Uzbļāvis viņš tiešām reizēm ir, bet, pa visiem šiem gadiem arī es uz viņu esmu dažas reizes sabļāvusi, tā, ka man tā likās vienkārši emociju izpausme - cilvēks tomēr, nevis koka gabals. Ar rupjām frāzēm pret mani nemētājās, nelikās, ka būtu par ko īpaši satraukties.
Vai kā savādāk, kā pļauka saucās sitiens ar plaukstu pa seju? Iespējams, man sišanas jautājumos ir mazs vārdu krājums. Par vieglu un galantu gan to nenosaukt, bet uz otru istabas galu arī neaizlidoju. Gadījumā, ja šī darbība nekvalificējas kā pļauka, tad atvainojos par nepareizas vārdu izvēles radītiem pārpratumiem.
Jā, savā starpā vīrieši tā nekad nedara, neesmu redzējusi, bet, kad biju maza, bieži redzēju ka kāds vīrietis sievieti iekausta, parasti tieši šādā veidā, ar kulakiem virsū retāk skrējēju tikai vienu esmu redzējusi.
Par seksu, ja pārlasītu, varbūt arī izlasītu, kāpēc nekādu mājienu no manas puses nebija. Ne jau māt es nemāku. Šī laikam ir sērga visur. Не читал, но осуждаю.
Pie šī vēl jāpiebilst sekojošais - iespējams, es nerunātu tik apdomīgi, ja man būtu izdevies piereģistrēties tajā pašā vakarā, taču man bija vesela nakts pārdomām un secinājumiem, attiecīgi šurp es atnācu ar konkrētiem jautājumiem, kas interesē tieši mani. Nevis, kā rakstīt policijai iesniegumu, nevis kur nakts vidū mukt ar bērnu (lai nav jāsēž pieturā), nevis kā pareizāk sist ar pannu, bet ko citu - par iespējām šādā situācijā kaut ko saglābt, sūtot to nesavaldīgo pie speciālistiem. Tā vietā te jau ir iztirzāts viss iespējamais, jo tā taču ir jautrāk, par tēmu te vien dažiem ir ko teikt, bet parunāt gribas visiem. Nekā nosodāma, vienkārši nevajag lekt man virsū par to, ka pašiem lasīšana nevedas.