Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22668 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #150 : 2016. gada 30. augusts, 21:11:13 »
Nositiet mani ar sūdainu koku...
Lietotājs Maruu reģistrējies 29.08.2016. pl 11.40. Pašlaik ir 30.08.2016. 21.00 . Kopā 21+12=33.
33 stundas - 8 miegam =25 stundas. No kurām 16 - onlainā. Kurš te ir apsēsts ar internetu?
Bravo! ja ar 2 gadīgu sīci svešā mājā var tupēt onlainā un visu paspēt. BRAVO! Nolaizu jūsu kurpes!
Tik veca nemaz neesmu, varu labi pieliekties.
Visus sakost!

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #151 : 2016. gada 30. augusts, 21:11:14 »
jau 10 lapas aizrakstītas, un tu tikai skaidro un skaidro...

un kā tad tu risini/risināsi problēmu, ir kādi secinājumi par lietu arī?
Man šķita, ka būtisks ir laiks no incidenta līdz risinājumam, nevis par tēmu pierakstīto lapu skaits internetā.
Nojausma, kā risināt, man ir, paldies dažām, kas padalījās ar praktiskākām idejām. Izklāstīt pagaidām negribu, atkal kāds uzkuls kaut kādu murgu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #152 : 2016. gada 30. augusts, 21:19:03 »
Skaidrs. Atgādina aņuku par uzpūtīgo Lielo Priekšnieku, kurš, taksī iesēdies, klusēja, jo neies jau kautkādam tur šoferim teikt, uz kurieni viņam jābrauc :)

Forums, meit, ir dzīvs organizmz, un, ja Tu kaut ko gribi no šiem cilvēkiem, ir jāpieņem gan dažādas domas, dažādā veidā izteiktas,  ne tikai patīkamās, gan kaut kas jādod pretī...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #153 : 2016. gada 30. augusts, 21:27:17 »
Nositiet mani ar sūdainu koku...
Lietotājs Maruu reģistrējies 29.08.2016. pl 11.40. Pašlaik ir 30.08.2016. 21.00 . Kopā 21+12=33.
33 stundas - 8 miegam =25 stundas. No kurām 16 - onlainā. Kurš te ir apsēsts ar internetu?
Bravo! ja ar 2 gadīgu sīci svešā mājā var tupēt onlainā un visu paspēt. BRAVO! Nolaizu jūsu kurpes!
Tik veca nemaz neesmu, varu labi pieliekties.
Neko laizīt nevajag, un vardarbības te tāpat jau pietiek, lai nebūtu vajadzības iesaistīt kokus.
Būt stundām online nav grūti. Paņem telefonu, norefrešo lapu ar domu, ka mazā kādu brīdi būs mierīga, varēsi palasīt, bet viņai ir citi plāni, taču niks paliek karājoties online. Turklāt, 8h miegam? Šis tiešām būtu BRAVO! Tādi prieki man ir reti un šī nakts nebija izņēmums.
Paskaties, cikos es piereģistrējos un cikos ierakstīju pirmo komentāru. Baigi man laiks bija pa vidu. Arī pauzes starp komentāriem neliecina, ka es ienāku, brīdi pasēžu, tad kaut kur aizeju, tad atgriežos?
Ar divgadīgu sīci mammas (Nevis svešā) mājā ir ļoti viegli. Mammai tik ļoti patīk ucināties ar mazo, ka man ir brīvas rokas darīt ko vien vēlos. Kaut vai braukt iepirkties vai ballēties.
Es jūtu, ka es Tev nepatīku, to Tu esi parādījusi, ņemšu to vērā, turpmāk vari necensties, es to īpaši nenovērtēju.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #154 : 2016. gada 30. augusts, 21:35:21 »
Nu vismaz neliedz kaut jel kādu loģiku lasītājiem ieraudzīt šajos apcerējumos  :rofl: .
"Turklāt, 8h miegam? Šis tiešām būtu BRAVO! Tādi prieki man ir reti un šī nakts nebija izņēmums..... Ar divgadīgu sīci mammas (Nevis svešā) mājā ir ļoti viegli. Mammai tik ļoti patīk ucināties ar mazo, ka man ir brīvas rokas darīt ko vien vēlos. Kaut vai braukt iepirkties vai ballēties." - tikai miegu gan negantā māte meitai nenovēl!
Visus sakost!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #155 : 2016. gada 30. augusts, 21:36:38 »
Par tēmu: atkārtošos, bet, ja šī nesavaldība sākusies pēkšņi pirms kāda pārskatāma laika, jātin filma un jāskatās, kas mainījies. Jāatrod cēlonis. Un domāju, ka gan jau vīrs zina, kāpēc, bet tikai tēma nepatīkama.

