Autors Tēma: Āzijas bufete - ēd cik gribi  (Lasīts 16342 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: Āzijas bufete - ēd cik gribi
« Atbilde #75 : 2014. gada 24. oktobris, 08:53:21 »
man vakar iznāca ieklīst Gan Bejā un acīs un vēderā iekrita pīle Pekinas gaumē... pēc tās radās pārdomas, ka restorāns ir restorāns un bistro ir un paliek bistro, pat ja tur cepurītes dala :D 

Atslēdzies ragana

« Atbilde #76 : 2014. gada 24. oktobris, 08:59:45 »
Tieši tāds secinājums - restorāns ir restorāns, bet bistro ir bistro. 1.stāvā ir restorāns, nez kā tur?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #77 : 2014. gada 24. oktobris, 11:10:48 »
1.stāvā ir restorāns, nez kā tur?

NEsapratu, kam 1.st`av`a ir restor`ans?
Bet  forsi, ka bistro ir bistro! Cenas kaa bistro, tas ir labak nekaa cenas ka restorana:)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #78 : 2014. gada 24. oktobris, 18:02:36 »
hm@, tā sapratu, ka zālē, kas ir ienākot iekšā no ielas, ir restorāns, ar atsevišķi pasūtāmiem ēdieniem. Bet lejā ir bistro - 'maksā un ēd, kas nolikts priekšā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #79 : 2014. gada 24. oktobris, 18:07:36 »
nee, jo muus aicinaja apsesties pireksistabaa un , ta ka secinajam, ka nav erta galda tadam baram, tad gajam otrajaa, dzilakaja telpa!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #80 : 2014. gada 25. oktobris, 21:56:11 »
biju. vieta uz 5eur pie baisa izsalkuma. visi galdauti pleķini, telpās max +15, tāpat jau knapi siltais, kaut arī visumā garšīgais, ēdiens, atdziest momentā. kā jau te teica, taukains. un suši - sorry, nekādi. mums vsp tika tikai ar krabju nūjiņām, nu vismaz no aprakstiem zinām, ka teorētiski ir iespējami arī ar lasi. beigās apēst bumbuli, kas laikam saucas ābols mīklā, bija kļūda - taukains un palika mutē sodas pēcgarša. uzdzēru aliņu, bij ok.

vairs nekad.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #81 : 2014. gada 28. oktobris, 21:35:04 »
tu mani nomierināji par ābolu mīklā :)   bet par visu pārējo - tas taču ir ķīniešu kolorīts!!!   
Vienīgais, kas tātad ir izkristalizējie smanā apziņā uz prikešdienām - kad ieiet, ir jāpaskatās, vai ir pieejams tieši tas mīļākais ēdiens, ko gribētos ēst un tad - izlemt vai palikt vai nē.

St citu - es domāju, ka kase ir nepareizi novietota. Ja ( un to es novēlu no sirds) viņiem būs daudz apmeklētāju un liel aburzma, nevarēs izkontrolēt, kuri ir samaksājuši un kuri tikai ienākuši paskatīties, ja kase ir aiz ēdienu letes.

Atslēdzies rjushuks

« Atbilde #82 : 2014. gada 28. oktobris, 22:15:08 »
Vistas ļipa es. Šon nobraucu garjām, bet sabijos un neiegāju. Zviedru zemē vietas, līdzīgas šai, traki mīļas kļuvušas Price&Performance ziņā, nu pilnīgs trīceklis piemetās, ka spļaudīšos par izmesto 7.99, jo printera opcija par piečuku pagaidām nav pieejama. Vēl savu lomu nospēlēja, ka Brīvībs ielasNepālietis neglābjami iemaitājies  :banhead:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #83 : 2014. gada 28. oktobris, 22:44:53 »
Piečuks, ta piečuks, bet es laikam labāk pagaidīšu pēckuponu periodu un varbūt tad pamēģināšu... :just_popcorn:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #84 : 2014. gada 29. oktobris, 07:50:42 »
Arī taisnība. Bija pagājušajās svētdienā Lielupes laivu kuponbrančs. Tā nu sanācis, ka mani ar vienu viņu darbinieci, gadījums ir savedis kopā. Viņa stāstīja, ka no 220 vietām 100 esot bijušas rezervētas jau nedēļas vidū un divas dienas iepriekš visa komanda rukājusi, lai pienāčigā daudzumā visu sagatavotu. Līdz ar to principā nekāda izcilā svaiguma un labuma tur nav :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #85 : 2014. gada 29. oktobris, 08:15:17 »
par nogaidīšanu sapratu un principā piekrītu - pirkt par pilnu cenuun iejukt kuponapkalpošanas viducī ir nepareizākais, kas var gadīties:)   
BET ! pff, ja viņiem ir 220 vietas, tad jau viņi VIENMĒR gatavo priekš 220 un sāk darbujau nedēļas vidū. Tātad NEKAD tur nav svaigi...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #86 : 2014. gada 29. oktobris, 08:18:48 »
pirmkaart, jādrukā kupons nav. pietiek ja atrāda telefonā vai planšetē.
otrkārt, labāk tagad un pa piečuku pamēģināt. ja bail ka tautas daudz, oi, sestdienas pēcpusdienā bija labi ja 10 cilvēki... nu moš darbdienas beigās vai pusdienlaikāir vairāk...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #87 : 2014. gada 29. oktobris, 08:28:46 »
Hmm, viņiem viss ir uz galdiņu rezervēšanas pamata.