Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20746 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Sveikas
« Atbilde #120 : 2016. gada 10. decembris, 18:33:23 »
Jeez... pat pie geju iipatsvara sievietes vainiigas... :rat:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #121 : 2016. gada 10. decembris, 18:36:11 »
Zigfrid, vai tik tā nabija tava sieva, ko pirms gadiem 10-15 redzēju tramvajā? Nodurtu galvu, lakatiņā, brunči līdz zemei, adīta nostiepusies jaciņa pāri. Un trīs meitiņas - tādos pašos lakatiņos, nodurtām acīm, brunčos un adītās jaciņās. Visām tādi uzmesti pleciņi, upura poziņa "ka tik kādam netraucējam".
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #122 : 2016. gada 10. decembris, 18:37:56 »
Vai sievietei ir tisības būt neuzticīgai?

Tieši tādas pašas tiesības kā vīrietim. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #123 : 2016. gada 10. decembris, 18:44:18 »
Nē, nebija noteikti. Man nav 3 meitas.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #124 : 2016. gada 10. decembris, 18:53:23 »
Zigfrīd, un ģimenē ? Kas ir tas, kas vīrieti tavuprāt padara par "ģimenes galvu", kas ir tie jautājumi, kuros viņam tas pēdējais vārds vienmēr sakāms ?

bebrs

• Viesi
« Atbilde #125 : 2016. gada 10. decembris, 18:55:11 »
Oi, man bijuši divi bosi tādi intriganti, neviena dāma blakus nestāvēs, viens pat ļoooti
politiski zināms  :rofl:
Arguments neiztur kritiku, dzimums nebūs rādītājs.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #126 : 2016. gada 10. decembris, 18:59:42 »
Vechi draazh vechus, jo sievietes "nedod" ... dzhiizas kraist...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #127 : 2016. gada 10. decembris, 19:05:13 »
Zigfrīd, un ģimenē ? Kas ir tas, kas vīrieti tavuprāt padara par "ģimenes galvu", kas ir tie jautājumi, kuros viņam tas pēdējais vārds vienmēr sakāms ?

Zini, ir viens tāds labs teiciens.
Vīrietis sev sievietē meklē atbalstu dzīvē, bet sieviete - līderi, kuram sekot. Lūk, spēja būt līderim arī padara vīrieti par ģimenes galvu. Ja tāda ir, protams.
Pēdējais vārds? Kur mēs dzīvosim, piemēram. Cik naudas tērēsim un kā, y vai krāsim kkam? Utt.

bebrs

• Viesi
« Atbilde #128 : 2016. gada 10. decembris, 19:39:32 »
 :rofl: Diez kas nu tas par “līderi“ kurš tā grīļojas, ka dāmas atbalstu vajag?  :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #129 : 2016. gada 10. decembris, 20:00:11 »
Garaam... par manu personiigo naudu neviens neko nelems...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #130 : 2016. gada 10. decembris, 20:14:07 »
Garaam... par manu personiigo naudu neviens neko nelems...

Nav vis garām. Ir tāds modelis. Vīra nopelnītā nauda ir ģimenes nauda, bet sievas nopelnītā - sievas nauda. Es tiku runājis par ģimenes naudu, nevis par sievas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #131 : 2016. gada 10. decembris, 20:15:47 »
:rofl: Diez kas nu tas par “līderi“ kurš tā grīļojas, ka dāmas atbalstu vajag?  :rofl:

Bebra kungs vai kundze!
Varbūt Tu varētu reģistrēties kā pastāvīgs foruma lietotājs? Tas nav ne grūti, ne laikietilpīgi, toties komentāriem vairs nevajadzēs administrācijas akceptu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #132 : 2016. gada 10. decembris, 20:16:27 »
Nu, ja Tu sievai dod saimnieciibas vajadziibaam 7K, tad par paareejo lem vien- bentliju pirkt vai zeltaa investeet...

Bet izklausies peec kapeikp...
Un tad nedod Dies, ka taads kko lemj...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #133 : 2016. gada 10. decembris, 20:19:50 »
Tie, kuri nenopelna 7K ir kapeikp... tātad?  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ha, ha, haaaaaaa! latvieši - kapeikp ... tauta! Te drīzāk izskatās pēc tā, ka vienam otram par visām varītēm gribas kr*niņiem pamērīties, bet es tas neesmu.  :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #134 : 2016. gada 10. decembris, 20:24:08 »
Par sieviešu/vīriešu ģimenes "tiesību" sadalījumu bezjēdzīgi šķēpus lauzt. Katram savs un tāds tādu atrod. Gan jau atradīsies sievietes, kas jutīsies laimīgas tādā ūberpatriarhālā modelī, kur domāt un lēmumus pieņemt ne vien nav vajadzības, bet pat netiek ļauts. Savā ziņā vienkārši - KKK un, ko vecis liek, to daru. Un vecis staigā pāva asti izslējis, un abi apmierināti.
Man personīgi tāds diktators simtu gadu nav vajadzīgs, es ar ģimeni saprotu Broma aprakstīto modeli, kur pastāv cieņa, mīlestība, empātija, sarunas un kompromisi.