Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20777 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Atuss

Re: Sveikas
« Atbilde #45 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:40:27 »
Pārlasīju diskusiju ''pa diagonāli''...esmu stingri ārpus kandidātes vecuma.Tātad neieinteresēta.
Cik nācies lasīt/dzirdēt no veiksmīgu pāru dzīves-viens no galvenajiem faktoriem ir spēt pieņemt un mierīgi akceptēt otra cilvēka netikumus,kādus ne-tādus paradumus,ieradumus.
Tu šeit esi uzskaitījis,kādai ir jābūt Tavai sapņu sievietei.Kaut gan labi zini,ka tādu neatradīsi.Varbūt pastāstīsi,kādus netikumus Tu spētu pieņemt?Un vēl..ja sieviete apmēram Tavā vecumā-tad viņai visticamāk arī jau būs atvasīte.Kāda Tava attieksme pret sievieti ar bērnu Tavā mājā?

hmm, netikumus, nemācēšu pat bez konkrēta jautājuma atbildēt, bet pret bērnu man nu tiešām nav pretenzijas, es šajā laikā esmu sapratis bērnu nozīmi dzīvē, kuru pat ar vārdiem nespētu pateikt.
Es esmu filozofs Hereklatuss

RaFix

• Viesi
« Atbilde #46 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:41:46 »
Dāmas! Jūs te visas: māja, bērns  :rofl:  Aber es pārlasīju pašu tēmas sākumu. Tiek meklētas tādas, kas vnk grib iepazīties vai vrb meklē piedzīvojumus  :thumbsup:

vnk piedzīvojumam kāda starpība, vai ir bērni, izņemot to, ka vīrietis varbūt būs mazliet vairāk aizņemts laika ziņā (grūtāk kko ieplānot) un arī citi resursi tomēr tiks virzīti bērnam. mantkārīga varētu būt tā, kas piemēram, iebildīs, ka sīkam nopirkts krutāks telefons kā pašai (ir)   :blushing:
Tikai sex (piebraucamās attiecības) + barošana gan ir par daudz gribēts, ja pretī nevēlas galīgi izmisušo...

Piedzīvojums itin labi varētu eksistēt bez ievākšanas mājā vai iepazīstināšanas ar bērnu  ;)
Viņam esot māja, kas esot par lielu viņam ar bērnu divatā. Ja tas, iepazīšanās slundinājuma kontekstā, nav piedāvājums ievākties viņa mājā, tad šis ir dīvainākais sludinājums, ko esmu lasījis - agrāk nav gadījies redzēt, ka cilvēks mēģinātu apvienot iepazīšanās un mājas pārdošanas sludinājumus. :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #47 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:42:01 »
Jā! viss jau ir pareizi, tikai ja tas ir abpusēji un ne tikai ar naudu, vai mantu
Tik tiešām, dāmas, nenoplūciet puiku... gribēt jau nav kaitīgi...
Ir jau forši, ja tā mīļuma pakāpe ar clv ir tāda, ka visu dienu silti no tā, ka pagriezās, pateica labrīt un apskāva... Bet tāda savietojamība ir retums. Lai jau meklē, mēģināts nav zaudēts...
+ komplektā var būt citas nesavietojamas īpašības/vēlmes...

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #48 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:42:21 »
Man jau visu patīk caur manis pašas prizmu skatīties. Tātad - dzīvi baudu, augstākā izglītība un panākumi karjerā ir, uzskatu sevi par inteliģentu, ceļoju, patīk dažādas aktivitātes, par to gaumi jau visgrūtāk izteikties, bet gribētos domāt, ka ir. Kā noskaidrojām iepriekš, mantkārīga laikam neesmu, jo pirmkārt mani interesē pats vīrietis, ne viņa maka saturs. Pie nosacījuma, ka tas maka saturs nav galīgi tukšs. Humora izjūta ir, saprotu gan melnu, gan baltu humoru. Ēst gatavot protu, kaut gan noteikti mans sapnis nav katru vakaru pēc darba stāvēt pie plīts. Ak jā, neesmu arī pārāk veca, 31 gads. Nav ne vīra, ne bērnu, ne mājdzīvnieku (mājvieta gan ir). Un esmu ļoti apmierināta ar savu dzīvi. Re, baigā reklāma man pašai sev sanāca.  :rofl:

