Autors Tēma: Tiesības izvēlēties tikai vienam?  (Lasīts 7753 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Tiesības izvēlēties tikai vienam?
« Atbilde #75 : 2016. gada 18. augusts, 19:07:12 »
Camma rada manī tieksmi spamot:
"Iestājies klosterī. Kādēļ lai tu laistu pasaulē grēciniekus? Es pats esmu puslīdz krietns, tomēr varu sev tik daudz pārmest, ka būtu bijis labāk, ja māte nebūtu mani dzemdējusi. Es esmu ļoti lepns, atrie­bīgs, godkārīgs, man aiz ādas vairāk noziegumu, nekā savā galvā tos spēju ietilpināt, nekā iedoma spēj dot tiem veidu, ne laika pietiek tos pārvērst darbos. Kāpēc gan tādam jāložņā starp debesīm un zemi? Mēs visi esam pēdējie nelieši. Netici nevienam no mums. Ej savu ceļu uz klosteri. "

Atslēdzies Camma

« Atbilde #76 : 2016. gada 18. augusts, 19:18:39 »
Ne pa tēmu - kā ir ar svītriņu dzimšanas apliecībā? Vai tad tēvu neraksta pēc mātes vārdiem? Cik es zinu, tad padomijā un ASV raksta to, ko māte norāda. Ja ir kādas pretenzijas, tad tiesa pieprasa paternitātes noteikšanu. Jo arī laulībā var atšķirties lauleņa vārds no apsēklotāja vārda. Sieviešu ceļi mēdz būt neizdibināmi.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #77 : 2016. gada 18. augusts, 19:26:23 »
Patiesībā tām attiecībām tāpat nebija nākotnes-
sieviete vēlējās bērnu, vīrietis nē.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #78 : 2016. gada 18. augusts, 19:33:54 »
Ne pa tēmu - kā ir ar svītriņu dzimšanas apliecībā? Vai tad tēvu neraksta pēc mātes vārdiem? Cik es zinu, tad padomijā un ASV raksta to, ko māte norāda. Ja ir kādas pretenzijas, tad tiesa pieprasa paternitātes noteikšanu. Jo arī laulībā var atšķirties lauleņa vārds no apsēklotāja vārda. Sieviešu ceļi mēdz būt neizdibināmi.
Neraksta. No māsas zinu. Ir jābūt klāt tēvam ar dokumentu, ja nav precējušies, ja tēvs nav līdzi - vai nu strīpiņa, vai bērns bez apliecības, kamēr tēvs atnāks līdzi. Ja ir precējušies - automātā laulātais un tam līdzi jānāk nav.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #79 : 2016. gada 18. augusts, 19:34:00 »
Ja ir precējušies, raksta vīru. Ja nav - jāiet abiem bērnu reģistrēt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #80 : 2016. gada 18. augusts, 19:36:05 »
Stulbi. Jo, kā jau teicu - nekad neko nevar zināt. Arī laulībā.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #81 : 2016. gada 18. augusts, 19:45:05 »
Man jau šķiet, ka vīrieši vispār patiesībā nezina cik viņiem bērnu.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #82 : 2016. gada 18. augusts, 20:18:20 »
Patiešām - negribi nekādus ekscesus (grūtniecība, nelāga slimība, maukas slava utjp.) - turi kājas krustā. Ā, starp citu - nez kā senās profesijas pārstāves ar grūtniecību tiek galā? Piestāda pavēstes un prasību paternitātes noteikšanai visiem bijušajiem klientiem? Vai tomēr nemaina domāšanas stilu? Vai nemaz arī nav tādas sievietes, kā izliekās?

Cik sapratu, te jau "ekscess" sanāca vīrietim, dāmai tas bija plānots solis. Un, jā, piekrītu, vīrietim, ja gribēja izvairīties no tāda "ekscesa", vajadzēja kājas krustā turēt ;) Vai, drīzāk, kaut ko mezglā sasiet. Vienīgais 100% kontracepcijas veids ir neseksošana.

P.S. Sievieti un viņas rīcību neatbalstu. Bet arī vīrietis nešķiet īpaši pievilcīgs personāžs. Bērna žēl, ka viņam ar abiem vecākiem tā nenoveicies.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #83 : 2016. gada 18. augusts, 23:30:15 »
Nu un tagad pagriežam to bildi otrādi.

Tu gadus 3 ar džeku kniebies. Kniebiens OK, ģimenei tā īsti nepavelk, da ij pašai veselības problēmas, nu nafig ar bērnu aplaisties - ne gribas, ne īsti prātīgs solis - pašai diagnoze nav cukurs, pārmantojamības iespējas tuvu 100%, plus vēl lērums alerģiju fonā. Galu galā - pilni bērnunami ar nabaga bērniņiem, ja nu dvēsele ieraudāsies. Vienojaties ar džeku, ka šis prezervatīvus lietos, paralēli vēl var bik kalendāru pavērot, galu galā hormonālā ne tuvu nav cukurs, džeks par prežiem nestreso, sak, nav problēmas, man gumija netraucē. Izrunājat, ka sīci ne un ne, ja nu sanāks sūdi, tad mūsdienās aborts nudien nenozīmē mūžīgo neauglību. Normāli, viss kedā.

Te kādā jaukā rītā tu ar palielu šoku konstatē, ka pāris mēnešus nemanītās mēnešreizes nav tavu gļukaino olnīcu izklaides, un visas pārējās izjūtas arī nav īsti kairināto zarnu šaizes, bet klajā tekstā - tu esi stāvoklī. Mēnesī teju jau ceturtajā, kad vairs nekas nav glābjams.

Kasi bizi, sak, klau, mīļais - a kā tā? Mēs tak izsargājāmies?!

Aber šis mīļi smaida, - ai, es prežus ar šķērītēm sagriezu, man ļoti bērnu gribējās...

Nu, kurš cūka? Sieviete, - ka uzticējās un kniebās? Vai tomēr vīrietis, kurš šo palika zem tanka?
Tipa - gan jau šai mātes instinkts pamodīsies, lai tik dzemdē un uztur. Bērns jau nav vainīgs, ka papucis cūka.
A?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #84 : 2016. gada 18. augusts, 23:48:24 »
Nu, ja arī cūka, kas no tā? Sieviete jau nevar kā vīrietis notīties krūmos un paziņot, ka nav no viņas. Jebšu gaidīt, ka grūtniecība pāries kā iesnas. Nepāries. Bērns nāks pasaulē, gaidīts vai negaidīts. Tālāk jau - ir varianti. Var būt happy end ar pamodušos mātes instinktu un diviem mīlošiem vecākiem, var būt uz visu vīriešu-āžu dzimumu apvainojusies vientuļā māte. Vai arī vientuļais tēvs. Vai dzīvu vecāku bārenis - vot tad gan točna abi cūkas...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #85 : 2016. gada 19. augusts, 07:07:38 »
Sieviete nevar notīties? Kvadra, mīļā, šepat kādu brīdi atpakaļ grozījās Herekaktuss, kurš viens pats meitu auklē... Domā - šim ir kādas iespējas alimentus no bābas pieprasīt? Tas jau būs zem vīrieša goda! Kas tad nu, ka nevarēs uzturēt? Bla bla, bla bla, bla bla...
Tiesa, nedomāju, ka šams būtu augstāk aprakstītais cūka ar šķērītēm.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #86 : 2016. gada 19. augusts, 10:34:27 »
Es jau tik par to, ka no grūtniecības neatkrustīsies un neaizmuks, tālāk, jā, ir varianti. Un vientuļo tēvu, kā vienu no iespējām, arī pieminēju.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #87 : 2016. gada 25. augusts, 05:20:56 »
Apbriinoju viirieshus, kuri kategoriski neveeloties beernus, tic sievieshu basnjaam par kontracepciju...

Un par impotenci maz ticas...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #88 : 2016. gada 27. augusts, 12:55:18 »
Jautājums nebija, kā tikt vaļā no atbildības. No tā izvairīties neviens nedomā. Jautājums bija par to - cik godīgi tas ir - nostrādāt kaut ko šitādu un beigās vēl gāzt virsū atbildību?

Ja jau vīrietim bērna jautājums tik aktuāls, tad viņš bija ērti iekārtojies egoists. Kontracepcija uz sievieti un seku strēbšana iespējamās grūtniecības sakarā - arī uz sievieti. Ja jau te diskutē par vazektomijas un aborta sekām, tad kādēļ tomēr svaru kausos ir tieši sievietes nevis šī vīrieša veselības riski, lai gan visas epopejas iemesls bija vīrieša veselības problēma? Parasts, paštaisns egoists.

"Gadiem tas funkcionēja" galīgi neizklausās pēc 3 gadu kopdzīves. Un tā kā vīrietis ir RaFix smilšukastes biedrs, tad nekādā gadījumā nevarētu būt zaļš, dumjš gurķis. Tādēļ vēlreiz domāju, ka - egoists vulgaris, turklāt matu skaldītājs.

p.s.sievietes melus neattaisnoju, bet šajā gadījumā neuzskatu, ka viena pagale degusi.
p.p.s.iespējāmā impotence...hmm, atļausiet pasmaidīt par šo tik svarīgo iemeslu izvairīties no slima bērna radīšanas. Egoisms vulgaris 3.x

Atslēdzies tuk

« Atbilde #89 : 2016. gada 27. augusts, 13:12:41 »
Vīrieša egoisms pret sievietes egoismu. Bet zaudētājs bērns. Bēdīgi. :(