eh Pūk izlasīju tavas pārdomas...
vispirms jau ..es Tevi saprotu..saprotu tādā ziņā,ka no malas redzot kko nepareizu un greizu,gribas sist pie zvana un norādīt uz nepareizību ,jeb ar labu sirdi apveltītam gribas mesties palīgā un labot nepareizību...
Mana sliktā vai labā ziņa ir tāda,ka neko no tā nav jādara...jāliekās mierā...labākajā gadījumā jāuzklausa cilvēks,kurš dalās kreņķī...un kamēr nelūdz konkretu palīdzību tikām tu vari tikai klausīties,klausīties un klausītis(ja nervi tur).
man jāsaka kā ineshukam, buntēm ir šādu situāciju...un labais gals viņām ir tikai tad, kad paši iesaistītie kko maina un saprot,ka kkur ir nolaists greizi...
no pieredzes saku,ka labot kko ir dikti grūti..pat ja apzinies,ka vajag...arī mana karmiskā problēma nav atrisinata un es pat vairs neticu,ka atrisināšu šajā dzīvē...manas attiecības ar mammu...mums starpība tāda,ka no ārpuses viss labi..bet vidus sapuvis..
un ar morāli tur nekāda sakara... redz...es daru visu itkā morāli(??) pareizi... neviens neko nevar pārmest..tajā pat laikā tieši moralā gandarījuma par to nav...es to daru,jo tāds ir mans pienākums..es pildu pienākumu rūpēties par vecākiem... eh...
..sarežģīti... gribu teikt to,ka tas ir viņu pašu iekšējais tusiņš..lasot tavu skopo paskaidrojumu..man acu priekšā bija filma,kā viss šitas uzplauka... rezultāts diemžēl nav nekas unikāls...
akmeņus nomest Pūk nav viegli(arī savējos stiepju, piesedzu un nomaskēju,bet nekur jau viņi napaliek)....viņus vajadzētu atdot atpaklaļ adresātam(mammai) un par abām skaldīt,bet cik bieži tas ir iespejams??
faktiski, diezgan liidzga situācija risinās man rados(tikai vēl daudz krutāk un ar lielākiem apgriezieniem

)...jau 30gadus... visi esam iemācījušies distancēti klausīties jaunākos pavērsienus..paliidzēt nevar neviens...
kad situācija saasinās liidz pilnīgam ārpratam ir piedāvāti praktiski risinajumi un paliidzibaa.. bet to nevienam nevajag.Kā jau te minēts ar savu paliidzibas piedāvāšanu nokļūstam iesaistīto pušu frontē un tad visas puses apvienojas un metas virsū paliidziibas piedavatājiem..Jo sasodiic..kāds grib izjaukt kārtību aktīvajā ārprata zonā.
Nu taa kkā īsumā
šito pārtraukt var tikai paši iesaistītie...taa faktisi ir labā ziņa..jo citiem nebūtu jajūtas vainiigiem par to,kas tur notiek ..