Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22685 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #180 : 2016. gada 31. augusts, 14:46:49 »
Bet, protams, ka kex nemainiisies... mainiities var autore un tad 50/50- mainiisies kex vai pamet..m

Atslēdzies tex

« Atbilde #181 : 2016. gada 31. augusts, 14:49:01 »
Šis tak palēnām progresē. Sākumā bijis uzspēlēti mierīgs (tēlojis). Tad telefons, tad citas mantas, tad kaķis, tad jau sieva un nākamais būs vai nu reāli piekauta/sadurta sieva, vai trāpīs arī 2 gadīgajam bērnam.

Daddy, es savādāk sapratu: ka viņiem ir sava dzīvesvieta, bet autore uz dažām dienām ar sīku aizmukusi pie savas mātes pēc šī incidenta.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #182 : 2016. gada 31. augusts, 14:55:13 »
Diez kur tad šo problēmrisināšanas paņēmienu iemācījās?, varbūt savus senčus vērojot?
Nu, tagad māca savam sīcim - kurš ģimenē noteicējs, un kā rīkoties, ja kas nav pa prātam.

Bet vispār, iespējams kļūdos, bet šķiet, ka ļubovj prošla, abpusēji, bet pienākumi palikuši...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #183 : 2016. gada 31. augusts, 14:57:22 »
Bet, protams, ka kex nemainiisies... mainiities var autore un tad 50/50- mainiisies kex vai pamet..m

vot patīk man šitā nostāja - visa pasaule glupa, visiem jāmainās, es viena, laba, gudra, smukā cepurē stāvu :D :D  dzīvojiet vien ar šādu attieksmi, tikai nebrīnieties, ka nekas nemainās...

vienīgais cilvēks kura uzvedību mēs 100% varat izmainīt ir - ? pareizi - mēs paši!! un tad caur to kā atspulgs, refleksija, VARBŪT mainīsies arī apkārtējo uzvedība.
Man bija krietni pāri 40, kad šito sapratu... līdz tam biju nesaprašanā, kā, kāpēc jūs lohi nemainaties??! :) 

Atslēdzies dip

« Atbilde #184 : 2016. gada 31. augusts, 14:58:49 »
Jautājums intereses pēc: vai šeit esošās sievietes kādreiz ir iešķīlušas pļauku savam vīram/draugam? Atbildu - es vīram nē, bet puikdraugiem - ir bijis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #185 : 2016. gada 31. augusts, 15:10:54 »
Nē, ne pati šķīlusi, ne man šķīluši.
Arī vecāki nav, un bērnus ar neesam pēruši. Ne arī četrkāju ģimenes locekļus.
Tā ka man tas šķiet  n e ie d o m ā j a m i  kādam sist.

Bet pieļauju, ja kāds, piemēram, fiziski uzbruktu bērnam un vienīgā situācijas iespēja būtu sist uzbrucējam - sistu un nejustos vainīga.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #186 : 2016. gada 31. augusts, 15:11:24 »
Jautājums intereses pēc: vai šeit esošās sievietes kādreiz ir iešķīlušas pļauku savam vīram/draugam? Atbildu - es vīram nē, bet puikdraugiem - ir bijis.
Nē, nekad.
Un bērni arī nav pat nevainīgu pērienu dabūjuši.
Mani bērnībā sita regulāri...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #187 : 2016. gada 31. augusts, 15:17:41 »
Nu ja, taisnība Daddy (savā ziņā), autorei jāmainās un, ja kas, nevis jāklusē, bet ar pannu, ar pannu!  :fryingpan:

Bet tā, kā jau rakstīju iepriekš, jātrod cēlonis, atskaites punkts. Šķiet, Ragana rakstīja - cherchez la femme, un tas arī varētu būt viens no iemesliem, jo situācijas apraksts liek domāt, ka kaut kādā brīdī vīram sākušās problēmas (darbā, veselībā, attiecībās), par kurām negribas dalīties, bet cita sieviete var nozīmēt vainas apziņu, dusmas pašam uz sevi, kuras izlādē uz citiem. Nekas labs tas nav tā kā tā, bet vismaz varētu būt cerība situāciju risināt, turpretī, ja cilvēks agresīvs pēc būtības, tad labāk bēgt.

