Autors Tēma: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?  (Lasīts 22586 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Vardarbība ģimenē. Ko tālāk?
« Atbilde #240 : 2016. gada 01. septembris, 17:51:54 »
Maruu, a tu strādā?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #241 : 2016. gada 01. septembris, 17:57:14 »
Mutes Tavam draugam nebija, lai pateiktu, ka besī un lai iet auzās tāda kaitinoša? Protams, ka pēc tam, kad jau iemaucis, tad upuris - nenoturējies redz, izveduši nabadziņu.
Principā es Tavu draugu saprotu. Man šitam psihopātam arī ne reizi vien gribējies iemaukt ar pannu, kad kārtējo reizi mantas lido pa gaisu un tieši tādēļ, lai uz to nebūtu jāskatās, es esmu tā, kas pazūd no mājas, lai nebūtu lieku kašķu.
Tad jau drīzāk Daddy variants, es viņu par daudz esmu izlaidusi, mūžīgi piekāpjoties, paklusējot un mēģinot darīt visu, lai nebūtu iemesla kašķim, kamēr vien tas neaiziet līdz lietām, kas man ir galīgi nepieņemamas.

Pag - kas ta bij pirmais? Tava mīkstčaulība vai pirmais beziemesla kašķis?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #242 : 2016. gada 01. septembris, 17:58:04 »
Vēl ar vien neko nedzirdam par Taviem grēkiem.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #243 : 2016. gada 01. septembris, 18:02:44 »
Tas teksts bija veltīts tieši tiem dažiem, kas te cītīgi aizstāv vīru, nevis visiem. Esmu šajā diskusijā arī vērtīgus padomus guvusi.

Vispār jau visi, kas kaut kā teikuši, ka pati arī konfliktus mīli  radīt un uzturēt, ir piebilduši, ka sist nedrīkst.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #244 : 2016. gada 01. septembris, 18:06:13 »
Kaut kā neinteresē, jo ne jau viņš bija tas, kam ar bērnu jāiet ārā pastaigāties, neatkarīgi no laikapstākļiem, lai princese uz zirņa varētu izgulēties.

[/size]Viņš gulēja, jo viņam bija jāiet uz diennakts maiņu. Mazā bija atradusi rotaļlietu, kas diezgan riebīgi skan, kuru vīrs vienmēr noslēpj, kad iet gulēt, jo var jau saprast, ka konkrētā manta jebkuram traucētu gulēt. Šoreiz ne tik labi noslēpa un mazā laimīga skraidīja ar savu bizmāri pa māju. Ņemt nost nav jēgas, jo troksnis, kas būs tad, būtu briesmīgāks par esošo. [/color]
 [/size]Viņš piecēlās, aizlidināja pa gaisu kādu no rotaļlietām, kas mētājās zemē pie gultas un noburkšķēja kaut ko nesaprotamu. Pateicu, lai neburkšķ un nepsiho - pats vainīgs, ka noslēpa tādā vietā, kur meita tiek klāt. Noburkšķēja kaut ko apmēram, ka tagad jau nevis rotaļlieta, bet es viņam traucējot un iespēra pa vēl vienu zemē esošu rotaļlietu. Tad arī es viņu nosaucu par psihopātu.[/color][/size]

Atslēdzies Mao

« Atbilde #245 : 2016. gada 01. septembris, 18:19:03 »
Psihs. Mētājas pa zemi viskautkas zemei vajadzīgs, a tas bradā un spārda. Godzilla ņedorezanā. Bet dzīvoklītis vienistabiņas, nolīst pagulēt ārpus kaujas lauka nav kur, jo krāj cilvēciņi mājas iemaksai, lai mazāks krīts būt jāņem. Man viss saliekās.

