Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22591 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Raimonds1

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #195 : 2016. gada 31. augusts, 19:43:03 »
nepatīkamas sarunas, pabrīnijos, kā tā, jo nekad viņš kaut kādas dusmas nebija izrādījis ar tādām izdarībām, mēdza nolamāties, bet tas arī viss.

trijos teikumos - kas tā bja par sarunu?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #196 : 2016. gada 31. augusts, 19:51:25 »
Ai da nu beidzat... kāda būtībā starpība, kas tur Maruu ģimenē lido pret sienu, dabū pa ausi, cik stipri un kādu tādu iemeslu dēļ. Man pat maz interesē, vai vispār ir kāds cietis, vismaz tāpēc, ka aizvainotā sieviete raksta pavisam citā stilā. Man pat nav būtiski, vai Maruu vispār ir vīrs. Vienkārši ir jauns tematiņš par kuru te vēl nav runāts, kaut kas svaigs un kālab neizteikt savu viedokli.
Tas variants ar pannu  :fryingpan:  man patika. Panna ir spēcīgs arguments, bet  lai tā ir vienmēr pa rokai, jācenšās  biežāk apgrozīties virtuvē, vai ne. Ja sieviete pārsvarā tusē pa virtuvi, neviens vīrietis roku uz viņu nepacels, jo pat suns nekož roku, kura to baro. Tātad, ja draud briesmas, jāmeklē glābiņš virtuvē  :coffee: . Tad atkal stulbi, divas nedēļas gribēt seksu ja tev pa rokai ir aktīvs un lietošanai derīgs vīra gabals. Kas zina, varbūt šams arī nervozs, jo divas nedēļas nav dabūjis  :blushing: . Patiešām, nodzīvojot ar veci , cik tur bija ? septiņus gadus, nezini, to kā dot vīram mājienu, kad šovakar vēlies ko īpašu attiecībās. Viņam to Jāuzmin? :facepalm: . Vispār es  nevaru iedomāties, kam ir jānotiek, lai vīrietis ģimenē uz tevi paceļ roku. Nē es zinu, ka dzīvē tādas lietas notiek... , bet es nezinu neviena iemesla, kālab man būtu tāds vīrišķis jāpacieš tuvumā. Nē, nu es nerunāju par gadījumiem, kad pārim gribās kādu asumiņu attiecībās un kādam ir tendences uz sado-mazo. Bet arī tad ir kopējā noruna, ka vairāk Nē. A tā, katru vakaru atgriezties mājās un nezināt, vai tevi tur negaida kāds ar pannu vai atvēzētu dūri. Da nu nafig... A tematiņš ir svaigs un kālab lai neparunā  :just_popcorn:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #197 : 2016. gada 31. augusts, 20:09:34 »
Beidziet muldēt. Ko teica, par ko utt. Varmāka vienmēr iemeslu atradīs.
Daddy šajā diskusijā ir galīgi garām. Un es saprotu arī, kāpēc. Viņš skata to caur sevi, bet varmākas nespēj saprast, nav redzējis tādus, kas vienkārši sit. Es tādus esmu redzējusi, man puse radu tādi. Un šitas, ka viņš pēkšņi tāds kļuvis, ir malds. Neviens jau nesit pirmajā randiņā (varbūt galīgi deģenerāti), bet ir visādas pazīmēs. Un autore jau minēja, ka agresīvs arī vīriešu kompānijās, bet laicīgi pieraujas. Un gan jau ir vēl daudz kas, ko autore nesaka vai nepievērš uzmanību. Piemēram, kādreiz stipri saspiedis roku vai pagrūdis, gan jau arī uzbļāvis ir. Un tagad ir noticis Tas, viņam slūžas vaļā.
Ir vīri, kuri reizi gadā sit, tā arī tās sievas tur dzīvo.. līdz nākamai reizei.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #198 : 2016. gada 31. augusts, 20:10:57 »
Un Mao viedoklim šoreiz nav, kur piekasīties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #199 : 2016. gada 31. augusts, 20:29:17 »
Man visu laiku viena doma galvā sēdēja par to pļauku..nevarēju uztvert, kas? Likās - kaut kas neiet kopā. Un te nu izlasīju daddy komentu par to, ka veči savā starpā nepļaukājas. Man liekas, ka pļauku sišana vispār vīrietim nav raksturīga. Nespēju iedomāties, ka tāds vīrietis, kurš kliedz, brutāli mētā priekšmetus, spārda kaķi, varētu dusmās par traucējumu piecelties no gultas un iesist sievai vieglu, galantu pļauciņu. Neticu

