Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20714 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Sveikas
« Atbilde #105 : 2016. gada 10. decembris, 17:26:27 »
... un normālas sievietes kkā prot iztikt arī bez uzpūstām un pārprastām "tiesībām". Y dzīvas, y cienītas (kā sievietes, sievas un mātes) tiek, y ģimenes ir, y viss cits +- kārtībā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies LV_Dakota

« Atbilde #106 : 2016. gada 10. decembris, 17:29:06 »

Kaut kā tā arī izskatās. Jo vairāk tiesību, jo mazāk normālu veču. Jo mazāk normālu veču, jo vājāka iespējamība normālai privātajai dzīvei. Jo mazāka iespējamība normālai privātajai dzīvei, jo niknāki sievišķi. Jo niknāki sievišķi, jo vairāk "tiesību" sev pieprasa ... Jo vairāk pieprasa, jo vairāk izcīna un saņem ... un tagad var lasīt atkal no sākuma.

Piekrītu
Vīrietim ir jāļauj būt vīrietim.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #107 : 2016. gada 10. decembris, 17:49:58 »
uzpūstām un pārprastām "tiesībām
Šo, lūdzu, varētu pa punktiem - ko tas ietver?

bebrs

• Viesi
« Atbilde #108 : 2016. gada 10. decembris, 17:53:54 »

Piekrītu
Vīrietim ir jāļauj būt vīrietim.

Nu tad ļauj, nepuksti, ka nav malkas.

Bet kādam jābūt īstam vīrietim, tas nu gan atšķirsies, dažai vajadzēs autoritārismu,
kuru slavina Zigfrīds, cita vēlēsies demokrātiju ģimenē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #109 : 2016. gada 10. decembris, 18:00:51 »
Tas ietver- nebuus Ineshukam Primitivo dzert, ja ras kungs uzskatiis, ka taadas paarmeeriibas nevajag... pietiks ar lielveikala pacinju, ja vispaar...
Jo vecis labaak zin, ko vajag...

Aaaa...

Toch nestaados priekshaa normaalu sadziivi ar Zigfriid un Mao veidiigiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #110 : 2016. gada 10. decembris, 18:02:27 »
Uz sitiena toch nenaak praataa sheitan neviena, kura uzpuustas prasiibas deklareetu...

Atslēdzies LV_Dakota

« Atbilde #111 : 2016. gada 10. decembris, 18:03:23 »
Tas ietver- nebuus Ineshukam Primitivo dzert, ja ras kungs uzskatiis, ka taadas paarmeeriibas nevajag... pietiks ar lielveikala pacinju, ja vispaar...

Smieklīgi-Primitivo ir mans mīļākais ;) :go_go:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #112 : 2016. gada 10. decembris, 18:06:13 »

Aaaa...

Toch nestaados priekshaa normaalu sadziivi ar Zigfriid un Mao veidiigiem...

Piedāvājums apreibina...

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #113 : 2016. gada 10. decembris, 18:10:58 »
Lūk, tas ir tas, kāpēc pēdējajam vārdam ģimenē (protams, ne pilnīgi visos, - bet - svarīgākajos) jautājumos ir jāpieder vīrietim. Ja tā tas nav, tad, jā, - mantkārīga.

Oi ! Varētu, lūdzu, pāris piemērus tiem "svarīgākajiem" jautājumiem ? Nu tiem, kurus sievietes principā nav kvalificētas izlemt ?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #114 : 2016. gada 10. decembris, 18:14:41 »
Uz sitiena toch nenaak praataa sheitan neviena, kura uzpuustas prasiibas deklareetu...

Par šeitanajām nekad nav bijusi runa, lai arī kāda sazīmē uz sevi doto.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #115 : 2016. gada 10. decembris, 18:15:27 »
Nu kaa- visuma izpleshanaas un karsh Iraakaa...
A sievai ikdienishkjie' aizkaru kraada, paartikas grozs un kur pavadiisim atvaljinaajumu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #116 : 2016. gada 10. decembris, 18:16:37 »
Kas tur ko ziimeet, Zigiic tak sheitameejaas meegjina savai ticiibai pieveerst...
Tak jaatiek skaidriibaa, kuras taas ir...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #117 : 2016. gada 10. decembris, 18:22:11 »
Šo, lūdzu, varētu pa punktiem - ko tas ietver?

Vismaz:
1. Tiesības vadīt valsti, utml.
2. Sievietes - uzņēmumu vadītājas un citu lielu vai mazu kolektīvu priekšnieces. Simptomi: sakarā ar nemāku un nespēju darīt to tikai un vienīgi ar vēsu prātu, rezultāts visai bieži (pēc maniem novērojumiem) ir intrigas, kuras, starp citu, visai bieži nosaka karjeras virzību strādājošajiem (tas, kurš neprot vērpt intrigas, utt., paaugstinājumu, visticamāk, nesaņems, jo noteicošais ir nevis "būt profesionālim" vai "prast risināt problēmsituācijas", bet gan "patikt priekšniecei"), mīluļi un nemīluļi, nevienāda attieksme pret padotajiem, utt.
3. Kā ilustrācija - rietumi, kur kā redzu es, sieviešu tiesību darīt visu, kas ienāk prātā, rezultātā ... Teikšu citādi ... sieviešu "tiesību" līmenis korelē ar geju īpatsvaru sabiedrībā. Pārāk grūti un sarežģīti nabaga amerikānīšiem, francūzīšiem un zviedriņiem ir būt laimīgiem ar savu tautieti - sievieti. Žēl čaļus, protams. Kas atliek? Pasūtīt sievu no Taizemes (tā darot zviedri) vai aiziet uz gejklubu ... jo tur nav iespējas, ka tevis smadzeņu čakarēšanai tiks izmantots tas, ka vīrietis grib TO  un viņam vajag, bet sievietei TAS nav obligāti vajadzīgs. TO grib gan aktīvie, gan pasīvie, - vienkāršāk viss bezizejas situācijā, jo ... sievietei ir tiesības būt slinkai, nekoptai, negribēt bērnus ,utt. Cik esmu dzirdējis, angļiem masveidā esot attieksme, ka es labāk visu mūžu ķepā cirtīšu, nekā precēšos ar anglieti.

Lūk, tā dzīvo valstīs, kur sieviešu tiesības atrodas tur, uz kurieni mēs ejam.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #118 : 2016. gada 10. decembris, 18:24:02 »
Vismaz:
1. Tiesības vadīt valsti, utml.
2. Sievietes - uzņēmumu vadītājas un citu lielu vai mazu kolektīvu priekšnieces
un viss?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #119 : 2016. gada 10. decembris, 18:26:03 »
Vai sievietei ir tisības būt neuzticīgai?
Jā, un kas notiek, kad sieviete iedzer? Vienreiz, ... otrreiz ... trešo ... Man, piemēram, skolā bija viena skolotāja, kura no iepriekšējās darba vietas bija izmesta par to, ka bija pieķerta, skolotāja baļļuka izskaņā (jā, - nenovērtējusi savu alko lietošanas spēju) taisot bērnu ar vācu valodas skolotāju - vīrieti skolnieku labierīcībās ...
Bet viņai taču neviens nedrīkstēja aizliegt strēbt tik, cik viņa pati uzskatīja par vajadzīgu! Rezultātā ... sīcis pat piedzima. Nabaga vientuļā māte! Visi veči ir maitas!  :fryingpan: