Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20744 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Atuss

Re: Sveikas
« Atbilde #60 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:17:12 »
Nu man kaut kā negribas ticēt, ka kādu sešu gadu laikā nav bijušas attiecības
 un visas dāmas alkušas tik pēc mantas...
Čto to zģes ņe tak. Kaut kas tiek noklusēts.
Neticu ka tāds “pozitīvais“ tēls ieinteresē vien egoistiskas mantkāres.

attiecības kā sekss protams ir bijis
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #61 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:20:53 »
Ko uzklupāt pusism? :) Būtu es mērķauditorija, iepazītos kaut aiz ziņkārības. Nekad jau aiz rakstītā vārda nav tās, ko iedomājamies.
Par bērnu -  man liekas, tas tikai ceļ puiša vērtību, ka viņš viens audzina bērnu. Gan jau Atusam attiecības ir bijušas, tikai ne tādas, lai dzīvotu kopā. Un iepazīšanās veidam galīgi nav nekādas vainas :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #62 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:27:18 »
Mantkārība, uzticība, sapratne, uzticēšanās, mīlestība, lielisks sekss..
Šiem un čupai dažādu citu jēdzienu katram cilvēkam ir atšķirīga definīcija/izpratne. Sava, personīgā un pielāgātotā. Un neviena no tām nav nepareiza. Pieredzes, zināšanu un cēloņsakarību kopums ir licis izveidot konkrētu parametru sarakstu, kurā, ideālā gadījumā, būtu jāierakstās. Pie kam šiem parametriem nav jābūt uzrakstāmiem. Daļa no tiem nav izsakāmi vārdos, bet ir sajūtu līmenī.
Var lauzt šķēpus, bet tāda matu skaldīšana vien sanāk.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:39:02 »
Es teiktu, ka autors redz mantrausiibu pat tur, kur taas nav...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #64 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:40:42 »
 :coffee: Ai, da nu dāmas cik var?  ;)  Ienāk forumā vīrietis, palasa, jūt, ka te apgrozās sakarīga publika, redz, ka tauta nekautrējās izpaust savu sāpi jeb rūpi, kas nu tur kuram gadījies. Šamam arī ir rūpe, skaidri, gaiši un godīgi apraksta situāciju. Un te viss bars sāk meklēt kaut kādus zemūdens akmeņus. Ko jūs tai "mantkārībai" piesējušas? Visiem zināms, ka mūsdienās tas ir visu vīriešu bubulis un arī skuķi mūsdienās daudz nekautrējās spiež no večiem cik vien var, tātad ir arī zināms iemesls.
          Es te nekā nosodāma nesaskatu. Sakarīga vecuma lietojams vīrišķis, stabili stāv uz kājām, mīl bērnus, vēlās sev blakus jauku sievišķi, kas arī ir pozitīvs rādītājs,- tātad aktīvs un pareizi orientēts, materiāli nodrošināts, tātad gatavs pavilkt ģimeni. Nav no mājās tupētājiem, kas tur viņam bija - ceļošana un vēl, nu neatceros, bet droši vien garlaicīgi nebūs. Vienā vārdā - lietas koks, kas Latvijā ir retums. Un kāpēc arī ne internetā? Es pazīstu trīs pārus, kas internetā sapazinās un jau gadiem dzīvo laimīgi. Es personīgi vēlu veiksmi. Kālab ne? vienkārši nepiedalos "atlasē"

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #65 : 2016. gada 05. jūlijs, 16:27:42 »
Veiksmi protams...

Bet attieksmi iesaku paarskatiit...

Atslēdzies reno

« Atbilde #66 : 2016. gada 05. jūlijs, 16:29:34 »
Es  vēlu visu to labāko! Pats lielākais pārbaudījums jau būs, vai meitēns pieņems "konkurenti". Filmās jau tiek izspēlētas visādas trakas situācijas, kuras parasti beidzas laimīgi.

Hobiji, sporti, sportiski pasākumi -tur varētu meklēt sev piemērotu partneri

katrā ziņā forums sekos katram tavam solim un dos vērtīgu padomu gūzmu -kā Rafix tika izvadīts cauri visām krācēm (kafejnīcas ar puķēm un somiņu pirkšana)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #67 : 2016. gada 05. jūlijs, 16:31:15 »
Pieņemu, ka attieksmei nav ne vainas. Problēmas ir ar formulējumiem... Un, lasot arī citus tekstus - ar mēģinājumiem izlikties par to/tādu, kāds neesi... Un tas nebija uzbrauciens, vienkārši - pagaidām cilvēks aiz tiem frāžainajiem tekstiem, ar ko mūs baroja pirmajā topikā, sāk tikai iezīmēties...

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #68 : 2016. gada 05. jūlijs, 16:50:37 »
Pagaidām izskatās, ka autors pieķēries tai mantkārībai un cītīgi to mēģina atspēkot, nepievēršot uzmanību būtiskākiem faktoriem. Uz maniem uzdotajiem jautājumiem nav pat centies atbildēt, bet tieši atbilde uz tiem ir ļoti būtiska.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #69 : 2016. gada 05. jūlijs, 17:37:43 »
Pagaidām izskatās, ka autors pieķēries tai mantkārībai un cītīgi to mēģina atspēkot, nepievēršot uzmanību būtiskākiem faktoriem. Uz maniem uzdotajiem jautājumiem nav pat centies atbildēt, bet tieši atbilde uz tiem ir ļoti būtiska.

Sveika!