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #200 : 2016. gada 31. augusts, 20:51:50 »
Uzbļāvis viņš tiešām reizēm ir, bet, pa visiem šiem gadiem arī es uz viņu esmu dažas reizes sabļāvusi, tā, ka man tā likās vienkārši emociju izpausme - cilvēks tomēr, nevis koka gabals. Ar rupjām frāzēm pret mani nemētājās, nelikās, ka būtu par ko īpaši satraukties.

Vai kā savādāk, kā pļauka saucās sitiens ar plaukstu pa seju? Iespējams, man sišanas jautājumos ir mazs vārdu krājums. Par vieglu un galantu gan to nenosaukt, bet uz otru istabas galu arī neaizlidoju. Gadījumā, ja šī darbība nekvalificējas kā pļauka, tad atvainojos par nepareizas vārdu izvēles radītiem pārpratumiem.
Jā, savā starpā vīrieši tā nekad nedara, neesmu redzējusi, bet, kad biju maza, bieži redzēju ka kāds vīrietis sievieti iekausta, parasti tieši šādā veidā, ar kulakiem virsū retāk skrējēju tikai vienu esmu redzējusi.

Par seksu, ja pārlasītu, varbūt arī izlasītu, kāpēc nekādu mājienu no manas puses nebija. Ne jau māt es nemāku. Šī laikam ir sērga visur. Не читал, но осуждаю. 
Pie šī vēl jāpiebilst sekojošais - iespējams, es nerunātu tik apdomīgi, ja man būtu izdevies piereģistrēties tajā pašā vakarā, taču man bija vesela nakts pārdomām un secinājumiem, attiecīgi šurp es atnācu ar konkrētiem jautājumiem, kas interesē tieši mani. Nevis, kā rakstīt policijai iesniegumu, nevis kur nakts vidū mukt ar bērnu (lai nav jāsēž pieturā), nevis kā pareizāk sist ar pannu, bet ko citu - par iespējām šādā situācijā kaut ko saglābt, sūtot to nesavaldīgo pie speciālistiem. Tā vietā te jau ir iztirzāts viss iespējamais, jo tā taču ir jautrāk, par tēmu te vien dažiem ir ko teikt, bet parunāt gribas visiem. Nekā nosodāma, vienkārši nevajag lekt man virsū par to, ka pašiem lasīšana nevedas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #201 : 2016. gada 31. augusts, 20:52:43 »
Domāju, jo vairāk autore pieraujas, lai nesatracinātu, jo vairāk despotam ir kur izplesties, daba tukšumu nemīl...
No otras puses, ja nepierausies, fināls būs straujāks.
Un tad nu kā labāk - šausmīgas beigas vai nebeidzamas šausmas.
Bet cilvēki, diemžēl, kā jau Broņa  rakstīja, mēdz tā dzīvot..., lai arī cik slimi tas šķistu.