Un ko tu ar mani tādu darītu? Zem tupeles mani pabāzt nevar, man sava galva uz pleciem. Pie plīts stāvēt nepiespiedīsi, ja negribēšu. Bet es gribēšu attiecības ar vīrieti. Attiecības es-vīrietis. Arī pie nosacījuma, ja vīrietim ir bērns, negribēšu justies vienmēr, ka vispirms bērns un viņa vēlmes un tikai tad es. Piemēram, es vēlēšos kaut kur doties, bet tu pateiksi, ka nedosimies, jo meita tur negrib doties. Tas galīgi nebūs mans. Vai tu maz spēj nodalīt savu tēva lomu no vīrieša lomas, pie šīs situācijas, kad tu tik ilgu laiku meitu esi viens audzinājis? Un vēl svarīgs jautājums - vai meita arī būs gatava pieņemt, ka tēva dzīvē ienāk vēl kāda sieviete?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:44:23 »
RaFix, rimsties, nu. Cik atceros, Tu arī savā laika dikti protestēji pret sieviešu "mantkārību":)

Atslēdzies dille

« Atbilde #50 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:51:08 »
Autor, kāda ir sabiedrība, kur Tu esi mēģinājis iepazīties?
Un 6 gadu laikā nekur nevienas radniecīgas dvēseles?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #51 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:51:39 »
Šeit parādās diskriminācijas iezīmes, kur ir godīgums pret vīrieti? Kādēļ tad sievietes ir pieradušas, ka ir normāli apbērnoties un pēc tam gaidīt, ka kāds tomēr Tevi gribēs? Kas savādāks ir vīrietī? Bērns? Nu un cik daudz Latvijā nedzīvo ģimenēs, kur sieviete ir ar bērniem un draugs/vīrs pieņem tādu kāda ir?

Nabaga diskriminētais vīrietītis  :m:
Tā kā esmu ārpus kandidātu loka uz "piedzīvojumu", izķidāju situāciju no sava skatu punkta diezgan bezkaislīgi, un kā iepriekš rakstīju - jābūt pamatīgiem plusiem un lielai lovei, lai gribētos iespringt uz jebkā veidošanu ar vientuļo tēvu.
Tieši tāpat kā noteikti arī vientuļajām mātēm ir jābūt vismaz kaut kam tik ļoti OHHH , lai vīrieša acīs tas līdzsvarotu sveša bērna esamību.
Šobrīd autors nav izrādījies ne interesants, ne atraktīvs, nav parādījis un pastāstījis neko interesi rosinošu  (izņemot mantkārīgo sieviešu pievilinātāju - faktu par nodrošināto stāvokli). Nav nekā, kas varētu ieinteresēt materiāli neieintetesētas būtnes atsaukties sludinājumam.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #52 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:59:07 »
Nabaga diskriminētais vīrietītis  :m:
Tā kā esmu ārpus kandidātu loka uz "piedzīvojumu", izķidāju situāciju no sava skatu punkta diezgan bezkaislīgi, un kā iepriekš rakstīju - jābūt pamatīgiem plusiem un lielai lovei, lai gribētos iespringt uz jebkā veidošanu ar vientuļo tēvu.
Tieši tāpat kā noteikti arī vientuļajām mātēm ir jābūt vismaz kaut kam tik ļoti OHHH , lai vīrieša acīs tas līdzsvarotu sveša bērna esamību.
Šobrīd autors nav izrādījies ne interesants, ne atraktīvs, nav parādījis un pastāstījis neko interesi rosinošu  (izņemot mantkārīgo sieviešu pievilinātāju - faktu par nodrošināto stāvokli). Nav nekā, kas varētu ieinteresēt materiāli neieintetesētas būtnes atsaukties sludinājumam.

Nu tad vismaz dzirdējām jūsu viedokli par vientuļajiem tēviem..

