Autors Tēma: sludinājumu "pērle" :)  (Lasīts 3904 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

sludinājumu "pērle" :)
« : 2016. gada 24. augusts, 01:24:18 »
Reizēm patīk palasīt sludinājumus ss.lv vai raklama.lv
Lūk pāris "pērles" :
"Pardodas samovars. Šnurs pazūdis bet var pumpet ar zābaks. Antikvars."

Vai: "Pardod suluspiedēju. Mazlietots jo pardevam daču. Masivs, jaudigs."
(nez kāpēc iedomājos tādu dūšīgu, masīvu tēviņu - suluspiedēju, kurš turklāt tiek pārdots)  :rofl:

Atslēdzies Mangusts

Re: sludinājumu "pērle" :)
« Atbilde #1 : 2016. gada 24. augusts, 12:07:29 »
Šie ir jauki. Pirms pāris gadiem ss.lv unzjautrināja ar sludinājumu, kurā piedāvāja pavlīnes.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. augusts, 14:34:28 »
Šodien pastkastē bija iemesta jaunākā Super Action veikala reklāmas avīze. Pēdējā lapā kreisajā augšējā stūrī skaidri un nepārprotami nodrukāts, ka ar 61% atlaidi ir nopērkams bezvīļu kūšturis sportam. :D

Pārliecinieties paši: http://superaction.lv/lv/akcijas-avize

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. augusts, 18:37:39 »
Nu kas nav saprotams?! Vīle tak to kūsi norīvēs un kūšturis vairs nebūs vajadzīgs. Tāpēc arī bezvīļu.
Lūk, skaidri redzams, kā plānot ilgtspējīgu biznesu!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. augusts, 22:42:11 »
Es Luīzes publicētā sludekļa sakarā atcerējos citu "krūšturi".  :rofl:  Pareizāk sakot, sludekli.
"Firma meklē grāmatvēdu. Atrodas Tallinas un Brīvības krūšturī."
(acīmredzot, bija domāts krustojums... )

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2016. gada 26. augusts, 12:32:42 »
Krūšturu sakarā atcerējos kādu pasenu gadījumu no krievu laikiem, kad strādāju kādā sadzīves pakalpojumu kombināta grāmatvedībā. Tajos laikos nebija ne miņas no kaut kādiem nebūt datoriem un visu kantori apkalpoja viena mašīnrakstītāja. Mašīnrakstītāja bija viens unikāls gadījums, tāds padzīvojis sievišķis ar švilpi, tendēts uz vīriešiem, amizieri un intīma rakstura fantāzijām. Bet strādāja, kā ložmetējs. Tā kā mammis nepārtraukti lidinājās fantāzijās pa mākoņiem, paretam gadījās apbrīnas vērti darba garadarbi.
Tajos laikos, rīkojumiem, kuri bija saistīti ar finanšu līdzekļu apgrozījumu bija nepieciešams arī galvenā grāmatveža paraksts. Tā lūk, kādā dienā dzirdam no g.grāmatveža kabineta kaut kādu smilkstēšanu, gandrīz raudas un saucienu,- Skuķi, es ģībstu... ! "Skuķi" skrien glābt vadību... Šamā ar vienu roku turas pie sirds ar otru vicina kaut kādu lapeli kur apakšā parakstu joslā smuki uzrakstīts - "Главный бюзгалтер". Visi bija uz pakaļas. Galvenais, ka direktors jau automātiski parakstījis un šam tagad jāskaidro, kālab dokuments jāparaksta otru reizi. Pārrakstīja, protams. Galvenā atvelkas no direktora, prasām, ko viņa šim paskaidroja. A da neko,- atbild, - Pateicu, ka krūšturi, protams, lietoju , bet nebija uzrādīts kādu izmēru.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2018. gada 11. marts, 06:24:40 »
Pārdodu olas no vistām kuras gribētu nopirkt no jums, nedārgi. (ss.com)
Jūs sapratāt? Es vairākkārt pārlasiju, tā i nesapratu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 11. marts, 06:51:47 »
Pārdodu olas no vistām kuras gribētu nopirkt no jums, nedārgi. (ss.com)
Jūs sapratāt? Es vairākkārt pārlasiju, tā i nesapratu.
laikam jau olu uzpircējs, kurš no daudzām mazām vistu kūtīm iepērk un pēc tam pàrdod tālāk...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2018. gada 11. marts, 07:28:43 »
Nez, man šķiet, ka dabā šāds bizness nepastāv.
Domāju, drīzāk ākstās kāds. Esmu pieredzējusi visādus feikus dzīvnieku sadaļās, piemēram, ka tiek pārdoti zirgi, kurus pazīstu un droši zinu, ka viņus nepārdod. Bet kāds ir foto kkur internetā nokopējis un izklaidējas. Piezvanu - otrā galā smiekliņš.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2018. gada 11. marts, 10:01:57 »
nav tāda biznesa?
Es iedomājos, ka CT uztaisa stendu "Lauku olas no brīvām, emancipētām vistām!"
..nu, ar 100 olām laikam nav tur biznesa, bet ja savāc no visiem mājas vistu turētājiem kādas 1000 olas dienā, tad tāds stends varbūt ir rentabls?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2018. gada 11. marts, 11:33:26 »
Varbūt arī aplami tulkots latviski, tipa - pārdodu pavlines.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2018. gada 07. jūnijs, 15:10:04 »
Nu, arī sludinājumu pērle :
''Par papildus samaksu piedāvājam klientiem (rainieris, lidošanai) iegādāties sēdvietu - šī opcija ļauj  reģistrēties jau sākot no 60 dienām līdz 2 stundām pirms plānotā lidojuma atiešanas laika."
Vai es ko esmu palaidusi garām un tagad lido arī rāpusvietās, tupusvietās, stāvvietās un guļvietās?

''Cik maksā paskatīties uz Tevi ''stāffētā''?'' - jautāja Pepija (c).
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2018. gada 07. jūnijs, 17:06:57 »
"plānotais lidojuma atiešanas laiks" ar ir diezgan ok...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2018. gada 07. jūnijs, 21:33:29 »
Man šķiet, ka ar "sēdvietu" šajā gadījumā domāta numurēta vieta. Bet teksts tiešām izcili neveikls.