Bērnībā esmu dabūjusi ar stibu, bet ne tā kā pār celi un pēriens.
Pļaukājusi vīru neesmu, taču zinu, ka dusmās varu kādam iesist, ja emocijas ir tik smacējošas, ka prāts atslēgts. Un lamāties un mētāt pa gaisu kaut ko arī varu. Pēdējo gan arī tikai situācijā, kad esmu baltkvēlē, bet līdz tādai stadijai, ja papūlos, varu pati sevi novest - vajag tikai turpināt cepties par problēmu. Taču to apzinos, tāpēc cenšos sevi kontrolēt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 31. augusts, 15:42:16 no pitons »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #188 : 2016. gada 31. augusts, 15:42:39 »
Nu man šķiet, ka situācija ģimenē nav lāgā...
Maruu rakstīja, ka vēlētos seksu, tuvību, bet  b ai d ā s  par to ieminēties,
lai atkal neizsauktu dusmu lēkmi. Tas taču ir drausmīgi!
Gan jau arī ikdienas samīļošanās ar vairs nav.
Pat nezinu, pēc pēdējā action tāpat lāpīts būs lāpīts...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #189 : 2016. gada 31. augusts, 15:43:22 »
Nebiju tā domājusi, ka pavisam pazust. Vienkārši šī tēma ir aizgājusi kaut kādās tādās sliedēs, ka īsti piedalīties vairs negribās.

Par dzīvesvietu gan pievienošu labojumu - mēs visi pie manas mammas nedzīvojam, es ar meitu te esmu pagaidām, līdz brīdim, kamēr būs skaidrs vai eju atpakaļ, vai tomēr ne.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #190 : 2016. gada 31. augusts, 15:51:55 »
Tauta vienkārši cenšas saprast kā tas veidojas.
Vērojums no malas ne vienmēr tāds pats kā tam, kurš zina, kā viss veidojies un attīstījies.
Pieļauju, neviens jau nevēlas aizvainot, bet saprast kā tas ir iespējams.

Atslēdzies reno

« Atbilde #191 : 2016. gada 31. augusts, 16:00:29 »
Redzi, tu te esi jaunpienācēja, un vietējo kompāniju nepazīsti. Mēs jau apmēram zinām, ko teiks Camma -nozilinās, ka nemetās, ineshuks kā mediķis savu pieliks,mangusts iejūtīgi pētīs situāciju, Labi, ka Mao nav pārm'erīgi izteicies.Ieklausies Daddy -precēts vīrietis ar stāžu.Ja ir kāda indīgāka replika -tas tā, asuma uzturēšanai.
Un tā tālāk.
Neviens te apvainot netiecas, galu galā no mūsu puses tās ir tikai sarunas, bet kaut ko derīgu vienmēr var atrast.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #192 : 2016. gada 31. augusts, 16:46:56 »
Man visu laiku ir tāda sajūta, ka ar Cammu mums jau ir bijušas domstarpības arī ārpus šī foruma, kādā citā. Viņas izteiksmes veids ir tik īpatnējs, ka zinu, ka vienu šādu jau esmu satikusi, tikai neatceros kur. Iespējams, tajā pašā Cosmo, varbūt kur citur.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #193 : 2016. gada 31. augusts, 17:16:38 »
Camma cosmo... - diezvai. Vismaz neatpazīstu. Tur ir dažas skarbās, kas patīkami atšķaida sīrupu, taču bez tik efektīga izteiksmes veida. :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #194 : 2016. gada 31. augusts, 19:35:39 »
Vīra versiju studijā. Kas tieši ir tas, dēļ ka viņš tā uzvedas?
-----------------------------------
Nav alkoholiķis?