Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22598 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #210 : 2016. gada 01. septembris, 09:13:41 »
Tā ir. Papildus mēs (es) dalāmies ar savu pieredzi, kāda nu kuram ir un ceram, ka Maruu no visa šitā, kas noderēs. tas arī ir tas, ko viņa meklēja - par iespējām šādā situācijā kaut ko saglābt  manuprāt - iespēja ir un to vajag izmantot.

Savukārt risinājumus - sūtīt to nesavaldīgo pie speciālistiem, vai kādu vakaru pāris zobus izsist, vai uzreiz daugavā... es tomēr atstātu Maruu ziņā, viņai tā bilde pilnīgāka.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. septembris, 09:28:18 no daddy »

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #211 : 2016. gada 01. septembris, 09:16:30 »
Autorei tika uzdots tiešs jautājums - uz kuru nebija atbildes, tāpēc arī izdomājam, kas tur varētu būt no tām  informācijas driskām, kas mums te ir.

Maruu  nepatīkamas sarunas, pabrīnijos, kā tā, jo nekad viņš kaut kādas dusmas nebija izrādījis ar tādām izdarībām, mēdza nolamāties, bet tas arī viss.

Raimonds1  trijos teikumos - kas tā bja par sarunu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #212 : 2016. gada 01. septembris, 09:27:10 »
Raimond, Tu nepamanīji, ka autore nebāzās virsū guļošajam vīram ar piļīšanu, bet vīrs pamodās no paša nenoslēptās rotaļlietas skaņām bērna rokās un par to sapsihojās. Sapsihojās, ka 2gadīgs bērns spēlējas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #213 : 2016. gada 01. septembris, 09:31:24 »
Minne, Tu palaidi garām, ka viņiem sex nav bijis 2 nedēļas ...varbūt vīrs erotisku sapni skatījās (jauns cilvēks taču!)... un te, riebīgā manta  - PĪIIIK!! (apmēram zinu kāda tā ir, škiet mums arī laukos tāda ir, bet mazdēliem ne visai viņa)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #214 : 2016. gada 01. septembris, 09:37:46 »
Un Tu palaidi garām, ka viņš ir agresīvs vismaz gadu, kaut iepriekš sekss bijis. Sorry, man uz tādu vīrieti ar laiku arī nestāvētu, kurš kaķi spārda un priekšmetus iznīcina

Atslēdzies daddy

« Atbilde #215 : 2016. gada 01. septembris, 09:43:33 »
Bet Tu aizmirsi, ka viņš ir mediķis. Tāpat kā Inešuks, Camma, u.c., pasaki, ka viņas nav agresīvas?!! Cammai pat teksts tāds! :D  Ikviens mediķis pajautās, kur sāp un tieši TUR sāks spaidīt!!

Viņš puika vnk atslābināties nemāk, no tā arī visas problēmas... Es par viņa hobby jautāju, fig kāds atbildēja...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. septembris, 10:06:30 no daddy »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #216 : 2016. gada 01. septembris, 09:52:10 »
Varbūt sanitārs

Atslēdzies daddy

« Atbilde #217 : 2016. gada 01. septembris, 09:57:50 »
vienalga cienījams kalpojums, bet atslābināšanās iespēju vispār nekādu laikam, ja neskaita  :w:  :alkofest: ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #218 : 2016. gada 01. septembris, 10:00:21 »
Fsjo, daddy, Tu iri bleklisteec...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #219 : 2016. gada 01. septembris, 10:05:59 »
Fsjo, daddy, Tu iri bleklisteec...

nu ko es teicu (16 minūtes un 48 sekundes atpakaļ)! :D
piedod Saule - pamanīju, ka biju uzrakstījis "meduķis", izlaboju savu kļūdu!! :) waitlistē mani!! grīnkartē  :blushing:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #220 : 2016. gada 01. septembris, 10:15:58 »
Nop...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #221 : 2016. gada 01. septembris, 11:36:45 »
Jūs varat murgot tālāk, ka ir kādi iemesli.. ļoti attaisnojoši.
Inešuks vispār ir miera mika, tik paburkšķ kaut ko pie sevis,
Vot Camma blaustās pilnā rīklē, tak neticu, ka kādu mājās dauza. Tad pirmie ciestu viņas 6 kaķi, bet, kā zināms, šie pavisam tur izlaisti.

Kādi speciālisti? Tak nevajag viņiem nekādus speciālistus. Pie speciālistiem piestaigā parasti viņu apdauzītās sievas.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #222 : 2016. gada 01. septembris, 13:13:59 »
Mani vienreiz viens mēģināja ar grūstīšanu un raustīšanu ietekmēt.Viņam tas beidzās ar lauztu ribu.Savādi,bet vairāk nemēģināja. :scratch:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #223 : 2016. gada 01. septembris, 14:31:52 »
Bet Tu aizmirsi, ka viņš ir mediķis. Tāpat kā Inešuks, Camma, u.c., pasaki, ka viņas nav agresīvas?!! Cammai pat teksts tāds! :D  Ikviens mediķis pajautās, kur sāp un tieši TUR sāks spaidīt!!

Viņš puika vnk atslābināties nemāk, no tā arī visas problēmas... Es par viņa hobby jautāju, fig kāds atbildēja...

NU nezin viņa viņa hobiju. Pļurkc...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #224 : 2016. gada 01. septembris, 15:19:06 »
Zināt zinu un viņš joprojām ar to nodarbojas, bet, redzot kopējo nostāju, ka es noteikti nabadziņu apspiežu un viņam tam vairs nav tik daudz laika, kā agrāk, jo gan jau, ka es, maita, vispār viņu no mājas nelaižu ārā, neredzu jēgu par to runāt. To, ka viņš jūsu acīs ir nabaga cietējs un nav jābrīnās, ka savu apspiedēju nu jau pat sist sācis, esmu sapratusi. Kaut kā neinteresē, jo ne jau viņš bija tas, kam ar bērnu jāiet ārā pastaigāties, neatkarīgi no laikapstākļiem, lai princese uz zirņa varētu izgulēties. Ne viņam bija jādomā, kādā formātā lai pasaka savu sakāmo, kad to jau vairs vispār nevar atlikt, lai nesadusmotu otru un atkal kaut kas neaizlidotu pa gaisu. Ne viņam bļāva virsū, lai liek mieru (Ne tik pieklājīgos tekstos), tajās retajās reizēs, kad tika palūgts kāds sīkums, pat tad, ja viņam ir brīvdiena, izgulējies, paēdis un visu dienu likts mierā - vienkārši spēlīte kompī nokārusies. Es saprotu, ka tik un tā es esmu maita, jo esmu pa reizei palūgusi, lai aiziet līdz 200m attālumā esošajam veikalam pēc piena vai kāda dārzeņa, kas pietrūkst ēdiena pagatavošanai, nevis ņēmusi bērnu un gājusi pati (Atstāt viņu ar bērnu divatā man jau kādu laiku ir bail) vai paprasījusi, lai pa ceļam uz/no darba ieskrien aptiekā un kaut ko nopērk. Kaut kādas nenormālas man tās prasības un pie tam vēl gan jau katru dienu no rīta līdz vakaram es viņu terorizēju, nevis pēc iespējas neesmu nemaz mājās, lai netraucētu. Es to jau sapratu, tāpēc izvēlos ar dažiem šo tēmu vairs neturpināt.