Paldies.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #246 : 2016. gada 01. septembris, 18:26:20 »
Kretīns, pilnīgs kretīns tas vīrišķis. Noslēpj mantiņu uz grīdas pie gultas, kur pašam jāguļ.
A kur jūs slēptu mantiņu no divgadnieka? Ak, jā - nav tādas vietas, kur divgadnieks netiktu klāt! Visus skapīšus un plauktus, drēbju skapi, pieliekamo un pat netīrās veļas kasti izrevidēs. Un vēl meitene, tās jau stervas pa dzimšanai, visu atradīs un izdarīs pa savam. Laikam mazulīte būs mātē stipri atsitusies.
Bet nu ar tādu stulbeni vīrišķi, kas pat mantiņu nejēdz noslēpt, kopā dzīvot - ni un ni.   
Visus sakost!

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #247 : 2016. gada 01. septembris, 18:37:54 »
Camma, es to mantu turu uz skapja. Tur viņa vēl nav iemācījusies uzkāpt un paskatīties, kas tur ir. Viņš to zināja, bet iebāza skapja atvilknē. Man tiešām vēl tas aiz viņa bija jāpārbauda? Laikam jau bija.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #248 : 2016. gada 01. septembris, 18:37:54 »
Man slinkums meklēt - Maruu mājsaimniece? Kopš bērna pieteikšanās, jeb vispār?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #249 : 2016. gada 01. septembris, 18:39:46 »
Man slinkums meklēt - Maruu mājsaimniece? Kopš bērna pieteikšanās, jeb vispār?
Neesmu mājsaimniece. Pusotru gadu mājās nosēdēju, kamēr bērnu dārziņā uzņēma un tad atgriezos darbā. Šobrīd esmu mājās, jo bērnam dēļ iesnām dārziņā neļauj uzturēties, bet tas arī tikai līdz nedēļas beigām un tad atkal darbs.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #250 : 2016. gada 01. septembris, 18:42:05 »
Psihs. Mētājas pa zemi viskautkas zemei vajadzīgs, a tas bradā un spārda. Godzilla ņedorezanā. Bet dzīvoklītis vienistabiņas, nolīst pagulēt ārpus kaujas lauka nav kur, jo krāj cilvēciņi mājas iemaksai, lai mazāks krīts būt jāņem. Man viss saliekās.

Paldies.
Dzīvoklis ir divistabu. Tikai durvis uz guļamistabu ciet neturas, pie kā atkal esmu vainīga es - neesmu iemācījusies salabot.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #251 : 2016. gada 01. septembris, 18:42:10 »
Nu bet tak saku, ka kretīns.
'' Arī nekādi mistiski zvani, sms, ar kurām slēpjas vai kas tāds, nenotiek.'' - par rakāšanos svešā telefonā vajadzētu ne tik vien iepļaukāt, bet noslānīt zili mellu.
Visus sakost!

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #252 : 2016. gada 01. septembris, 18:44:33 »
Es nerakājos. Vai, lai to konstatētu, nepietiek, ka telefons skaņas izdveš reti un tajās reizēs, kad tas notiek, neviens neskrien ar telefonu uz citu telpu, bet runā turpat?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #253 : 2016. gada 01. septembris, 18:50:38 »
Sapratu jau sapratu, ka uz darbu diennaktīs telefonu neņem. Citādi būtu pa telefonu jārakājas. Bet to ideāla sieva nevar. Nevar un viss.
Ā, tad tas būs vīra besījiena iemesls - nevar zvanīt - ne darbā, ne mājās.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #254 : 2016. gada 01. septembris, 18:50:49 »
Par to Maruu, gribu, lai ir kā agrāk - vienā upē otrreiz  neiekāpsi, nekas vairs nav kā agrāk,
jūs esat vecāki bērnam. Mēs visi maināmies ik dienu, ik stundu, tas tā naivi. Un notikušo par nebijušu arī nepadarīsi, diemžēl.

Par to, ka vīrs mīl, jo grib lai atgriezies - tipiski varmākam.
Manas draudzenes vīrs pat uz ceļiem rāpoja,
lai savu panāktu. Kad tomēr neizdevās, tad  pa presi izvazāja, kāda viņa neliete un viņš eņģelis, žurnaļugām to tik vajadzēja. Vaktēja pie darba, nemitīgi sūtīja sms, draudēja, ja nenāks atpakaļ...

Bet nu vēlu, lai Tev izdodas visu vērst par labu.