Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22602 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #225 : 2016. gada 01. septembris, 15:28:46 »
Klau, nu nevajag jebkuru atbildi attiecināt uz sevi. Un neviens tā konkrēti Tevi nemaz it visā nevaino.

Ja kungs jau ir gatavs uz jebko, lai jūs atgrieztos mājās, tad lai sāk ar paskaidrojumu, KĀPĒC vispār tik tālu viss ir nonācis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #226 : 2016. gada 01. septembris, 15:31:32 »
zini ko, izlasot šito pēdējo gabalu, es ņemu savus vārdus atpakaļ, par iespēju salabt.

TU ESI VIŅU NEGLĀBJAMI IZLAIDUSI, tāpēc tiešām triec viņu ratā, vai tin makšķeres, kas Tev ir ērtāk.

Izlietu ūdeni var mēģināt sasmelt, bet ja tas izpļančkāts pa visu pagalmu, tad nekā, tad jauns jāsmeļ. 

PS. datorspēles NAV hobijs, bet bēgšana no realitātes. 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #227 : 2016. gada 01. septembris, 15:33:21 »
Kušiņ, kušiņ. Tagad patin atpakaļ un paskaiti procentos cik cilvēku aizstāv vīru, cik - Tevi. Vai nav tā, ka Tu redzi to [tos dažus no visiem], ko gribi redzēt? Tipa trijiem no klases ir firmas telefons, bet mājās ir brēciens: "mamma, VISIEM ir firmas telefoni, man vienīgajam nav!"

[Es vēlāk paskaitīšu. Točno.]

Te nu piekrītu par 1000%
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #228 : 2016. gada 01. septembris, 15:35:35 »
Tas teksts bija veltīts tieši tiem dažiem, kas te cītīgi aizstāv vīru, nevis visiem. Esmu šajā diskusijā arī vērtīgus padomus guvusi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #229 : 2016. gada 01. septembris, 15:36:22 »
Ahā. Nutad man nupat nav skaidrs, kāpēc vēl ir jautājums - ko darīt.

Bļauj, sit, neko mājās nedara, ar bērnu atstāt nevar, mājās tāpat nav dzīves, jāmūk pie mammas...

PAMEST.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #230 : 2016. gada 01. septembris, 15:41:31 »
Tas nav hobijs, to es zinu. Agrāk viņš vēl gāja ar draugiem spēlēt amatieru hokeju reizi vai divas nedēļā, atkarībā no grafika, bet pēdējos pāris mēnešus pat to nedara. Uz jautājumu, kādēļ nedara (Mierīgi, pieklājīgi, vienkārši apvaicājos), saņēmu "Kas Tev par daļu?" Kopš tā laika viņš iespējami visu brīvo laiku pavada mājās, spēlējot spēlītes.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #231 : 2016. gada 01. septembris, 15:45:01 »
Ahā. Nutad man nupat nav skaidrs, kāpēc vēl ir jautājums - ko darīt.

Bļauj, sit, neko mājās nedara, ar bērnu atstāt nevar, mājās tāpat nav dzīves, jāmūk pie mammas...

PAMEST.
Jautājums ir tāpēc, ka 6 gadus tā nebija, septītajā sākās. Ja sākās, tātad jābūt cēlonim. Pēc loģikas - ja cēloni novērš, viņam būtu jāpaliek tādam pašam, kā agrāk.
Vienīgi - jo ilgāk par to domāju, jo vairāk šķiet, ka pati vairs nespēšu viņu uztvert kā agrāk.

Atslēdzies dip

« Atbilde #232 : 2016. gada 01. septembris, 15:46:50 »
Vīrā kaut kas labs arī ir?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #233 : 2016. gada 01. septembris, 15:57:01 »
Katrā vīrietī ir kas labs.
Pat, ja tas ir virtuves nazis mugurā.

Piedodiet, nenoturējos.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #234 : 2016. gada 01. septembris, 15:57:40 »
Jautājums ir tāpēc, ka 6 gadus tā nebija, septītajā sākās. Ja sākās, tātad jābūt cēlonim. Pēc loģikas - ja cēloni novērš, viņam būtu jāpaliek tādam pašam, kā agrāk.

Nu bet pag. Mēs te zin jau krustu šķērsu esam izpļāpājušies (un tu lūpu uzmetusi un apvainojusies "jūs jau nezināt kā ir") par tiem cēloņiem, a Tu mums nepalīdzi... tā nu iestrēgām un sākām visādas varbūtības izdomāt un ģenerēt, kas loģiski pļāpu vietai.

Nutad izvēlies cēloņus
- cita sieviete
- parādi, azartspēles
- nemīl vairs
- narkotikas

kas?

Jo ja nāci tikai psihiatra/konsultanta telefonu paprasīt, tad sākotnējais teksts bij jāformulē gluži citādi...

Nekad nav dzirdēts, ka problēmas apzināšana ir puse no risinājuma? bet Tu - emocijas neatklāšu, informāciju arī nē, vīrs slikts, es laba, jūs (ne visi) ļauni...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. septembris, 16:03:20 no Emīlija »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #235 : 2016. gada 01. septembris, 17:07:37 »
A, ja šitā - varbūt šeit cilvēki, kas ir raduši piesegt nepārststāvēto pusi? Nu, lai civilizēti. A to es par Tavām kļūmēm kaut kā neko korekti nedzirdu. Ok, varbūt ne visu esu izlasijis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #236 : 2016. gada 01. septembris, 17:21:24 »
Oi, oi, oi - man draugs kādi divi gadi pa naktīm brauca uz ofisu un strādāja, jo sieva bij tā noriebusies, ka vienkārši viss krita uz nerviem, pat sekss ar viņu, tāds niknums līda ārā sarunās, ka līdz "pa muti" - tur pat aiz durvīm vien jau gaidīja. A izskatītos, ka ne par ko. Vienkārši katrs vārds un lēmums tipa debils. Loģiski - noķēra ar citu. Paskaidrojums ģeniāls - tu pret mani sūdīgi izturējies lūk es arī nenoturējos. Vot ko es Tev, lai kas Tu arī nebūtu un no kurienes šī tēma arī neizlīstu, teiktu - nestāsti man vienu, ka jūs daudzas nespējat un nevienu nedavedat. Tu vienkārši viņu nenormāli besī, tikai viņš to pats nesaprot un agresija no tā. A atpakaļ sauc, jo veči nemāk saprast, kad tas tavējais vairs nav tavs, un aiziet.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #237 : 2016. gada 01. septembris, 17:24:53 »
Bail atstaat beernu...

Jaa, ar taadu ir veerts salabt...

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #238 : 2016. gada 01. septembris, 17:37:45 »
Nutad izvēlies cēloņus
- cita sieviete
- parādi, azartspēles
- nemīl vairs
- narkotikas
Cita sieviete man neliekas ticami. Tad viņam būtu jāvelta viņai laiks, kas nozīmētu kaut kādu mistisku aizkavēšanos darbā, vai biežāku iziešanu no mājas ar draugiem, vai ko tādu, bet viņš tieši pretēji - mājās sēž, cik vien var. Arī nekādi mistiski zvani, sms, ar kurām slēpjas vai kas tāds, nenotiek. Soctīklus viņš vispār nelieto.
Parādi arī nav variants, diezgan nesen bijām apspriest jautājumus par kredītu mājas celtniecībai, tur tas būtu nācis gaismā, azartspēles arī nebūs īsti viņa lauciņš - tas būtu jūtams, ka mājās naudas sāk palikt mazāk, bet mūsu gadījumā tā nav.
Vairs nemīl? Varbūt. Bet tad kāpēc tagad viņam ir tik svarīgi, lai mēs atgriežamies mājās?
Par narkotikām arī nav izslēgts - tas diezgan labi paskaidrotu pieaugošo agresiju, turklāt, tas tiešām varētu neparādīties finansiāli, jo darbā taču viņš visu ko var dabūt. Nav gan manīts, ka viņš, aizbildinoties ar kaut kādām mistiskām kaitēm, mājās kaut kādas zāles ēstu, bet taču varētu mierīgi to darīt, jo es no medicīnas saprotu tik daudz, lai zinātu, kā uz pušuma plāksteri uzlīmēt un kaut kādas atmiņas no pirmās palīdzības kursiem.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #239 : 2016. gada 01. septembris, 17:48:09 »
Oi, oi, oi - man draugs kādi divi gadi pa naktīm brauca uz ofisu un strādāja, jo sieva bij tā noriebusies, ka vienkārši viss krita uz nerviem, pat sekss ar viņu, tāds niknums līda ārā sarunās, ka līdz "pa muti" - tur pat aiz durvīm vien jau gaidīja. A izskatītos, ka ne par ko. Vienkārši katrs vārds un lēmums tipa debils. Loģiski - noķēra ar citu. Paskaidrojums ģeniāls - tu pret mani sūdīgi izturējies lūk es arī nenoturējos. Vot ko es Tev, lai kas Tu arī nebūtu un no kurienes šī tēma arī neizlīstu, teiktu - nestāsti man vienu, ka jūs daudzas nespējat un nevienu nedavedat. Tu vienkārši viņu nenormāli besī, tikai viņš to pats nesaprot un agresija no tā. A atpakaļ sauc, jo veči nemāk saprast, kad tas tavējais vairs nav tavs, un aiziet.
Mutes Tavam draugam nebija, lai pateiktu, ka besī un lai iet auzās tāda kaitinoša? Protams, ka pēc tam, kad jau iemaucis, tad upuris - nenoturējies redz, izveduši nabadziņu.
Principā es Tavu draugu saprotu. Man šitam psihopātam arī ne reizi vien gribējies iemaukt ar pannu, kad kārtējo reizi mantas lido pa gaisu un tieši tādēļ, lai uz to nebūtu jāskatās, es esmu tā, kas pazūd no mājas, lai nebūtu lieku kašķu.
Tad jau drīzāk Daddy variants, es viņu par daudz esmu izlaidusi, mūžīgi piekāpjoties, paklusējot un mēģinot darīt visu, lai nebūtu iemesla kašķim, kamēr vien tas neaiziet līdz lietām, kas man ir galīgi nepieņemamas.