdi tiek taisīti svētkos vai pa brīvdienām - kad visa progresīvā sabiedrība pālī.

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2014. gada 20. oktobris, 19:41:46 »
+1 Mao. Ja taisīs, tad kā reiz svētku brīvdienās. Nu, kur jūs esat dzirdējuši par revolūciju pirmdienā 10? Tak tieši vajag, lai nevar noreaģēt, lai nav darbā utt
Tomēr diez vai hata kkur pilsētas nomalē tāpēc būs jelkā apdraudēta... Ja vēl lielas pārtikas un dzērienu rezerves kā jau pa svētkiem...

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2014. gada 20. oktobris, 19:59:06 »
Ja labākā draudzene, bet proputiniska, es nebrauktu -100% salamāsieties uz mūžu. Bet aizbraukt un smaidot klausīties viņu murgus arī nevarētu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2014. gada 20. oktobris, 20:12:13 »
...vinja nav kareiviigi proputiniska, paldies Dievam... ...par politiku nerunaajam... ...bet uzskatus, ka usa ir sliktie un krievi labie, zinu... ...nejaucos tur... ...ja taa vieniigaa viedoklju nesakritiiba, kuru man neuzspiezh... ...viira iisos monologus par ljaunajiem amerikosiem ar vasaraa bez emocijaam uzklausiiju...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2014. gada 20. oktobris, 20:14:18 »
...taapat kaa te uz vietas ar vienu nerunaaju par bazniicu, tad ar toch saietu ragos... ...vai ar dalju radu par kakjglaabshanu- nu nesaprot vinji to ;) ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2014. gada 20. oktobris, 20:15:16 »
...vinja nav kareiviigi proputiniska, paldies Dievam... ...par politiku nerunaajam... ...bet uzskatus, ka usa ir sliktie un krievi labie, zinu... ...nejaucos tur... ...ja taa vieniigaa viedoklju nesakritiiba, kuru man neuzspiezh... ...viira iisos monologus par ljaunajiem amerikosiem ar vasaraa bez emocijaam uzklausiiju...

maajaas pat sienas paliidz

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2014. gada 20. oktobris, 20:19:37 »
Smiekliigi, nu, ne burtiskaa noziimee, ir tas, ka dzimushi abi Latvijaa, vecaaki abiem te, turp devushies jau pieaugushaa vecumaa- viirs maaciities, druzhka peecaak aizpreceejaas...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #28 : 2014. gada 20. oktobris, 20:36:18 »
Nu vo, par shito jaapadomaa, tur sanaaks viesi, taadi pashi kaa saimnieki, saaks Putinu slaveet un baisos amerikanosus laadeet. Cik ilgi smaidiisi? Viena, glaaze, otra, treshaa.. Ka palaidiisi meeli, kaa te, ka Putins psihs i njenormaljnijs..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2014. gada 20. oktobris, 20:46:48 »
...vinji svin gjimenes lokaa, citi apdraudeetaaji nedraud... ...un diez vai es brauktu pashos sveetkos, gan jau kaadu dienu darbs iekritiis, bet nu kkad krievu garajaas jgada briivdienaas driizaak...