Autors Tēma: Lūgums un uzaicinājums  (Lasīts 7803 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Lūgums un uzaicinājums
« Atbilde #45 : 2016. gada 04. augusts, 23:15:40 »
Dīvaini. Man par Stradiņiem un žultspūšļa operāciju tikai pozitīvas atmiņas. Es gan līdz vemšanai nedadzīvojos, kad sākās lēkmes un dakteri ieteica operēt, tā arī darīju... Nē, nevienu tur nepazīstu, blata nav, nevienam nemaksāju, polise viduvēja... Dakteri bij smuki un gudri, anesteziologs vispār jaukumiņš...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #46 : 2016. gada 04. augusts, 23:29:53 »
Dīvaini. Man par Stradiņiem un žultspūšļa operāciju tikai pozitīvas atmiņas. Es gan līdz vemšanai nedadzīvojos, kad sākās lēkmes un dakteri ieteica operēt, tā arī darīju... Nē, nevienu tur nepazīstu, blata nav, nevienam nemaksāju, polise viduvēja... Dakteri bij smuki un gudri, anesteziologs vispār jaukumiņš...

Cik atceros, tad Tev nebija akūts saasinājums, bet salīdzinoši plānota situācija ...

Man dakteri neieteica, teica, ka jāvēro, jo var gadīties, kad gadījās - bija kā bija .... es sākumā pat nesapratu, kas notiek ... un tā droši vien bija mana problēma.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #47 : 2016. gada 05. augusts, 06:22:08 »
Pff... nebuut ne tragjiskaakais staasts, diemzheel...

Kad veel mitoju Stradinju uznjemshanaa, mees rakstiijaam receptes... es gan parasti teicu, lai njem tik pa plaaksniitei, ja vispaar atprecho, jo gjimaarsts dalju var uz kompenseejamaas receptes izrakstiit, ko slimniica nevar...

Bet onkologjija muusu valstii ir pilniigaa d... paliatiivaa apruupe vispaar beedu leja...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #48 : 2016. gada 05. augusts, 09:56:05 »
Cik atceros, tad Tev nebija akūts saasinājums, bet salīdzinoši plānota situācija ...

Saasinājumu man bija cik uziet arī pirms akūtas lēkmes ar vemšanu. Ja katru dienu sāpes pēc katras ēdienreizes nav signāls, ka kaut kas steidzami jādara kvalitatīvas dzīves vārdā, tad es nezinu, kad tad IR jādara... var jau būt ka man dzīvē veicas ar ārstiem, vai arī jūtu, kam ticēt, dažreiz vienkārši laikam sevi jāpārvar un jādara tas, kas jādara, lai cik biedējoši...

Smieklīgākais, ka telefonsarunas laikā ar apdrošinātājiem dabūju jautājumu " a kāpēc jums liekas, ka vajag operāciju?" ... Oi nevaru... gudrinieki atradušies

Nenožēloju ne mirkli, ka nedavilku līdz "ātrajiem", lai arī finansiāli tas nemaz nebija izdevīgi ar visu polisi...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #49 : 2016. gada 06. augusts, 12:53:54 »
Te jau vairāki - Tuk, Večiņa, Reno - iezīmēja bardaka saknes . Slimnīcu valdes, medicīnas preču, zāļu, celtniecības darbu IEPIRKUMI, VALDES.

Nekad neesmu varējusi saprast, kas liedz lielai slimnīcai pa tiešo pirkt no ražotāja - šļirces, salvetes, tamponus, sterilizācijas piederumus, laboratorijas reaģentus, operācijas veļu, cimdus utt. Kāda eža pēc ir jārīko konkursi starpniekiem - tirgotājiem (kupi deševo dorogo prodai)?

Celtniecības iepirkumi vispār shēmotāju sapnis. Deputātu un ierēdņu radu radu radinieki  dabū pasūtījumus. Apakšuzņēmēju ķēde tāda, ka maz neliekas un visi barojas.

Man tiešām nevajag eiroremonta telpas, lai saņemtu med.pakalpojumu. Kaut vai remonts no Ulmaņa laikiem, lai tikai viss ir funkcionāls.

Tātad bardaks ir izdevīgs - partijām, tirgotājiem, celtniecības biznesam. Ja viņu daļu novirzītu pa tiešo ārstniecībai, būtu jauki.