Jāatvainojas par neatbildēšanu :)

Nu par meitu es protams 100% pārliecināts nevaru būt, ka viņai kaut kas nemainīsies raksturā vai uzvedībā bet zinu, ka viņa ir pietiekami gudra lai saprastu mani. Es domāju, ka māte vai laba draudzene viņai vēl tikai būs vajadzīga, pienāks laiks, ka es viņai vairs atbildes nespēšu sniegt.. Cik esmu runājis ar viņu par šo tēmu esmu jutis atbalstu no viņas, cik nu 8.gadīgs bērns var atbalstīt šajā jautājumā!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. jūlijs, 17:52:41 no Atuss »

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #70 : 2016. gada 05. jūlijs, 17:41:45 »
Es  vēlu visu to labāko! Pats lielākais pārbaudījums jau būs, vai meitēns pieņems "konkurenti". Filmās jau tiek izspēlētas visādas trakas situācijas, kuras parasti beidzas laimīgi.

Hobiji, sporti, sportiski pasākumi -tur varētu meklēt sev piemērotu partneri

katrā ziņā forums sekos katram tavam solim un dos vērtīgu padomu gūzmu -kā Rafix tika izvadīts cauri visām krācēm (kafejnīcas ar puķēm un somiņu pirkšana)

Paldies! :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2016. gada 05. jūlijs, 18:16:13 »
Sieviešu mantkārība ir nepareizs apzīmējums. Kaut kādā brīdī tapa izsecināts, ka būt ar aprēķinu ir gudri un poņeslosj... .Nevis labai būt ir gudri, bet slīpētai. Un tas ir beigu sākums.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #72 : 2016. gada 05. jūlijs, 19:27:33 »
Gan jau viss būs labi, atrodoties šeit un nedaudz izejot no savas komforta zonas, es saprotu vairāk kā ikdienā vienkārši domājot par visām tām lietām ar kurām jātiek galā.. Ir patīkami vienlaikus, biedējoši dzirdēt citu, galīgi nepazīstamu cilvēku viedokli, tas kaut ko iemāca un galu, galā rada jaunas domas, nedaudz savādāku skatu uz dzīvi.

Paldies visiem par kaislīgo diskusiju, kur mans izteikums par "mantkārību", ņēma lielāku virsroku, nekā mana sludinājuma doma kopumā, varu tik teikt to, ka tiešām, mēs katrs esam savādāks, mums katram ir sava taisnība balstoties uz kaut kādu dzīves pieredzi ko esam katrs savā dzīves ceļā guvuši.

ar cieņu, Atuss.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #73 : 2016. gada 05. jūlijs, 19:37:03 »
Tāāāks. Camma atnāca.
Nu, par Mao skaidrs - viņam vajag sievišķi (jā, tā gan!), kuram vislaik apbrīnā mute pavērta. Mao - dievs! Tas nekas, ka pēc pusgada pats teiks - zakroi rot, dura! St.citu, pavērtā mute noteikti tiks intensīvi izmantota minetam.
Par Atusu. Neredzu neko pārdabisku. Vīrietis. Savas sievietes meklējumos. Dzīvē aplauzies, bet nesalūzis. Tas nekas, ka meklē savu otro pusi arī šeit. A ja nu?... Domāju, ka arī atradīs. Kaut kur, kur meklēs. Nevar atrast tur, kur nemeklē vai vismaz garām nestaigā.
Un tagad, dāmas, rociņu uz sirds un bez "tā, lai kopā ar viņu ir silti kā zem pūkainas segas karstu šokolādi dzerot, sirds trīsuļo un taurenīši vederā" aprakstiet divos teikumos būtiskāko par sevi. Nu tā radoši, lai kāds vīrietis uzreiz uzķerās.
Baidos, ka pašas par sevi nemaz tik kristālskaidri neizklāstīsim. Pie tam, 9/10 nestāstīsim vispār.
Ak, jā, neesmu kandidāte. Seškaķis, šņāckaķis un megēra pilnā komplektācijā. Brīnos, ka mans otrpusis mani pacieš...
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 05. jūlijs, 19:48:24 »
Tāāāks. Camma atnāca.
Nu, par Mao skaidrs - viņam vajag sievišķi (jā, tā gan!), kuram vislaik apbrīnā mute pavērta. Mao - dievs! Tas nekas, ka pēc pusgada pats teiks - zakroi rot, dura! St.citu, pavērtā mute noteikti tiks intensīvi izmantota minetam.
Par Atusu. Neredzu neko pārdabisku. Vīrietis. Savas sievietes meklējumos. Dzīvē aplauzies, bet nesalūzis. Tas nekas, ka meklē savu otro pusi arī šeit. A ja nu?... Domāju, ka arī atradīs. Kaut kur, kur meklēs. Nevar atrast tur, kur nemeklē vai vismaz garām nestaigā.
Un tagad, dāmas, rociņu uz sirds un bez "tā, lai kopā ar viņu ir silti kā zem pūkainas segas karstu šokolādi dzerot, sirds trīsuļo un taurenīši vederā" aprakstiet divos teikumos būtiskāko par sevi. Nu tā radoši, lai kāds vīrietis uzreiz uzķerās.
Baidos, ka pašas par sevi nemaz tik kristālskaidri neizklāstīsim. Pie tam, 9/10 nestāstīsim vispār.
Ak, jā, neesmu kandidāte. Seškaķis, šņāckaķis un megēra pilnā komplektācijā. Brīnos, ka mans otrpusis mani pacieš...

Tu nebrīnies, Tu par sevi, visu tādu, tīksminies.