Autors Tēma: Vieglu jauno mācību gadu!  (Lasīts 963 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Vieglu jauno mācību gadu!
« : 2016. gada 01. septembris, 08:36:48 »
Lai viss uz ūsiņu un īzī, lai gudrība nāk ģeldīga un lieta, lai bērniem patīk un vecākiem mierīgs prāts un učuki, lai progresīvi staro!
Prozit!
Vellls..
Priekā!

Svētku gadījiens: Delēns pirmajā klasē pirmajā matemātikas stundā izceļas. Skolotāja prasa, vai kāds zin, kāds cipariņš seko aiz viens. Šis - nu ja, 2. Jauki un aiz 5? Skaidra lieta -6. Učene patīkami uzvilkusies - UN AIZ 10??? Phe - valets!
Lai visim tikai trumpji!

Atslēdzies Luīze

Re: Vieglu jauno mācību gadu!
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. septembris, 13:59:47 »
Tik smuki sapucēti skolnieciņi ar puķēm... jauki.  :flowers:

Pa trolejbusa logu redzēju jaunu meiteni gariem blondiem matiem, tak laikam jau viņa ir skolotāja, ne vairs skolniece, jo bija ziedu klēpis vienas rokas līkumā un maisiņš ar puķēm otrā rokā.  :smile:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 12. septembris, 17:49:45 »
Viktorīna. Man senai bijušajai, kas kaut kur bez manas ziņas pa divi lāgi aizprecējusies, jau 4 bērni un vienai nesenai ilgbrūtei, abām vienādi vārdi. Abas sen nav komunicētas ne tā, ne šitā. Nu lūk, zvana telefons, skatos, aha - Kristīne, nu tik būs ampeļi, nenocietusies tomēr. Šī saka, nav laika gari muldēt, jaunākais puņķojas, man VIŅA JĀIZRUČĪ, jāaiziet otrajam uz skolas sapulci. Nu lab, aizies. Nu apsēžos klasē priekšā, man sirdzapziņa tīra jo neatminos, ka kas būtu uzdots. Pāris solus apakaļam nosēžas solīds kungs padusē iežmiedzis apskrandušu profesortipa portfeli un pats ar milzu acenēm. Zubrila, vien vārd sakot. Ierodas učene, iekasē no mums kaut kādu fondu naudu un sākās - puiši klasē puļājas ar minikaķenēm, visiem tēviem tiek izdalīti konfiscētie lietiskie pierādījumi un munīcijas paraugi. Visi velnēni tiek nosaukti uzvārdos, mani nenosauc. Turpinu koķetīgi smaidīt učenes virzienā, elpoju dziļi, visi papīri tīri un ja kas, te es esmu un te manis vairs nav. Pēkšņi man no aizmugures uzbrūk ar šāvienu. Učene nepamana, es nogaidu, palūru atpakaļ - profesors terorists izrādās! Nu es babāh - tam pretī, šis man babāh akal, es šim. Pauze, učene vēro, tad aizgriežas un profesors akal babāh un precīzi garām, jeb nē, kurš vairs analizēs - tieši pa učeni. Kapa klusums. Profesors lec kājās, joņojot man garām, ar vārdiem "Fiksi laižamies", sagrābj mani aiz piedurknes un izrauj ārā no klases....
Jautājums. Es vispār uz pareizo skolu aizgāju?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 12. septembris, 18:29:22 »
Oi, tas bija reāli rēcīgi.  :rofl:
Es gan pēdējo jautājumu formulētu savādāk un ieteiktu to, ko Tu dzer, vairāk nedzert, un to ko pīpē, arī vairs nepīpēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 12. septembris, 18:39:54 »
Ābols no ābeles... ;)