Un runā ka farmācijas bizness ir otrs ienesīgākais aiz narkotiku un ieroču tirdzniecības... 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2016. gada 06. augusts, 16:55:17 »
Farmaacijabuus ienesiiga veel ilgi... kameer ljauzhiem nemainiisies domaashana...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2016. gada 06. augusts, 17:23:26 »
Nebūtu slikti, ja slimības pazustu līdz ar domāšanas maiņu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2016. gada 06. augusts, 17:36:46 »
Izzuztu gan dalja slimiibu, gan anormaalais nelietderiigais zaalju pateerinjsh samazinaatos...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2016. gada 07. augusts, 07:41:07 »
Neizskatās, ka ļaužiem mainītos domāšana, tieši otrādi - man ir iespaids, ka ļauži kļūst arvien vairāk manipulējami un zombējami.
Turklāt farmācija nemūžam nepieļaus savu ienākumu samazināšanos -  pat, ja slimības pēkšņi sāks aptrūkties, tās tak var pieražot klāt, un kādu epidēmiju arī var uzrīkot... Līdz ar to, mandomāt, farmācijas bizness ienesīgs būs mūžīgi mūžos.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #54 : 2016. gada 07. augusts, 12:44:16 »
Aha, ļauži vainīgi , ka par daudz lieto zāles! A par farmācijas masīvo mārketingu visās vietās - pastkastēs, TV reklāmās, TV raidījumos , presē  - ne vārda! Smadzeņu skalotāji - balti un pūkaini, un ĢĀ - kuri pie vienas recepšu zāles iesaka divus bezrecepšu sūdus, arī protams ar nimbu un spārniem!
Sevišķi jauki, ja medikaments vai kaut kāda cita lietiņa ir gandrīz viena savā sugā. Pacients maksās da jebko, ja varēs atļauties. Zinu gadījumu ar stentiem kardioloģijā. Pa diviem starpniekiem/tirgotājiem, stents nonāk līdz Stradiem. Starpnieku peļņa ap 40%.

Atslēdzies tex

« Atbilde #55 : 2016. gada 07. augusts, 13:12:11 »
Nu man 1a dr kā reiz nesen lika pārtraukt visus sū**, ko es lietoju. Interesanti redzēt normālo organisma stāvokli. Kas notika? - Ziniet, nekas... tikai $ ietaupījās...

Pirms tam 1 ārsts saka neiet saulē, otrs - ka no saules trūkuma d vit katastrofa... A kurš tad īsti atbildēs par visu kopā vai kaut uz ?: tad iet vai neiet tajā saulē  :banhead:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #56 : 2016. gada 08. augusts, 00:03:45 »
Nu man 1a dr kā reiz nesen lika pārtraukt visus sū**, ko es lietoju. Interesanti redzēt normālo organisma stāvokli. Kas notika? - Ziniet, nekas... tikai $ ietaupījās...

Pirms tam 1 ārsts saka neiet saulē, otrs - ka no saules trūkuma d vit katastrofa... A kurš tad īsti atbildēs par visu kopā vai kaut uz ?: tad iet vai neiet tajā saulē  :banhead:

Vislabāk zāles palīdz, ja precīzi izpilda instrukciju: "Turiet pudelīti stingri aizskrūvētu". :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2016. gada 08. augusts, 08:25:01 »
Nu vot. Kas tas par naivumu gaidīt, ka kāds no malas par kaut ko atbildēs? Ka kāds kādu īsto recepti no malas pateiks? Neviens ne par ko neatbildēs. Tikai katrs pats par sevi atbild un rūpi tur, jo neviens cits tavu rumpi nedz zin, nedz viņam tas rūp.
Saule? Mandomāt, viss ar prātu un mēru. Neira labi "saulē iet", pus dienu kā plekstei pludmalē guļot, un neira labi pārvērsties par bālo pagraba kartupeļu asnu, slēpjoties no katra saules stara, tā ka sava taisnība būs katram no dakteriem. Veselo saprātu vēl neviens nav atcēlis, un, ja tas iztrūkst, tad, kā krievi saka, pat Dievu lūdzot var pieri pārsist.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2016. gada 08. augusts, 13:52:47 »
Es uztiku pie savas gjim dr aizvietotaajas (ok, patiesiibaa aizvietotaajas asistentes, bet gan jau no bosa modeli apguvusi)...

Pie paeastas hernjas sasomatizeeta "viirusa"- ibumetiinu lai dzerot pat ja nav temp, un kaklam suukaajamos un degunaa puushamos... shas... maneejaa nekad shitaadu artileeriju neuzbaazh... teeja, sega, paaries...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2016. gada 08. augusts, 13:55:06 »
Bet ljoooti lielai daljai cilveeku PATIIK dzert zaales... un tad taas un aarstu vainot, ka neliidz...

Nezinu zaales, kas sachinjiis muguru un celjus, ja svars 140 un seezh audien diivaanaa pie tv... uz racionaaliem piedaavaajumiem seko laasti- gan pati buusiet veca, tad redzeesiet... ljoti ceru, ka 50 ar mazo astiiti taa nedomaashu...