Autors Tēma: eļļa???  (Lasīts 4462 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

eļļa???
« : 2014. gada 21. oktobris, 21:46:50 »
kur jūss liekat izlietoto eļļu??? nu pa piemēram pec frišku,pončiku un citu eļļā varamo lietu izvārīšanas. :confused: kanalizācija liet kka roka neceļas...es nez... gan jau ka es vienīga risinu tik stulbu jautajumu...un citi izgāž bez problēmām...man kaa vienmeer visu vajag sarežģīt .. :smile:
pie viena padalaties cik ilgi, tb cik daudz to vienu eļļu izmantojat?
man kka viņaiticībazūd pēc paaris dienām katlā...

p.s spiezu jau spiezu taustinjus...bet vinji pec parkramēšanas tik nejūtiigi palikusi...nutak nagi apluuziis driz, sitot pa šamiem... :computer:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

Re: eļļa???
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. oktobris, 21:48:44 »
fre kartupeļus cepu tikai tos kas oven. nekad eļļā. pončikus necepu... tā ka nav šīs probl

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 21. oktobris, 21:50:30 »
Neko nevaaru elljaa, liidz ar to probleema atkriit. Ja vaariitu, tad 1x, izietu burcinjaa, aizskruuveetu un misenee iekshaa.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 21. oktobris, 21:51:21 »
Jaa, oven frii ir ljoti labi.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #4 : 2014. gada 22. oktobris, 15:14:52 »
Te ir labi paskaidrojumi par eļļas vairākkārtēju lietošanu http://www.joepastry.com/2014/new-oil-old-oil/
Kur likt, gan nav teikts :) Es lietu pudelē vai burkā un mestu miskastē.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #5 : 2014. gada 22. oktobris, 16:30:13 »
Tajā retajā reizē, kad cepu kombuļus (biezpiena bumbiņas), tad viena porcija izcepta (viena karsēšanas reize), burkā iekšā un miskastē...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2014. gada 22. oktobris, 16:34:39 »
Kombuljus? Vai, ku forshs vaards :D Citaadi man tikai - Inese, Inese!

p.s.par teemu - neko elljaa netaisu, taa ka ellja nav jaamet laukaa. Bet droshi vien dariitu taa, kaa meitenes te jau rakstiija - burkaa iekshaa un misenee. Vai pie misenes, lai njem, kam vajag

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2014. gada 23. oktobris, 17:42:17 »
...kad izveicu kaadu friteeshanas experimentu, kas gadaas ljooooti reti, leju izlietnee... ...nezinu, vai taa driikst... ...aaa, un leju peec vienas lietoshanas reizes, naakoshaa sazin kad pienaaks un vnk cepshanai ar neizmantoju...

...jaanomeegjina biezpienbumbulji-simc gadus nav cepti, recepte zudusi, nopirku Rimi 4 gab pagarshot- nuuuu, tur biezpiens i blakus nebi staaveejs, parasta cepta miikla...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #8 : 2014. gada 23. oktobris, 17:43:27 »
izlietne aizsērēs - tauki nosēdīsies sifōnā, drīkstēt drīkst, bet tā ir kaitniecība pret sevi  :talking:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2014. gada 23. oktobris, 17:49:39 »
Rimi "biezpienbumbas" ir vnk kriminaalas. Kaadreiz, kad veel Maximaa gaaju, shad tad pirku vinju ponchikus safaseetos, tie bija gardi

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #10 : 2014. gada 23. oktobris, 18:29:37 »
Biezpienbumbuļi? Manā prātā tie ir no plaucētās mīklas (tās pašas kas eklēriem) sajauktas ar biezpienu. Sen miglā tītā pagātnē, kad vēl biju tikai 2 bernu māte (jaunakajam tagad 16) es tādus taisīju. Saimei garšoja. Pārstāju tādus un līdzīgus taisīt, jo arī nezināju, kur pēc tam likt to eļļu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2014. gada 23. oktobris, 19:21:10 »
Manos bumbuljos toch nekaadas plauceetaas miiklas nebija- biezpiens sajaukts ar ko nu tur, bumbuljus meta eljljaa un shie uzpuutaas fufiigi un garshiigi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2014. gada 23. oktobris, 19:28:29 »
Nu, tak parastie taa sauktie biezpiena ponchiki

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2014. gada 23. oktobris, 19:49:45 »
Es jau sen neko eļļā nevāru, jo nepatīk eļļainā garša. Un eļļas žēl.  :blushing:
Kādreiz agrā jaunībā vārīju, bet ja man tagad jāpasaka, kur es to eļļu pēc tam utilizēju, tad nu stipri jāpiedomā... Toties man bija katliņš tikai šim nolūkam - vārīšanai eļļā.  :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2014. gada 24. oktobris, 08:54:48 »
Cik atminos, uz paciņu biezpiena bija 1 ola un 2 ēdamkarotes miltu. Starp citu, no šādas masas arī viļāju bumbuļus un vārīju vieglā sālsūdenī, bija garšīgas bumbiņas, ko ēst ar kausētu sviestu vai ievārījumu.