Autors Tēma: Pirdējtauta...  (Lasīts 2797 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Pirdējtauta...
« : 2014. gada 20. oktobris, 23:57:35 »
NU,kā izklausās pieteikums teemai?? jak,jak ,jak....
Nē nu, es jau neko..es pieņemu un saprotu daudzko... bet kā teikt,kas par daudz tas par skādi... NU CIK var???
Izradās daudz var ... vakar mani uz izbriinu parāva smalka veikalā, greznaa stendā dziedošs un pirdošs ziemsvētku briedis...
Uz mašīnu ejot  beerns jau dziedaja- merry kristmas prrr..prrr...Happy Holidays ppprrr pprrrr. :banhead:
tas, ka  filmaas humora un joku augstaka pilotāža ir totes ismērēšana ģīmī un piršana visados veidos jau izbriinu neraisa ...bet tik jautajums...nu cik ilgi var par to smieties???
bērnu raidiijumos smiekliigi ir ja kāds noveļas, izgāž ķīseļa bļodu vai mekle smirdīgas zekes....eh...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

Re: Pirdējtauta...
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. oktobris, 00:19:32 »
Ā, britu humors?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2014. gada 21. oktobris, 00:21:56 »
es teiktu, ka vairāk amerikāņu, bet darbība notiek uk?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2014. gada 21. oktobris, 06:51:32 »
nākamais līīmenis būs no kabatas izvilkta sūdu čupa, kas tek pa pirkstu starpām, un visiem būs jāsmejas...!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2014. gada 21. oktobris, 08:01:40 »
Pubertātes vecumā tas varbūt liekas smieklīgi.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2014. gada 21. oktobris, 09:53:12 »
diemžēl amurikāņu tautas viena daļa tā arī ir pubertātes līmenī. Piemēram, nosaucot bērnu par Jesse Skywalker. Un visas tās filmas, kurām dod 1 zvaigznīti

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 21. oktobris, 11:51:20 »
Moņing!! :coffee:

nutad par teemu runajot... es nezinu no kurienes siem jociņiem aug kajas  un man vienalga... bet, tas IR besiigi...
tur nekaada sakara ar pubertates vecumu.... šitaa joko visi vecumi.
Kad dzīvojaam lejasgalaa, tad taa nu sagadījās,ka tur iebraucēju bija ļõti maz,stradājām 98% angļu kolektīvaa...mammīt mīļo...pilns komplekts...(mes bijaam tjipa taadi zolīdie mūs neaiztika)bet, savaa starpā visas sarunas caur nenormalu slengu un rupjībām,pie galda akstīšanās ar aplaistīšanos apmētāšanos un piršanu sveeta lieta. zaabaku pieliešana ar ūdeni  :rocking: , bikšu sasiešana mezglos un noslēpšana -pilniiga ikdiena,varetu teikt,kas nu tas, tak smiekliigi, bet, ja tas atkartojas dienu no dienas, ja tās bikses tiek sleeptas diviem pamuļkiem, gariigiem slimnieciņiem,kuri peecak staiga atlikuso maiņu ar slapajam kajaam un glupi smaida,oij  :faint: ....un jaa visas glupības noteikti janofilme un tad par to atkal jārēc pie pusdiengalda ... Normaalie cilvēki saakās no 55.gadi uz priekšu ....
tas viss būtu pofig.... bet traki,ka to jau no zīdaiņa vecuma iepotee, ka lūk šaada ir jautriiba  :faint: par to es te ņemos...
un pirdosais ziemsvetku briedis bija  :wtf:
es pat savaa galvaa neņemos apspēlet ideju,ka būtu ,ja tāds paradītos Latvijas veikalu stendos..piemēram , teiksim Spices skatlogā , staav briedis kurs dzied zvaniņšs skan , zvaniņš skan...ppprrpprrr, (BUGS ar kajam gaisaa) :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2014. gada 21. oktobris, 12:27:16 »
Akkungs...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2014. gada 21. oktobris, 13:29:11 »
Nu ja, un vēl skatīties uz letiņiem kā uz tautu bez jebkādas humora izjūtas. :evil:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2014. gada 21. oktobris, 13:36:46 »
manuprāt pazemot garīgi slimu cilvēku NAV humors.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2014. gada 21. oktobris, 13:51:12 »
Ja pareizi atceros, mellene shito pazemoshanu piemineeja vienaa Sap teemaa par viesstraadniekiem un LV zivju ruupniicas straadniekiem.

Par Ruudolfu. Ko padariisi, laikam UK dziivo kaada briezhu pirdeejpasuga. Bail domaat, kaads vareetu buut pats Santa Klauss

Pieslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2014. gada 21. oktobris, 14:02:49 »
man tikai tagad pieleca -mellene par UK
Nē, mēs paldies dievam laikam esam bez humora

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #12 : 2014. gada 21. oktobris, 15:21:27 »
Nu ja,es  no drūmajiem latviešiem-ja man kāds iemestu torti sejā-viņš 100% dabūtu pa muti.-vienalga ka viņš to darījis savā joku izpratnē...ķērnāšanās ar jebkuru ēdienu ir pretdabiska un riebīga.Tāpat mūžīgam pirdējam es nesēdētu blakus vai demonstratīvi aizspiestu degunu un aizietu uz otru telpas galu.
Sasietas piedurknes un aizšūts apģērbs nav labākais variants,ja kaut kur jāsteidzas.Tas uzmaucams šuvējam uz galvas,ja viņš to atkārto 10 reizi.
Man vispār joki un izjokošana asociējas ar pavisam ko citu.