Autors Tēma: Oi, blin, ko nu???  (Lasīts 6966 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Oi, blin, ko nu???
« Atbilde #1 : 2014. gada 22. oktobris, 19:47:07 »
Kniebties līdz paliek tik kauliņi un ādiņa  :rocking:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 22. oktobris, 19:52:43 »
Kā trakiem trušiem  :rocking:

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #3 : 2014. gada 22. oktobris, 21:30:37 »
tārpiem...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2014. gada 22. oktobris, 22:46:22 »
smalki  :coffee: izrādās  svarīgas divas funkcijās vai nu vairojās, vai  ēd, pārējam nav nozīmes. Nē nu man bija nojauta, bet arī maza cerība!  Tad atkal , kādi no tā visa secinājumi? Ja nevēlies, lai šams grib vairoties, atver ledusskapi! Paliek skaidrs, ko tie jaukumi pa virtuvi  vien, pa virtuvi vien. Droši vien grib to procesu piebremzēt.  Bet atkal, neiru  manijusi, ka vīrišķis, kurš ir badā būtu vairāk uz to seksi  iesprindzis... kaut kas te neklapē...  Nu labi, neiespringsim uz sīkumiem. Bet atkal, veidojās inčīga situācīja - vecis visu dienu rukā un  nezin, kas šamo gaida vakarā. Ja pārnāks un jaukums grozās gar plīti - tātad uz seksi nav ko cerēt - negrib, ja  atkal maina palagus, - tātad vakariņu nebūs. Tāpēc te veči pa ceļam uz māju nopērk paris aliņu, lai to stresu mazinātu...  :coffee:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2014. gada 22. oktobris, 22:54:44 »
.."viirieshu dzimuma paarstaavji speej paarvareet izsalkumu, lai atrastu sev partneri"

Paarvar, atrod un beidzas ar......"neeedushu viirieti nekaitinaat!"

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2014. gada 23. oktobris, 09:01:28 »
Es vispār nesapratu, pri čom te vīriešu dzimums...ja jau tas tārps meklē sev partneri HERMAFRODĪTU...jādomā, i pats tāds :wtf:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 23. oktobris, 11:42:15 »
Man ar nepatīk, ka tiek ievērtētas tikai divas vīrieša funkcijas!  :talking:  A kur paliek naglas iesišana sienā?  :coffee: 
Kāpēc nav zinātniski ievērtēta likumsakarība : Atnāk vīrietis, iesit naglu sienā, jaukums atmaigst un to pabaro, vīrietis zaudē modrību un  laujās seksim?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 23. oktobris, 13:37:45 »
Man ar nepatīk, ka tiek ievērtētas tikai divas vīrieša funkcijas!  :talking:  A kur paliek naglas iesišana sienā?  :coffee: 
Kāpēc nav zinātniski ievērtēta likumsakarība : Atnāk vīrietis, iesit naglu sienā, jaukums atmaigst un to pabaro, vīrietis zaudē modrību un  laujās seksim?

Taa ir, kad tikai taarpu viirieshus peeta

daddy

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 23. oktobris, 14:34:33 »
secinājums manuprāt ļoti vienkāršs - gribat seksu, barojiet savu vīrieti  :talking:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2014. gada 23. oktobris, 17:50:40 »
ugu, viss velk uz to, ka grabināšanos gar katliem vīrieši uzskata, ka zīmi, kas tiek raidīta, lai piesaistītu šamo uzmanību un pie reizes, kā priekšspēli, jo jaukums, spriežot pēc visa būs tādā veidā noskaņojies. Paliek tikai saimnieci gāzt gar zemi un iespaidot fiziski, kamēr šamā ir nogurusi no kartupeļu tīrīšanas un neko daudz pretīm nespārdīsies :sleep:

daddy

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 23. oktobris, 17:56:33 »
oi ņinada...tārpu pētnieki
bez sexa es nedēļu varu izvilkt un tikai tad jocīgs sāku palikt, tb jebkura meitene ļoti pievilcīga šķiet :) bet bez ēšanas jau pēc 2 dienām kļūstu TIK kašķīgs, ka nepienāc par tuvu... :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2014. gada 23. oktobris, 17:59:09 »
Nu, re! A juus - taarpi, taarpi! :computer:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2014. gada 23. oktobris, 18:00:17 »
Ko tad nu es no tā visa esu izzīdis. Ir divu veidu vīrieši - tie, kas bāžās virsū ar savu seksu un vīrieši, kas ieklausās, aplido, lutina, izprot, gaida, ļauj barot un nekādu seksu šiem nevajag, ja sievietei nevajag. Sievietes gan ir tikai viena veida - dara visu, lai tās klausītos, aplidotu, lutinātu, izprastu, pagaidītu, ļautu barot un neplītos ar seksu virsū, kad nevajag, bet sapņo, ka varētu kaut vienu reizīti kāds uzbāzties brutāli ar to savu seksu, pat ja pēc sajūtam it kā nevajag.

Lūk tāds, triviāls domas lidojiens. Lūdzu oponet, ja spēj.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2014. gada 23. oktobris, 18:01:21 »
he he ... viss ar nodomu, lai veci pielabinātu, šamo jāpatur  kādu dienu badā un tad ar kotlešu pannu jāparsteidz. šams zaudēs modrību un ar pliku roku ņemams !!! Iehhh...