Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20833 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Sveikas
« Atbilde #15 : 2016. gada 05. jūlijs, 00:14:22 »
BMW IR laba iipashiiba ;)

Gaume nav bijusi...

Toties protu gatavot... kad iedvesma... un galiigi nemiilu maajkopiibu...

Bet nu autors jau nav gerontofiils :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2016. gada 05. jūlijs, 01:36:27 »
Vai, Ak Kungs... man jau likās, ka visa tā filozofija ir ar pikantu piesitienu. A bet forši, kaut kas svaigs SF tēmās, šausmīgi gribās zināt turpinājumu ar visiem intīmiem sīkumiem. Principā pēc nepiedalos nekādos konkursos, bet anketa man patika:
**baudīt dzīvi - tā ir mana mīļākā nodarbošanās, nu ja reiz esmu piedzimusi..;
**inteliģenta - droši vien;
**aktīva - ir bijuši gadījumi;
**laba gaume - nu tas ir ļoti subjektīvi, teiksim man patīk;
**nav mantkārīga - kas ir tas ir, man ir tradīcija - gada sākuma izmetu  4-5 100 litrīgus maisus visādas drazas, tātad mantkārīga neesmu;
**ar labu humora izjūtu - ir bijuši gadījumi;
**prot gatavot - neviens vēl nav sūdzējies un visi izdzīvojuši.
P.S. Es nepiedāvājos, es lielos  ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2016. gada 05. jūlijs, 07:27:04 »

Atslēdzies dille

« Atbilde #18 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:00:08 »
Vispirms mums to garo stāstu (vēlams saīsināt), kur sieva/meitas māte palika.
Varbūt sarullēta tepiķī?
Nūū, nēēzinu, kā pēc atstāstiem dzirdu, ne tik jauniem, ne tik sportiskiem dāmas pašas rindās stāv un lūdzas paņemamas...

Tā kā ar mani noteikti nerēķinies, tad šeit būs neliels saraksts, kas normālai, gluži jaukai un seksīgai, visnotaļ saimnieciskai un ar citām jaukām un nešpetnām īpašībām apveltītai sievietei imponē vīrietī -
-smadzenes,
-spēja savu viedokli pateikt īsi, kodolīgi, saturīgi,
- vīrišķība, noteiktība, bez tukšas plātīšanās

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #19 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:22:31 »
Garš stāsts ..
Nu tev 34, meitai 8. Taatad par teevu kljuvi 26g.vecumaa. Jauns saliidzinoshi.
Ja maate nav alkaholikje vai galiigs degjeneraats, tad es nevaru iedomaaties situaaciju, ka beerns (un meita!!) paliek dziivot pie teeva peec shkjirshanaas. Varbuut tu vinju maatei atnjeemi?? Vai dziive ar tevi bija tik slikta, ka bija jaabeeg, atstaajot beernu?? Bet tas ar kaut kaa nav iisti OK. Kaa tad iisti ir?? nevaig jau visu staastiit, bet iisajaa variantaa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #20 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:29:50 »
Zaudējām pirmo bērnu īsi pirms dzemdībām ( aptinās nabas saite), tā sagaidījām otru bērnu, bet mana otra puse jau vairs nebija tā kuru pazinu, ka iepazināmies, meitai palika apmēram 2 gadi un viņa aizgāja, protams, bija strīdi, galu galā iznākums ir kāds viņš ir..

Es neatņēmu, viņa pati atstāja...

Šī tēma ir pārāk personiska.. piedodiet ja neapmierināju jūsu velmi vēl vairāk par to uzzināt, esmu tāds kāds esmu, neesmu ideāls bet neesmu arī slikts, esmu atbildīgs un protu uzņemties atbildību!

« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. jūlijs, 10:52:33 no Atuss »
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #21 : 2016. gada 05. jūlijs, 12:50:00 »
Pēc tā, kā sevi noraksturoji, vajadzētu būt, ka sen jau būtu kāda tevi savākusi. Šajā vecumā nav pārāk daudz brīvu vīriešu un tie, kas ir, tie bieži ar tādiem putniem, ka bail. To es pēc pieredzes saku.  :) Tā ka tie brīvie, kas nevēlas ilgi palikt brīvi, diezgan ātri atrod sev jaunu dāmu. Vismaz pēc šeit dotajām prasībām nekādu pārsievieti tu nemeklē, tad kur ir tava problēma?  :thinking:

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:06:43 »
Pēc tā, kā sevi noraksturoji, vajadzētu būt, ka sen jau būtu kāda tevi savākusi. Šajā vecumā nav pārāk daudz brīvu vīriešu un tie, kas ir, tie bieži ar tādiem putniem, ka bail. To es pēc pieredzes saku.  :) Tā ka tie brīvie, kas nevēlas ilgi palikt brīvi, diezgan ātri atrod sev jaunu dāmu. Vismaz pēc šeit dotajām prasībām nekādu pārsievieti tu nemeklē, tad kur ir tava problēma?  :thinking:

Problēma ir tajā, ka ikdienā apgrozas man apkārt tikai mantkārīgas sievietes, nu labi par visiem 100% nevaru būt droš bet nu virs vidējā, kā arī gribu lai sievietei es patiktu ne jau tādēļ, ka man ir māja, bizness, nauda untt bet, kura tiešām ir tīra, maiga, jauka būtne..

