Autors Tēma: Camma dusmojas atkal  (Lasīts 14837 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Camma dusmojas atkal
« Atbilde #15 : 2016. gada 16. augusts, 13:38:52 »
Man arī bijis “aplauziens“ :)
Pēc padsmit gadu manas ģimenes veiksmīgas ĢĀ netraucēšanas un
tā teikt citu vājnieku vai ĢĀ labklājības vairošanas, uzradās pavisam necila vajadzība,
kuru apdrošināšana nesedz. Naivi iedomājos,
ka reizi padsmit gados man ar kas pienāktos. :)
Kātad, sčazzz! Nu tā arī turpinām netraucēt... :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2016. gada 16. augusts, 15:36:49 »
Kvadra, Ja Tev tā gribēšana ar ĢĀ runāt ir tik reta - maksas variants Tev būs kā reiz. Pie apmeklējuma 1x 20 gados tie 35eur par slimības lapu atmaksāsies :D
Tāpat jau itin viss, ar ko ārstējos - visa netradicionālā medicīna, ir par maksu. Kāpēc es, kā visu mūžu strādājis likumpaklausīgs ļaužs, nevarētu gribēt kauč reizi 20 gados saņemt valsts apmalsātus dispečer- un rakstvež- pakalpojumus, t.i. par to 1,42 eur? :D
Nav jau domas pie ģā ārstēties iet. Bet, a ja nu kādreiz (tpu, tpu...) trauma kāda ( ar manu dzīvesveidu nebūtu brīnums), lai tad ir kāds, kas slimības lapu izraksta, vai kādu nosūtijumu. Nu vobščem, kāds "savējais" oficiālās medicīnas pārstāvis, pie kura griezties. Tā es domāju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2016. gada 16. augusts, 16:22:19 »
Bet ja tā padomā, tad arī pašreizējā sistēmā veselie vai
maksas medicīnu izmantojošie hipotētiski atbalsta slimojošos.
Tādēļ lielu jēgu tai paredzētajai obligātajai apdrošināšanai nesaskatu.
Man šķiet, ka tas pats vien būs, nekas vairāk vai labāk.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2016. gada 16. augusts, 16:33:21 »
Nez... nav bijis probzu...
Ne paarrakstiities, neko...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2016. gada 16. augusts, 16:34:25 »
Shon veel Jelgavas slcu apciemoju rtg kaajai uztaisiit- neskaita, ka kjirurgs cietusho kaaju glaudiija vairaak kaa vajadzeetu, citu pretenziju nav...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2016. gada 16. augusts, 16:44:21 »
Hm... tieshaam neesmu intereseejusies tuvaak, bet oficiaali visiem ir gjimaarsts... tik ne katrs ir pacenties noskaidrot, kuram ir pielipinaats, ja nav regjistreejies pats...
Muuspilseetaa kontingents noveco un ik pa briidim vieteejaa aviizee ir sludinaajumi, ka, sakaraa ar aizieshanu pensijaa (apm 75 gadu vecumaa), dr x pacienti luugti izveeleeties sev citu aarstu... kuri to neizdariis noteiktaa laika posmaa tiks pierakstiiti pie dr y...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2016. gada 16. augusts, 17:07:44 »
Mēģināju kko sameklēt iekš latvija.lv. - pilnīgs abloms - Nacionālais veselības dienests informē, ka e-pakalpojumi “Mani valsts apmaksātie veselības aprūpes pakalpojumi”, „Mani dati cukura diabēta pacientu reģistrā”, „Manu jaundzimušo bērnu dati”, „Mans ģimenes ārsts” šobrīd nav pieejami saistībā ar veicamajiem e-pakalpojumu uzlabojumiem.
  :computer:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2016. gada 16. augusts, 17:15:55 »
Par onkologjisko (ne)apruupi es gan vareetu elles ugunis spljaut...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #23 : 2016. gada 17. augusts, 19:16:25 »
Man savajadzējās specifiskus izmeklējumus. ĢĀ iedeva norīkojumu, tiktāl viss labi, neskaitot to, ka man , nemediķim , bija pašai jāizdomā,kādi izmeklējumu un kad manā gadījumā vajadzīgi. Tālāk? A tālāk  tos norīkojumus es varu pakārt uz nagļiņas. Jo ar norīkojumu kvotu (?) dēļ izmeklējumi pieejami tāltālā nākotnē, un arī par maksu rinda 5 nedēļas.

Ne sūda viņi netaisās tur uzlabot. 3 apdrošināšanas modeļi, vesels vagons strādāja un saņēma algu par to izstrādāšanu, tagad nākošie saņems algu par šo modeļu apspriešanu. Kretīni.

Nevienu centu vairāk (kā šogad) viņiem nedot. Sliktāk nebūs. Lai Čakša auro cik grib "Naudu, naudu!" Pilnīgi bezjēdzīgi dot viņiem naudu, viņi (VM nozares organizatori ) ir spējīgi padir@t jebkuru naudas daudzumu. Par rupjību neatvainojos, pelnījuši viņi visu krievu valodā esošo no mongoļiem/tatāriem mantoto lamu vārdu krājumu.

Kāpēc manā darbā tiek apspriests naudas izlietojums, vai var iegādāties to vai ko citu lietu, pakalpojumu? Es arī varētu aurot - naudu, vairāk naudas-  un neatskaitīties par izlietojumu, un izdalīt saviem radiem par "pasūtījumiem"? Kāpēc citās nozarēs domā, kā naudu izlietot labāk? Viņiem ir labi šajā bardakā, viņiem tas ir izdevīgs un tāpēc būs tikai kārtējā "imitacija burnovo deistvija".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 17. augusts, 19:38:28 »
Pūk, mēs jau sen atpakaļ darbā izspriedām, ka apdrošināsimies.
Sameklējām nepieciešamo personu skaitu, lai vilks paēdis un kaza dzīva.
Uz valsti cerēt naivums un arī perspektīvā neredzu nekādu spozmi, lai cik naudas izdalītu.
Nebūs ne mediķiem, ne pacientiem. :(

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2016. gada 17. augusts, 19:48:07 »
Tuk, arī apdrošināšana nesedz visu. Pat ne tuvu. Apdrošinātāji nav labdari. It nemaz ar ne. Un ja dabūsi kādu nopietnu diagnozi, tas pats apdrošinātājs no Tevis vai Tava altruistiskā darba devēja noplēsīs praktiski visu summu, ko potenciāli vari notērēt. Pie tam, cilvēki iet un tiešām mēģina notērēt visu, ko var, kaut viņiem to šobrīd nevajag. Atkal stulbums, tikai otrā virzienā.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2016. gada 17. augusts, 20:05:08 »
Tā ir. Apdrošinātājs zaudētājos nepaliks, fakts. Bizness.
Un pat 20gadīgs skuķis meklēs pumpu, ja kas bez maksas. Arī pieredzēts fakts.
Kautgan, ja tā globāli un altruistiski - profilakse un citi bla,bla,bla...
Bet nu kuru tas interesē, slova, slova...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #27 : 2016. gada 18. augusts, 12:25:39 »
Vēl nav zināms , kuru veselības reformas modeli virzīs tālāk, bet to gan Čakša JAU TAGAD ZINA , ka vajag 76 miljonus ! Debiliķi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2016. gada 18. augusts, 12:43:32 »
100% -kamēr neatskaitīsies VISA nozare par ViSIEM gadiem, neatkarīgi kurš  ministrs un kurš premjers -ne centu. Jo labāk nebūs, #@*&^X3 jebkuru naudu, iedosi  kaut miljardu