Autors Tēma: Ķeram pokemonus!  (Lasīts 6561 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ķeram pokemonus!
« Atbilde #30 : 2016. gada 27. augusts, 13:02:34 »
Tad tādēļ Krievijā ķer Puškinu, Lomonosovu, Pēteri I...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2016. gada 27. augusts, 13:07:31 »
Tad tādēļ Krievijā ķer Puškinu, Lomonosovu, Pēteri I...

Krievi tak mūžīgi visu špiko - filmas, grāmatas, spēles, šovus, tehnoloģijas...;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2016. gada 27. augusts, 13:18:56 »
Sākumā arī domāju, ka plaģiāts, izlasot linku, kas zin... ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2016. gada 28. augusts, 21:24:06 »
Bijām laukos - mazpilsētā pie omes. Vakars, ārā tumšs. Pēkšņi bērns pagrābj kabatas lukturīti, ielec krokšos un ar saucienu "Pikačū parādījās!" izmetās ārā no mājas. Pēc 5 minūtēm bija atpakaļ laimīgs, ka noķēris. :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #34 : 2016. gada 29. augusts, 08:43:45 »
Pīpējošs Pikačū, slinkums bija dzīties pakaļ.  :smoker:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2016. gada 29. augusts, 12:26:59 »
Pat nezinu... nē, laikam jau priecājos, mani bērni neķer.
Jautāju kādēļ, visi tak ķersta, atbilde - tur tas sāls, ka visi. Līdz ar to neinteresanti.
Varbūt nav normāli..., nezinu. Bet man arī nav mazākās vēlmes ķerstīt.
Nezinu, tā ķerstīšana ir kas cool?, vai arī brīva laika par daudz?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2016. gada 29. augusts, 12:34:54 »
neaizstāvēšu pokemoniešus, bet mani izbrīna, ka tiek pieminēta spēle candy crash ar 200-300 līmeņiem un to spēlēt šķiet pilnīgi akceptējami :)  nē, pokemoni ir nesalīdzināmi intelektuālāki:)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #37 : 2016. gada 29. augusts, 12:44:33 »
man nešķiet ne intelektuāli, ne interesanti dajebkura datorspēle, bet nu - ja kādam patīk, tiešām pilnīgi vienalga ar ko cilvēki savu laiku aizpilda, ja tikai tas nekļūst slimīgi

par pokemonu intelektuālumu - vakar noklausījos lekciju (pati uzprasījos) par to, "kas tur ir ar tiem pokemoniem" - no pieaugušā radubērna, kurš pie tam studē IT

viņ'saka - ai, jau apnika patiesībā... spēles platforma nesakārtota, un pazūd spējes "garša", ja vari uzlikt kompī androīdu, pateikt, ka esi Londonā, un filmu skatoties, saķert kaudzi ar mošķiem, cik normāli spēlējot pa nedēļu nesavāktu...

Sorry, ja uzrakstīju ko ne tā, es no tā visa neko nesaprotu...:D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2016. gada 29. augusts, 16:01:02 »
Tās arī īsti nesapratu, par to ka daudz saķerts ir kāda balva?,
nu kā olimpiskajās spēlēs - veiklākajam medaļa&slava&nauda?
Man kā šķita, tas azarts tajā ķeršanas faktā, nu kā fotomedības, piemēram, vai kļūdos?
Adrenalīns ķeršanā, ne rausšanā, vai kā?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2016. gada 04. septembris, 03:24:00 »
Krievijā nedrīkstēršot ķert izdomātus tēlus - pokemonus, turpmāk ēkās, kurās valda izdomātu tēlu ielikteņi - pokepriestri, piemēram, baznīcās...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #40 : 2016. gada 05. septembris, 10:05:36 »
Tās arī īsti nesapratu, par to ka daudz saķerts ir kāda balva?,
nu kā olimpiskajās spēlēs - veiklākajam medaļa&slava&nauda?
Man kā šķita, tas azarts tajā ķeršanas faktā, nu kā fotomedības, piemēram, vai kļūdos?
Adrenalīns ķeršanā, ne raušanā, vai kā?

Manuprāt, sākumā ir smieklīgi (sevišķi, ja telefonam ir iespēja savienot spēles pokemonus ar reālo vidi filmējošu kameru).
Tad ir forši, ka tev uzrodas dažādi jokaini tēli. Un pēc tam jau ir forši, ja tev ir vairāk un vairāk un aizpildās tā pokemonu tabula. Un tad vai nu tev apnīk, ka tev visu laiku vieni un tie paši nāk (jo tu ej tikai uz skolu un atpakaļ, vai arī pa savu rajonu staigā), vai arī tu noķer to azartu un brauc kaut kur uz citām pilsētām , lai atrastu kādu jaunu . Un tad jau ir pēdējais līmenis - pamet darbu un dodies pasaules apceļojumā, lai noķertu arī tos, kas "dzīvo" tikai āfrikā vai āzijā. :)   
Pieļauju, ka ir n-tie pokeforumi, kur ļaudis stāsta, kurā vietā kādus noķēruši ( jo , cik saprotu, ja uz viena stūra parādās kāds X tēls, tad viņš tur parādās katru dienu. ) tātad - vari pamest visas savas darīšanas un doties uz turieni!