Bērna dēļ?,
un ja bērns izaudzis pajautās - mammīt, kādēļ tu to visu pacieti un nepameti varmāku?,
ko tad?
p.s. tai manai draudzenei, kuru jau minēju, tieši tā, publiski tika ar plaukstu no visa spēka iesists pa seju. Ar plašu atvēzienu, ka maz neliekās...
Nu ārsts drošivien psihiatrs, vien tāpat kā alkoholiķim pašam jāatzīst ka problēma un pašam jāgrib ko darīt, citādi jēga kāda?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 31. augusts, 21:04:24 no tuk »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #202 : 2016. gada 31. augusts, 21:00:24 »
Nu, ok, Maruu..tagad ir otra diena jau - kaut kas taču notiek? Esat satikušies, vīrs ir jūs apmeklējis pie mammas? Ir piezvanījis? Ir rakstījis ko vairāk par to vienu SMS par to, ka darīs visu?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #203 : 2016. gada 31. augusts, 21:02:31 »
Ko visu? Ha!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #204 : 2016. gada 31. augusts, 22:48:50 »
Kaa ko- cveti, shampanskoe un nespaardiis kakji...

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #205 : 2016. gada 01. septembris, 08:25:47 »
Var jau būt, ka tas vecis atnāk mājās no darba un no savas sievas saņem visādas notācijas, aizrādījumus, pārmetumus un norādes un tikai tad sāk savus briesmu darbus darīt. Un mēs te nerunājam par hronisku alkoholiķi, kas regulāri dauza savu sievu, mēs te laikam runājam par veci, kurš sievai ir iekrāvis pirmo pļauku un kuru PATI SIEVA GRIBĒTU TĀ KĀ VEST KAUT KUR PIE KĀDIEM PSIHOLOGIEM.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. septembris, 08:33:46 no Raimonds1 »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #206 : 2016. gada 01. septembris, 08:28:23 »
Raimond! Vai kaut viena notācija, aizrādījums un pārmetums attaisno sievietes sišanu???  :rat:

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #207 : 2016. gada 01. septembris, 08:39:41 »
Neattaisno. Bet viņa pati grib to veci ""sakārtot".
Sekss un vainas apziņa dažu pāru attiecībās ir vienīgā valūta, kas notur kopā.

Un nevajag izlikties, ka tā pļauka nedod lielas priekšrocības sievai tālākās sarunās par vīra uzvedību un nepieciešamību to mainīt un ir tendence nonullēt jebkādas sievas kļūdas.

Viss, vecis ir iekrāvis sievai pļauku!

Ja vecis būtu labāks psihologs, viņš viņai nesistu. Viņš paprasītu - kāda velna pēc tu tagad man pēc diennakts dežūras stāsti kaut kādas problēmas, kuras var mierīgi apspriest no rīta ar skaidru galvu.

Vai arī - es aizmirsu izdarīt, ko tu man teici, es to izdarīšu rīt un tas, ka tu man tagad to atkārtosi neko nedos.

Vai arī paņem fraku un aiziet uz kafē dzert tēju un uzkost bulciņu. Atnāk pēc trim stundām un sievai pārmet, ka viņam mājās nav miera un šis cer, ka tagad miers būs gan!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. septembris, 09:03:04 no pitons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #208 : 2016. gada 01. septembris, 08:59:12 »

Vai arī paņem fraku un aiziet uz kafē dzert tēju un uzkost bulciņu. Atnāk pēc trim stundām un sievai pārmet, ka viņam mājās nav miera un šis cer, ka tagad miers būs gan!

Jā, tā ir vīrieša cienīga rīcība :) tikai nevis "pēc 3 stundām atnāk", bet pēc 3 dienām atļaujās pacelt klausuli un pajautāt - ko Tev vajag? Un lietas tiek mierīgi sakārtotas bez kādas sišanas vai psihologiem, kuriem, atvainojos, neticu! :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #209 : 2016. gada 01. septembris, 09:01:33 »
Kopumā ņemot mēs izsakām viedokli par informācijas druskām, no kurām uztaisām savas versijas, bet nezinām situāciju kopumā. Gan jau kaut ko autore varēs izlobīt no visa šī, jo viņai ir 50% taisnības. :)
Bet mēs paspēlējam psihologus caur savu viedokļu prizmu.