Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22604 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #135 : 2016. gada 30. augusts, 20:11:11 »
Viss kārtībā, pilnīgi normāls izklāsts. Reizēm te citi ienāk un emociju uzplūdā tā izpaužas, ka galīgi nevar saprast, ko īsti grib pateikt.
Vēlreiz pārlasot pēdējo tavu postu, iedomājos, ka varbūt tiešām ir kāds iemesls mūžīgajai agresijai un nervozumam. Azartspēles, piemēram?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #136 : 2016. gada 30. augusts, 20:12:49 »
Kāds bērns, tuk... kāds bērns.
Un kāda dzīvesvieta. Divistabu dzīvoklis nekad neprasīs tik daudz darba, cik māja un dārzs.

Es pēc 6 gadiem neesmu atgulējusies un mierīgi nogulēta nakts ir reizi mēnesī. Ja paveicas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #137 : 2016. gada 30. augusts, 20:13:48 »
Nu, dāmas, Jūs tā nepārspīlējat ar to bērnu vākšanu???
Es domāju, ka viņas nepārspīlē. Cosmo ir pilns ar šādām māmiņām - viņām nav laika ne ēst pagatavot, ne matus sev izmazgāt, jo taču bērns ir. Toties vienmēr ir laiks caurām dienām gauzties par laika neesamību tajā pašā forumā. Man laiks pietiek visam - gan pagatavot ēst, gan māju apkopt, gan pašai sakopties un, protams, arī bērnam.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #138 : 2016. gada 30. augusts, 20:21:54 »
Nu, dāmas, Jūs tā nepārspīlējat ar to bērnu vākšanu???
Manā dzīvē laimīgākais laiks, kad nav jāiet uz darbu, var darīt ko vēlas, laiks bērnam, vīram, sev...
Vai tad ne?

Nē. Pirmos 3 gadus diennaktī gulēju ne vairāk par 4-5h, sākumā bija vēl trakāk

Atslēdzies tex

« Atbilde #139 : 2016. gada 30. augusts, 20:22:20 »
Es nekad neizlieku internetā emocijas. Man dzīvē negāciju nav par maz, lai gribētos, ka kāds vēl paņirgājas par to, kā jūtos.
kas liek domāt, ka kads par jūtām & emocijām paņirgāsies? Pieredze? Internetā? Tiešām tikai internetā?

Atslēdzies reno

« Atbilde #140 : 2016. gada 30. augusts, 20:24:22 »
Beidziet -kam tur nupat 4. bērns, tagad 6, 4, 2, un 0 gadu. Kā tur tiek galā, vai pietiek ar 1 aukli?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #141 : 2016. gada 30. augusts, 20:30:27 »
kas liek domāt, ka kads par jūtām & emocijām paņirgāsies? Pieredze? Internetā? Tiešām tikai internetā?
Dzīvē es nekad neizvēlētos šādu tēmu apspriest ar cilvēkiem, kam pilnībā neuzticos. Turklāt dzīvē emocijas nemaz tā nenoslēpt, jo balss intonācija, sejas izteiksme un daudz citu sīkumu tomēr parāda, kā runātājs reāli jūtās.
Internetā uzzina tikai to, ko par sevi pastāsti. Jo vairāk stāsti, jo lielākas iespējas, ka vienā dienā Tev to iemetīs acīs pagrieztu pilnīgi citā gaismā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #142 : 2016. gada 30. augusts, 20:37:27 »

Internetā uzzina tikai to, ko par sevi pastāsti. Jo vairāk stāsti, jo lielākas iespējas, ka vienā dienā Tev to iemetīs acīs pagrieztu pilnīgi citā gaismā.

Pagaidām vienīgā piesaiste realitātei ir kaķa vārds [ja vajag, varam izcenzēt]. Pārējais ir universāls un nebūt ne unikāls.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #143 : 2016. gada 30. augusts, 20:39:53 »
Paldies, nav nepieciešams. Zinu, ko runāju. Nedomāju, ka pēc kaķa vārda mani kāds varētu atrast  ;)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #144 : 2016. gada 30. augusts, 20:43:40 »
jā,jā.
es Cosmopolitan nelasu,bet dodu 5,ka kkas no jūsu komentiem kkad kkur uzpeldēs tai pašā žurnālītī,už pārak konkrēti ienāca un problēmu iemeta.Ne pirmā reize. Tak vecā kastē bija tāpat. ok,eju  :just_popcorn:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #145 : 2016. gada 30. augusts, 20:45:06 »
Kas vainas izklāstam? Pilnīgi adekvāts izklāsts. Turklāt no cilvēka, kas izteikties labi māk un gramatiski pareizi rakstīt māk, tātad ar intelektu nav apdalīts. (piedod, Maruu. Ir interneta vidē arī personāži, kam tas sagādā grūtības). Un, lai kaut ko šeit komentētu, svarīgi ir faktus lasīt, ne emocijas. Ka emocijas nav diez cik priecīgas šobrīd, tas jau tāpat tā kā būtu nojaušams, ne?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #146 : 2016. gada 30. augusts, 20:47:36 »
Nu, es tik no sava “zvanu torņa“.
Pirmais bērns vispār bija morāls  uzrāviens, neskatoties,ka tieši naktīs negulēja. Pieņēmu to,un savus darbus pielāgoju šīm stundām.
Otrs bija plānots un līdz ar to brīvs laiks jau bija ieplānots.
Nezinu, man labas un vieglas atmiņas par to laiku,
varbūt tādēļ, ka uztveru kā normālu norisi, ne kā upuri...
Laika visam ko vēlos pieticis, varbūt labam menedžmentam nozīme.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #147 : 2016. gada 30. augusts, 20:56:21 »
jā,jā.
es Cosmopolitan nelasu,bet dodu 5,ka kkas no jūsu komentiem kkad kkur uzpeldēs tai pašā žurnālītī,už pārak konkrēti ienāca un problēmu iemeta.Ne pirmā reize. Tak vecā kastē bija tāpat. ok,eju  :just_popcorn:
Ja tas tiešām notiks, atcerieties, ka šis te ir publiski lasāms. To, ka tas žurnāls meklē saturu pa forumiem, es zinu. Paši savu bedri tikai dēļ šī nav likvidējuši.

Taču personīgi es atnācu te risināt savu problēmu un tiešā tekstā tāpēc, ka man nav laika vilkt to garumā, es nezivēlos tapetes viesistabai. Protams, es varēju ienākt un te aplinkiem stāstīt, ka tas noticis ar manu draudzeni, pēc tam vēl domāt pasaciņas, lai izskaidrotu, kā es zinu tik daudz detaļu, bet tas būtu lieki patērēts laiks, turklāt, manā skatījumā pārāk bērnišķīgi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #148 : 2016. gada 30. augusts, 21:03:22 »
jau 10 lapas aizrakstītas, un tu tikai skaidro un skaidro...

un kā tad tu risini/risināsi problēmu, ir kādi secinājumi par lietu arī?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #149 : 2016. gada 30. augusts, 21:06:52 »
Es laikam domāju apm kā tuk. Bērnu sīcība bija laimīgākais laiks manā dzīvē.
Agresija un citas nelāgas lietas var notikt pilnīgi neatkarīgi no bērnu esamības/neesamības.

Vai es tai (mazu bērnu mātes) vecumā sāktu aizdomāties par kaut kādu figņu iemesliem -  to gan šaubos. Visdrīzāk ar pannu pa galvu, bez izskaidrošanās.