Autors Tēma: Daudz dzert (alkoholu)  (Lasīts 5957 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Daudz dzert (alkoholu)
« Atbilde #30 : 2016. gada 01. jūlijs, 23:41:01 »

Kā rodas iespaids par alkāniem.Kaut kādā kantorī pasāciens.
Tuvu rītausmai palikuši mēs divi džeki un mana pudeles brāļa draudzene. Viņa tur bija tikai tāpēc, lai dzērĒjus pa mājām izvadātu.
Nākot iekšā pa durvīm, viņa izdomāja paākstīties pie konkrētas dziesmas. Lūza papēdis un pret galda stūri diezgan asiņaini pārsita pakausi. Asiņu jūrja.
-Galva reibst?
-Nē.

Ka tad! Divi rūpīgi un arī rūpīgi iedzēruši veči tam netic! Jāsauc ātros/Inešuk, bet skats tāds bija, ka vajag:)/
Ātrie atbrauca, secināja, ka šūt nevajag, bet apsēju uzlika.
Vairākas reizes lūrēja uz iereibušajiem tēviņiem un tikpat reižu arī pārjautāja dāmai - vai tiešām viss kārtībā un vai viņai nevajag palīdzību :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2016. gada 02. jūlijs, 02:29:43 »
Mango

"Mees" jautaajam baacienam :D

Bet vsp "klientiem" arii prasu, jo papiiros kkas jaaraksta, man pofig...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2016. gada 02. jūlijs, 02:30:32 »
Kā rodas iespaids par alkāniem.Kaut kādā kantorī pasāciens.
Tuvu rītausmai palikuši mēs divi džeki un mana pudeles brāļa draudzene. Viņa tur bija tikai tāpēc, lai dzērĒjus pa mājām izvadātu.
Nākot iekšā pa durvīm, viņa izdomāja paākstīties pie konkrētas dziesmas. Lūza papēdis un pret galda stūri diezgan asiņaini pārsita pakausi. Asiņu jūrja.
-Galva reibst?
-Nē.

Ka tad! Divi rūpīgi un arī rūpīgi iedzēruši veči tam netic! Jāsauc ātros/Inešuk, bet skats tāds bija, ka vajag:)/
Ātrie atbrauca, secināja, ka šūt nevajag, bet apsēju uzlika.
Vairākas reizes lūrēja uz iereibušajiem tēviņiem un tikpat reižu arī pārjautāja dāmai - vai tiešām viss kārtībā un vai viņai nevajag palīdzību :D

Galvai vnm taads skats, galva vnk labi asinjo pie vismazaakaa siikuma...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 02. jūlijs, 05:46:42 »
Mja, labāk tomēr vispār nedzert, ja nu vienīgi kādu alu uz paģirām.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. jūlijs, 05:54:20 no tuk »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2016. gada 02. jūlijs, 11:56:01 »
 :w: dzeršanas sakarā man reiz bija kāds jautrs piedzīvojums. Tika paredzēts tusiņš nepazīstamā kompānijā. Sēžu pie galda, viss notiek, tikai tauta tāda stīvi ieturēta. Ne tev kādas jautrības, visi tik apzinīgi, dzeršana kaut kāda bremzēta... pāris skābulīšu otrā galda pusē nīkuļo. Kašmars. Vienā vārdā, pēc neilga laika, čukstu līdz-biedram,- Uz kurieni tu mani atvedi- tinamies. Tas arī nesaprašanā, saka,- Pats nesaprotu, parasti publika sakarīga. Paiet vēl kāds laiks un te pēkšņi noskaidrojās... Kad šamam tika jautāts, vai olgucis arī būs līdz paņemts, tas esot teicis, ka noteikti, tikai jārēķinās, ka olgucim ir "sarežģītas attiecības ar alkoholu". Asprātis, #&%$#!!! Nu un namamāte, protams, to pa savam iztulkoja. Brīdināja kolektīvu, ka čupošanas būs ar sarežģījumiem. Tauta saprotoša un cenšas cik spēj...
Tai sakarā, ielēju sev glāzi, piecēlos un paskaidroju kolektīvam, ka manas "sarežģītas attiecības" izpaužas tā, ka pēc trešās glāzes man gribās gulēt (un tad visa jautrība jau ir garām), tāpēc mana norma ir divas glāzes ar pusi. Tā kā dzeru maz, cenšos nelietot nekādus štruntus. Manā gadījumā, situāciju varētu glābt kāds sakarīgs brendijs.