Nav jau grūti vīrīetim, kuram ir finansiāla neatkarība atrast sievieti bet jautājums ko šī sieviete meklē Tevī? Man ir meita, nevēlos lai materiālās vērtības sievietē ir primārais bet dēļ tā kāds man ir darbs tad tās, kas ir apkārt ir tādas, kuras tieši nevēlos..

Varbūt esmu ambiciozs bet nu ko padarīs..

Es tiešām nemeklēju pārsievieti bet vienkāršu sievieti.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:12:16 »
Gan jau tomēr grib jaunu, smuku, izglītotu, ar labu darbu... un vēl tādu, kas būtu "laba māte" 8gadīgajai jaunkundzei, kuru arī jaunkundze pieņemtu, kura noteikti nav nekāds zelta eņģelītis,  kad sajūt konkurenci uz tēta uzmanību. Un kura jaunā, smukā un izglītotā rausies uz jaunu čali ar bērnu? Kad pašai jādomā par saviem bērniem. Vieglāk ir ar jaunu un bezbērnu vīrieti.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:19:20 »
Problēma ir tajā, ka ikdienā apgrozas man apkārt tikai mantkārīgas sievietes, nu labi par visiem 100% nevaru būt droš bet nu virs vidējā, kā arī gribu lai sievietei es patiktu ne jau tādēļ, ka man ir māja, bizness, nauda untt bet, kura tiešām ir tīra, maiga, jauka būtne..
Pastāsti, kas Tavuprāt ir mantkārīga sieviete? Es tādas tikai dažas esmu saticis.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #25 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:22:22 »
Gan jau tomēr grib jaunu, smuku, izglītotu, ar labu darbu... un vēl tādu, kas būtu "laba māte" 8gadīgajai jaunkundzei, kuru arī jaunkundze pieņemtu, kura noteikti nav nekāds zelta eņģelītis,  kad sajūt konkurenci uz tēta uzmanību. Un kura jaunā, smukā un izglītotā rausies uz jaunu čali ar bērnu? Kad pašai jādomā par saviem bērniem. Vieglāk ir ar jaunu un bezbērnu vīrieti.

Vecums, bērni nav šķērslis, darbs nav svarīgs varu to atļauties. Nu ne viss ir viegli dzīvē kur nu vēl domāt, ka jauns čalis bez bērniem ir kkas labāks, visur ir problēmas, tā ar bērnu tā bez...

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #26 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:25:09 »
Pastāsti, kas Tavuprāt ir mantkārīga sieviete? Es tādas tikai dažas esmu saticis.
Arī aizdomājos par to, kas ir mantkārīga Atusa izpratnē. Ja sieviete gribētu, lai viņu laiku pa laikam palutina, aizvedot vakariņās, vai tā jau ir mantkārība? varbūt mantkārīga ir jau tā, kura nepiedāvā samaksāt savu rēķina daļu? Vai, ja man, piem., kaut kā liekas, ka ir tikai normāli, ja vīrietim ir mašīna (jā, zinu, mani putni), tad es būšu mantkārīga, ja uz vīrieti bez auto skatīšos nedaudz ne tā?

Atslēdzies dille

« Atbilde #27 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:32:09 »
Es tikai klusiņām domāju - jaunai, tīrai, skaidrai būtnei nemaz nevajag vīrieti ar pagātni, pamātes lomu un iespējamiem konfliktiem.
'Bet viss - likteņa rokās, ja nu samīlas, tad arī tas nebūs šķērslis.

Arī vēlējos jautāt - ko nozīmē mantkārīga?
Negribi uzrauties uz mantkārīgām, bet pats skandini - man ir BMW, man ir divas mašīnas, esmu situēts, man ir māja...
Kas tur īpašs? Daudziem ir. Kāpēc tas vispār jāizvirza par svarīgu sarunu tematu?
Meklē cilvēkus, kam līdzīgi hobiji, intereses, kā Tev.
Lielākoties cilvēks atrod sev līdzīgos. Reizēm tas var šķist skumji

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:53:32 »
Arī aizdomājos par to mantkāri...
Ja dāmai laba izglītība, karjera vai savs bizness, situēta, ir māja, auto, neierobežotas  finanses -
viņa ir mantkārīga vai nē?
Vai arī nemantkārīgs var būt vien nabags?
Nav gadījumā tā, ka otrā visvairāk kaitina tās īpašības, kuras piemīt pašam?

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #29 : 2016. gada 05. jūlijs, 13:59:00 »
Arī aizdomājos par to, kas ir mantkārīga Atusa izpratnē. Ja sieviete gribētu, lai viņu laiku pa laikam palutina, aizvedot vakariņās, vai tā jau ir mantkārība? varbūt mantkārīga ir jau tā, kura nepiedāvā samaksāt savu rēķina daļu? Vai, ja man, piem., kaut kā liekas, ka ir tikai normāli, ja vīrietim ir mašīna (jā, zinu, mani putni), tad es būšu mantkārīga, ja uz vīrieti bez auto skatīšos nedaudz ne tā?

Manā izpratnē mantkārīga sieviete ir tāda - kurai nauda ir svarīgāka par mīlestību un jūtām, "Dod tik man visu, būsu tava", izpratnē..