Autors Tēma: Uz Maskavu Jgadaa  (Lasīts 3545 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: Uz Maskavu Jgadaa
« Atbilde #30 : 2014. gada 21. oktobris, 09:09:57 »
krieviem padzert un neizkauties ir tas pats, kas izdzert pirmo un laicīgi neiedzert otro - ģeņģi na veķer...  bet nu izvēle Tava... 

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #31 : 2014. gada 21. oktobris, 14:01:55 »
daddy, Tu krievus tikai kino esi redzējis? vai arī tas ir joks? 150 miljoni cilvēku, bet visi, vienmēr uzvedas vienā veidā?

daddy

• Viesi
« Atbilde #32 : 2014. gada 21. oktobris, 14:21:59 »
skaitlis mazliet pārspīlēts, nav viņu 150 miljonu, bet lai paliek :) nebūt nevajag katru redzēt, lai ar zināmu precizitāti spriestu par visiem...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #33 : 2014. gada 21. oktobris, 14:33:47 »
Ja skaita aizbraukušos, tad sanāk.

A ja mūs tā definētu? Ko dara [visi] latvieši, kad sadzeras? Dzied dziesmas, noklapē kaimiņu ar cirvi, iet gulēt? Re, jau vismaz trīs tipiskas uzvedības paveidi sanāca :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #34 : 2014. gada 21. oktobris, 14:39:29 »
manuprāt latvieši kļūst depresīvi, lamā valdību, sāk dziedāt dziesmas par kaupēnu... u.c.  :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2014. gada 21. oktobris, 14:48:49 »
Es brauktu. Man Maskava ļoti patīk. Par politiku, reliģiju nerunāju arī mājās.
Ja nu vienīgi pirms izbraukšanas kaut kādi saasinājumi notiktos, tad nē. Imho šitāda situācija vilksies ilgi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2014. gada 21. oktobris, 14:49:39 »
Kolēģi braukelē šurpu turpu. Pagaidām nekādas vainas.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #37 : 2014. gada 21. oktobris, 14:57:15 »
Nu, tak nekādu reālu briesmu nav, to var apgalvot droši. Ja arī ir, tad ne jau politiskas dabas :)

Citādi- gaumes lieta. Man arī Maskava patīk, Pēterburga gan labāk. Pēdejo reizi, kad biju, Baumana parkā bija skaists bezmaksas koncerts :)

Ienaidnieka tēla veidošana - ta ir sava prāta labprātīga aizdir@ana. Pietiek, ka to dara slikti cilvēki par maksu. Aizbrauksi - būs tev savs, neviena neuzpiests viedoklis.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #38 : 2014. gada 21. oktobris, 15:38:04 »
Bet kas tieši Tevi baida?Tu taču brauc pie saviem cilvēkiem,redzēsi un ciemosies pie tiem ,kas Tevi gaida!Un nestaigāsi tak ar šilti kaklā-es no LV.
Maskavā  tu kukainis vien būsi vispārējā skudrupūznī,cilvim vispārējam pie kājas,kas Tu un no kurienes.Savs risks pastāv pat izejot tepat uz veikalu(atceries Maximu).
Es brauktu,ja mani aicinātu uz RU,bez emocijām.Pu un viņa komanda mani neaicinātu un Tevi arī noteikti nē.Pārējie cilvēki vien ir,ne sliktāki,ne labāki par mums.