Man savajadzējās specifiskus izmeklējumus. ĢĀ iedeva norīkojumu, tiktāl viss labi, neskaitot to, ka man , nemediķim , bija pašai jāizdomā,kādi izmeklējumu un kad manā gadījumā vajadzīgi. Tālāk? A tālāk tos norīkojumus es varu pakārt uz nagļiņas. Jo ar norīkojumu kvotu (?) dēļ izmeklējumi pieejami tāltālā nākotnē, un arī par maksu rinda 5 nedēļas.
Ne sūda viņi netaisās tur uzlabot. 3 apdrošināšanas modeļi, vesels vagons strādāja un saņēma algu par to izstrādāšanu, tagad nākošie saņems algu par šo modeļu apspriešanu. Kretīni.
Nevienu centu vairāk (kā šogad) viņiem nedot. Sliktāk nebūs. Lai Čakša auro cik grib "Naudu, naudu!" Pilnīgi bezjēdzīgi dot viņiem naudu, viņi (VM nozares organizatori ) ir spējīgi padir@t jebkuru naudas daudzumu. Par rupjību neatvainojos, pelnījuši viņi visu krievu valodā esošo no mongoļiem/tatāriem mantoto lamu vārdu krājumu.
Kāpēc manā darbā tiek apspriests naudas izlietojums, vai var iegādāties to vai ko citu lietu, pakalpojumu? Es arī varētu aurot - naudu, vairāk naudas- un neatskaitīties par izlietojumu, un izdalīt saviem radiem par "pasūtījumiem"? Kāpēc citās nozarēs domā, kā naudu izlietot labāk? Viņiem ir labi šajā bardakā, viņiem tas ir izdevīgs un tāpēc būs tikai kārtējā "imitacija burnovo deistvija".