Šo, lūdzu, varētu pa punktiem - ko tas ietver?
Vismaz:
1. Tiesības vadīt valsti, utml.
2. Sievietes - uzņēmumu vadītājas un citu lielu vai mazu kolektīvu priekšnieces. Simptomi: sakarā ar nemāku un nespēju darīt to tikai un vienīgi ar vēsu prātu, rezultāts visai bieži (pēc maniem novērojumiem) ir intrigas, kuras, starp citu, visai bieži nosaka karjeras virzību strādājošajiem (tas, kurš neprot vērpt intrigas, utt., paaugstinājumu, visticamāk, nesaņems, jo noteicošais ir nevis "būt profesionālim" vai "prast risināt problēmsituācijas", bet gan "patikt priekšniecei"), mīluļi un nemīluļi, nevienāda attieksme pret padotajiem, utt.
3. Kā ilustrācija - rietumi, kur kā redzu es, sieviešu tiesību darīt visu, kas ienāk prātā, rezultātā ... Teikšu citādi ... sieviešu "tiesību" līmenis korelē ar geju īpatsvaru sabiedrībā. Pārāk grūti un sarežģīti nabaga amerikānīšiem, francūzīšiem un zviedriņiem ir būt laimīgiem ar savu tautieti - sievieti. Žēl čaļus, protams. Kas atliek? Pasūtīt sievu no Taizemes (tā darot zviedri) vai aiziet uz gejklubu ... jo tur nav iespējas, ka tevis smadzeņu čakarēšanai tiks izmantots tas, ka vīrietis grib TO un viņam vajag, bet sievietei TAS nav obligāti vajadzīgs. TO grib gan aktīvie, gan pasīvie, - vienkāršāk viss bezizejas situācijā, jo ... sievietei ir tiesības būt slinkai, nekoptai, negribēt bērnus ,utt. Cik esmu dzirdējis, angļiem masveidā esot attieksme, ka es labāk visu mūžu ķepā cirtīšu, nekā precēšos ar anglieti.
Lūk, tā dzīvo valstīs, kur sieviešu tiesības atrodas tur, uz kurieni mēs ejam.