Moņing!!
nutad par teemu runajot... es nezinu no kurienes siem jociņiem aug kajas un man vienalga... bet, tas IR besiigi...
tur nekaada sakara ar pubertates vecumu.... šitaa
joko visi vecumi.
Kad dzīvojaam lejasgalaa, tad taa nu sagadījās,ka tur iebraucēju bija ļõti maz,stradājām 98% angļu kolektīvaa...mammīt mīļo...pilns komplekts...(mes bijaam tjipa taadi zolīdie mūs neaiztika)bet, savaa starpā visas sarunas caur nenormalu slengu un rupjībām,pie galda akstīšanās ar aplaistīšanos apmētāšanos un piršanu sveeta lieta. zaabaku pieliešana ar ūdeni :rocking: , bikšu sasiešana mezglos un noslēpšana -pilniiga ikdiena,varetu teikt,kas nu tas, tak smiekliigi, bet, ja tas atkartojas dienu no dienas, ja tās bikses tiek sleeptas diviem pamuļkiem, gariigiem slimnieciņiem,kuri peecak staiga atlikuso maiņu ar slapajam kajaam un glupi smaida,oij

....un jaa visas glupības noteikti janofilme un tad par to atkal jārēc pie pusdiengalda ... Normaalie cilvēki saakās no 55.gadi uz priekšu ....
tas viss būtu pofig.... bet traki,ka to jau no zīdaiņa vecuma iepotee, ka lūk šaada ir jautriiba

par to es te ņemos...
un pirdosais ziemsvetku briedis bija
es pat savaa galvaa neņemos apspēlet ideju,ka būtu ,ja tāds paradītos Latvijas veikalu stendos..piemēram , teiksim Spices skatlogā , staav briedis kurs dzied zvaniņšs skan , zvaniņš skan...ppprrpprrr,
(BUGS ar kajam gaisaa)