Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22589 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #165 : 2016. gada 31. augusts, 12:24:07 »
Netabalstu spēka izrādīšanu pār sievieti. Var atgadīties kad notiek kas pēkšņš, kā te raksta ka guļošam iesit.
Šaubos ka tāda ideāla sieviņa kā te Maru sevi rāda var atrauties pa seju. Pagrūst gan var, bet ne jau pa seju krāmēt. Pārsteidz analītiskais piegājiens. Bet izeju pati atrast neprotKrāmēt pa seju pat pilnigā šmigā nav vīrieša goda cienīgi. Ja tas tik pēdējā laikā tā tad tā dāmīte pati nav nekāds cukurgabaliņš.

Pa seju krāmēt sievietei pilnīgā šmigā vai smadzeņu delērijā var. Tikai tad pašam jātinas, jo ar to būs jādzīvo, redz vairs šamā nemainīsies, ja tik tālu progresējusi, tas nu simtu punktu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 31. augusts, 12:29:12 no Mao »

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #166 : 2016. gada 31. augusts, 12:40:57 »
Mētāties viņš sāka kādu mēnesi pēc meitas gada jubilejas. Sākumā tas bija viens tāds gadījums - telefons aizlidoja pret sienu, pēc nepatīkamas sarunas, pabrīnijos, kā tā, jo nekad viņš kaut kādas dusmas nebija izrādījis ar tādām izdarībām, mēdza nolamāties, bet tas arī viss. Pēc tam arvien biežāk tādas lietas piefiksēju. Pēc gadījuma ar kaķi vajadzēja taču saprast, ka labāk nebūs, bet, laikam jau ļoti gribējās ticēt, ka viņš pats, kas vienmēr bijis savaldīgs, mierīgs, savāksies.
Seksa nu jau gandrīz divas nedēļas nav bijis. Viņš pats nav izrādījis nekādu vēlmi un dienās, kad viņam ir labs garastāvoklis un man tā kā gribētos, tomēr izvēlos viņu neaiztikt, mazums, sadusmošu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #167 : 2016. gada 31. augusts, 12:43:26 »
Cherchez la femme.  ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #168 : 2016. gada 31. augusts, 12:45:37 »
es gan būtu šokā nevis vienkārši "pabrīnītos", ja līdz šim " savaldīgais mierīgais" vīrs mestu telefonu pret sienu

Nu labi, bet tad KAS notika pēc jubilejas -bērns tā kā paaudzies,lai gan protams sāk staigāt un visu demolierēt

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #169 : 2016. gada 31. augusts, 12:53:18 »
Īstenībā, laikam pienācis laiks izbeigt šo diskusiju. Dažus vērtīgus viedokļus es te ieguvu, paldies par tiem.
Taču man nav ne mazākās vēlēšanās kādam te kaut ko pierādīt un kopējā diskusija velk uz to, ka tas būs vienīgais, ko es te turpmāk darīšu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #170 : 2016. gada 31. augusts, 13:00:33 »
Nekas nav jāpierāda. Tava dzīve, Tavi lēmumi. :)

Bet tēma un diskusija dzīvos savu dzīvi, un tam vairs nebūs tieša sakara ar Tevi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #171 : 2016. gada 31. augusts, 13:12:34 »
Divas nedēļas bez sekša - ja kas tāds gadītos, mūsmājās ne vien pa gaisu kas lidotu,
mēs droši viens otru jau būtu apslaktējuši un aprakuši. ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #172 : 2016. gada 31. augusts, 13:12:59 »
Es esmu TIK daidz shito redzeejusi, ka taa vechu aizstaaveeshana man uzdzen pumpas...

Babulji pofig, pashi lieli... beernus zheel... sterilizeet sievietes, kuras pret sevi shitaa atljauj... vai vsm implantus ielikt liidz kameer galvas cik necik nesakaarto...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #173 : 2016. gada 31. augusts, 13:34:25 »
Es esmu TIK daidz shito redzeejusi, ka taa vechu aizstaaveeshana man uzdzen pumpas...

uz tām pumpām smērē zeļonku, nelīdzēs, bet arī neskādēs, toties būs smuki :P

man dīvaini šķiet, ka tikai vecis pie visa vainīgs, ka viņam un tikai viņam blusas tiek meklētas un sazin kādas pārmaiņas no viņa sagaidītas... ar tādu attieksmi no sievietes puses nekas nemainīsies... starp citu vīrietis pļauku nemaz neuzskata par sitienu, pļauka ir tāds "nu proties taču" XL versijā. (jau iepriekš teicu, ka neatbalstu nekādu - ne emocionālu, ne verbālu, ne fizisku vardarbību)...

vecis gan arī ņi-ahķi kāds, ja jau pie sievietes mātes visiem jādzīvo.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #174 : 2016. gada 31. augusts, 14:25:46 »
Babulji nav debesu daavanas... bet vsm kaulus otram nelauzh... ja nepatiik, ka zakjis piljii (ja piljii), nu tad get rid off... nopietnu fizisku ietekmeeshanu manaas aciis nekas neattaisno...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #175 : 2016. gada 31. augusts, 14:30:19 »
Jo nudien gruuti iedomaaties, ko taaaadu zakjis nodara, ka shim regulaari snukji, ribas un rokas lauzh, ar nazi padzilji sagriezh utt...

Karoch- babulis pac izveelas, savaa gjimenee sadefekteets... a beernu zheel, kas shito visu redz un lielaa daljaa pierod kaa pie normas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #176 : 2016. gada 31. augusts, 14:37:32 »
šis nav tāds gadījums (es ceru) kā Tu apraksti. tur jau taisni sadists ar mazohisti satikušies... šitādiem piekrītu, ka bērnus nost, lai nemaitā psihes un pašus sterilizēt...

bet autores keiss jau tas nav - veci nelaikā pamodināja, vēl apsaukāja par psihu, kad viņš kauko (KO TIEŠI??! varbūt mīļā, mļin, es Tevi lūdzu...) purpināja... nu norāvās cilvēks savās dusmās, neizturēja, uzšāva ar plaukstu kā mušai spindzelei, ej tak tu nost no manis... 

ja gribētu piekaut, sistu ar dūri, bet nesita tak!! kur jūs esat redzējušas, ka veči kaujoties viens otru iepļaukā??! pat sporta tāda nav! :D :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #177 : 2016. gada 31. augusts, 14:38:42 »
Maruu, nepazūdi, lūdzu, pavisam. Pastāsti par tālāko notikumu gaitu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #178 : 2016. gada 31. augusts, 14:40:49 »
Neviens nesaak uzreiz ar nazi...

Un keiss ir ganaieildzis, lai buutu raadiitaajs tam, kaa kex risina probleemas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #179 : 2016. gada 31. augusts, 14:43:47 »
Neviens nesaak uzreiz ar nazi...

Un keiss ir ganaieildzis, lai buutu raadiitaajs tam, kaa kex risina probleemas...

piekrītu, ka te problēmas aug augumā, jo laicīgi netika apstādinātas... viegli nebūs, bet bezcerīgi manuprāt nav. 

Jā, Maruu, prom neej, mēs Tev vēlam visu labāko šinī tēmā ...un ir arī citas tēmas par ko parunāties! Turies!