Par offtopiku: man tā kā nekas nav mainījies, kā esmu ielogojusies, tā esmu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #156 : 2016. gada 30. augusts, 21:43:00 »
man arī ar logošanos nekādu problēmu, jums vajāšanas mānija, dāmas

Camma, nekapā tik skarbi, mēs esam pieraduši, jauniņā vēl nē. Onlainā var karāties kaut visu dienu, patiesībā pat aci neiemetot

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #157 : 2016. gada 30. augusts, 22:07:50 »
Nu vismaz neliedz kaut jel kādu loģiku lasītājiem ieraudzīt šajos apcerējumos  :rofl: .
"Turklāt, 8h miegam? Šis tiešām būtu BRAVO! Tādi prieki man ir reti un šī nakts nebija izņēmums..... Ar divgadīgu sīci mammas (Nevis svešā) mājā ir ļoti viegli. Mammai tik ļoti patīk ucināties ar mazo, ka man ir brīvas rokas darīt ko vien vēlos. Kaut vai braukt iepirkties vai ballēties." - tikai miegu gan negantā māte meitai nenovēl!
Eu, nu beidz! Tiešām Tev viss ir jāskaidro, pati neko nesaproti? Sākumā tā nelikās!
Lūk, manam vīram, kuram meita ir viņa paša meita, ir pirms darba jāizguļas. Tāpēc es, cik vien iespējams, ļauju viņam to darīt. Vai manai mātei, kas bērnam ir vecmāmiņa (Kas ir attālāks radinieks par tēvu, pēc būtības), nebūtu vēl lielākas tiesības izgulēties, pirms iet uz darbu? (Ja nelasīji uzmanīgi - mana mamma stradā). Pienāks brīvdienas, dabūšu pagulēt arī es, nesatraucies tik ļoti.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #158 : 2016. gada 30. augusts, 22:15:36 »
Neies tas saakumtopika vecis nekur... zub daju... zosapraatiiga risinaajuma- naf...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #159 : 2016. gada 30. augusts, 22:25:09 »
Tev ir tāda personīgā pieredze?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #160 : 2016. gada 30. augusts, 23:05:38 »
Tev ir tāda personīgā pieredze?

Ne visi puni jaaguust uz savas pieres...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #161 : 2016. gada 31. augusts, 02:01:33 »
Nu nezinu, pēc manām domām, lai vecis beigtu vicināt dūres un šādas situācijas neatkārtotos nav jāgaida nekādas izmaiņas viņa attieksmē . Viņš ir tāds, kāds ir, jo uzskata to visu par normālu parādību. Viņam uzreiz jāpasaka, kas tev šajās attiecībās nepatīk un mierīgi jājiet prom, ja situācija nemainās. Pieciest  visas tās izdarības nav nekāds varoņdarbs un "dēļ bērna" arī nav nekāds arguments. Vai visa tā mājas atmosfēra ar trauku lidināšanu bērnu padara laimīgu? Pie tam, vakar viņš iespēra kaķim, kas trāpījās  ceļā, rīt var trāpīties tavs bērns. Nav jāstrīdas, nav jāpaceļ balsi, nav jātēlo aizvainotu, ja nerunāsi ar viņu, tas neko nemainīs. Vienkārši mierīgi pasaki, ka tev tas viss nepatīk un tā dzīvot tu nevēlies. Viņam tas ir jāzina. Sāc nevērtēt variantus, kā organizēsi savu dzīvi tālāk. Izeja ir vienmēr,- pat ja tevi apēd, tev vienmēr ir divas izejas...

Atslēdzies Kurmis

« Atbilde #162 : 2016. gada 31. augusts, 11:14:32 »
Netabalstu spēka izrādīšanu pār sievieti. Var atgadīties kad notiek kas pēkšņš, kā te raksta ka guļošam iesit.
Šaubos ka tāda ideāla sieviņa kā te Maru sevi rāda var atrauties pa seju. Pagrūst gan var, bet ne jau pa seju krāmēt. Pārsteidz analītiskais piegājiens. Bet izeju pati atrast neprotKrāmēt pa seju pat pilnigā šmigā nav vīrieša goda cienīgi. Ja tas tik pēdējā laikā tā tad tā dāmīte pati nav nekāds cukurgabaliņš.

Atslēdzies tex

« Atbilde #163 : 2016. gada 31. augusts, 12:09:44 »
Nu paga, bet arī par laiku ,kad viņš "tikai" mētāja apkārt priekšmetus: kad pēdējo reizi bija sex, ko abi atzītu par labu esam?
un vai kas tāds iespējams ar tādu uber nervozu? Un, kas vēl interesantāks ?: a šim ar to visu psihisko stāvokli vsp stāv?

Un vai tā preikšmetu mētāšana sākaš līdz ar bērna piedzimšanu, vai pirms?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #164 : 2016. gada 31. augusts, 12:21:48 »
Nu Maruu tak ir gatavi gan jautājumi, gan atbildes, gan starpreplikas un papildus paskaidrojumi. Ož pēc mākslīgas tēmas, bet par reitingiem paldies. Poņeslasj tālāk. Kur palikām?