Vienā vārdā, tusiņš bija izdevies, es tiku pie savām trim glāzēm  :w: :w: :w: un kaudzes jaunu paziņu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2016. gada 02. jūlijs, 14:44:37 »
Kaut ko nesapratu - kāds puķēm ar alkoholismu sakars?

Sakars tāds, ka ienāca, ieraudzīja uzreiz tās puķes un tik par to vien, ka svinēts un alko lietots, vot i slikti. Neviens neko nesvinēja un alko nelietoja. Bet takš nevarēja ieborēt, šie vienalga tik par to alkoholu. Marazms.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #36 : 2016. gada 02. jūlijs, 21:34:46 »
Es zinu, ka daudz ved ar vezumu, bet manā sapratnē - ir jau sen daudz par daudz .... Reizēm gribu domāt, ka štrunts par tiem "n" litriem vīna, bet zinu, ka nav ... Bez tam darbs saistīts ar degustācijām un citām šausmām.
Stulbi, ka garšo. Labāk būtu, ja negaršotu .... nekas un nekādās kombinācijās.

Un man tiešām nešķiet, ka 250 gr stiprā alko ir daudz .... :blushing:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #37 : 2016. gada 03. jūlijs, 14:09:40 »
Nee, es nesaku, ka tas ir daaaaudz... bet par nedaudz ar to nenosauktu...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #38 : 2016. gada 03. jūlijs, 14:14:34 »
Nee, es nesaku, ka tas ir daaaaudz... bet par nedaudz ar to nenosauktu...

Nu divatā "kroplītis" kā reiz ir 250g uz degunu. To tak par dzeršanu nevar nosaukt :)

Šajā vietā būtu citāts no "Mans draugs - nenopietns cilvēks", kur Ē. Valters aizstāv Paukštello varoni, kad šo apvaino dzeršanā :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #39 : 2016. gada 03. jūlijs, 15:00:15 »
Es nezinu, kā ir ar stiprajiem dzērieniem, jo gadus 10 vīnoju. Uz stiprajiem pat nemaz neskatos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2016. gada 03. jūlijs, 15:15:07 »
Nomade, un cik daudz vīnu vienā vakarā Tev liekas ok?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #41 : 2016. gada 03. jūlijs, 15:23:22 »
Kroplītis kā reiz 250-300 bija. Ne pašam, ne Sašam. Vājai māgai it kā pietiek, bet ja ar draugu jāsastiķē, tad pusstops ir pareizāks.
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #42 : 2016. gada 03. jūlijs, 15:51:33 »
Kroplītis kā reiz 250-300 bija. Ne pašam, ne Sašam. Vājai māgai it kā pietiek, bet ja ar draugu jāsastiķē, tad pusstops ir pareizāks.

Vai tad tik mazi arī ir? :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2016. gada 03. jūlijs, 15:59:09 »
Brom, Brom, ko tik visu Tu neesi palaidis garām.... St.citu - "ķaķerinka" bija 3l... Lietoja lielākoties ukrainieši, bet arī krievi nesmādēja. Lielākā piekrisšana bija ap 1913.-1925. gadu...
Tā, ka lielās buteles nav nekāds jaunums bet pakaļdarinājums.
Visus sakost!

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #44 : 2016. gada 03. jūlijs, 23:00:16 »
Skaidrs, jāiet kodēties.  Varu daudz,  bet stiprajam jābūt kvalitatīvam