RaFix

• Viesi
« Atbilde #53 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:59:13 »
RaFix, rimsties, nu. Cik atceros, Tu arī savā laika dikti protestēji pret sieviešu "mantkārību" :)
Es savā laikā protestēju pret sieviešu papagailismu, tā tēma vēl ir dzīva. Un jā, arī pret tā līmeņa mantkārību, kur man jau pirmajā dienā tiek iedalīta bankomāta loma un nekas cits no manis gaidīts netiek vispār. Sieviešu vēlme saņemt ziedus, dāvanas (Ja man tās netiek pieprasītas, bet es varu dot aiz savas gribas) un tikt vestām uz restorāniem man vienmēr ir likusies dabīga lietu kārtība kosmosā, nevis mantkārība.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #54 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:01:23 »
Autor, kāda ir sabiedrība, kur Tu esi mēģinājis iepazīties?
Un 6 gadu laikā nekur nevienas radniecīgas dvēseles?

Tā kā es pēc draudzenes aiziešanas aktīvi veidoju savu biznesu, lai varētu parūpēties par meitu un varētu būt vairāk kopā, man tajā brīdī bija sajūta, ka tā ir pareiza izvēle.. sabiedrība krāsaina, daudz ceļošanas untt.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #55 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:03:15 »
Es savā laikā protestēju pret sieviešu papagailismu, tā tēma vēl ir dzīva. Un jā, arī pret tā līmeņa mantkārību, kur man jau pirmajā dienā tiek iedalīta bankomāta loma un nekas cits no manis gaidīts netiek vispār. Sieviešu vēlme saņemt ziedus, dāvanas (Ja man tās netiek pieprasītas, bet es varu dot aiz savas gribas) un tikt vestām uz restorāniem man vienmēr ir likusies dabīga lietu kārtība kosmosā, nevis mantkārība.

Palasi iepriekš, nekur nedeklarēju, ka ziedi, restorāns, ceļojumi, kurus es pats pat piedāvātu būtu mantkārība..

Ja pareizi saprotu ko Tu vēlējies pateikt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:04:11 »
Nu man kaut kā negribas ticēt, ka kādu sešu gadu laikā nav bijušas attiecības
 un visas dāmas alkušas tik pēc mantas...
Čto to zģes ņe tak. Kaut kas tiek noklusēts.
Neticu ka tāds “pozitīvais“ tēls ieinteresē vien egoistiskas mantkāres.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #57 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:06:03 »
Palasi iepriekš, nekur nedeklarēju, ka ziedi, restorāns, ceļojumi, kurus es pats pat piedāvātu būtu mantkārība..

Ja pareizi saprotu ko Tu vēlējies pateikt
Tad kas tad ir mantkārība un kur Tu rauj viņas tādā masā? Kāpēc Tev šķiet, ka visas sievietes ap Tevi grib tikai naudu? Tu jau iepazīstoties sāc ar to, ka Tev ir bizness un kas tur vēl un ceri, ka viņas teiks, ka viņām tas neinteresē?

Atslēdzies dille

« Atbilde #58 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:07:48 »
Autor, lai nu veicas!
Man vispār nav viedokļa ne par vientuļajiem tēviem, ne vīriešiem kopumā.
Katrs ir individuēla personība.
Cilvēks var dīvaini izrakstīties, bet tuvumā iepazīts, būt gluži OK.
Nu atradīsi Tu savu sirdspuķīti un dzīvosit laimīgi.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #59 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:15:38 »
Tad kas tad ir mantkārība un kur Tu rauj viņas tādā masā? Kāpēc Tev šķiet, ka visas sievietes ap Tevi grib tikai naudu? Tu jau iepazīstoties sāc ar to, ka Tev ir bizness un kas tur vēl un ceri, ka viņas teiks, ka viņām tas neinteresē?

Es to nerakstīju pašā sludinājumā bet gan kā atbildi.

Te katrs saka savi viedokli, es par mantkārību ari izteicu savu, man tā ir gadījies un man radās tāds viedoklis, ko man padarīt? Mēs sacepties varam par katru teikumu, kuru pasaku... vārdu, apzīmējumu untt. Es jau minēju, kas ir mantkārība manā izpratnē nav vajadzīgs gari un plaši diskutēt par vienu vārdu..