a ko anonīmi? es tavu domu saprotu..un pasen jau esmu izdomājusi, ka visa mākslīgā iejaukšanās lietu kārtībā ir amorāla...un jā, es nerunāju par to ka kādam nevajadzētu palīdzēt...
vajag un pat ļõti vajag..bet cerīgos un pozitīvos gadījumos....
nespēju arī iekšēji atbalstīt mākslīgu dzīvības uzturēšanu gadu garumā un tamlīdzīgas lietas...
kā trakots kaķinieks ..arī neesmu sapratusi līdzekļu vākšanu un palīdzības sniegšanu bezcerīgiem gadījumiem(pārprasta misijas apziņa) tajā pat laikā paejot garām un nesniedzot iespēju vēl veseliem un stipriem dzīvniekiem(jo tiem redz nav akuutā fāze un asarains stāsts)..
protams ar saviem līdzekļiem katrs var darīt kā grib(šumahers... vai tie daži internetā klejojošie no miskastēm izglābtie suņu/kaķu stāsti).. bet nevajag tādos gad klauvēt pie pārējās sabiedrības sirdsapziņas...
Jā, es esmu karmas esamības teorijas piekritēja...un dikti domāju līdz, kad palīdzība ir palīdzība un kad tikai atmazgāšanās vai iejaukšanās lietu kārtībā..
un neuzskatu sevi par baigo visszinu kuram būs lemt par visiem gadījumiem..bet gribu sev atstāt iespēju izvēlēties.
cammas minētais gadījums nedod iespēju izvēlēties...bet mēs jau tāpat nezinam kur paliek nodokļi...galvenais samaksāt... no tāda viedoklja,lai labāk kādu ārstē,nekā nobraukā nejēdzīgos ceļoumos utml...
fvz...es vispār nepiedalos.... es tikai paspriedelēju....