Autors Tēma: augi ir dzīvi  (Lasīts 1643 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

augi ir dzīvi
« : 2016. gada 19. septembris, 23:16:55 »
Sāku rakstīt pie olguča atmiņas tēmas, bet īstā vieta te

Ka augi ir dzīvi, izbaudīju ar savu ābeli, antonovku.Visu augustu nikni skatos -lapas tādas jocīgas, āboli zaros pūst, paērējie mazi un lielāki neaug. Sestdien, kad purināju nost puvušos un citus štruntus, pamatīgi dabūju pa aci. Protams, tikai pilnīgs idiots var stāvēt zem ābeles, purināt zarus un pie tam skatīties uz augšu. Vakar vēlreiz uzbruku ābelei -visu laiku traucēja daži zari, kas jau pāri takai. Kā griezu, tā š'vīkst -dabūju pa vaiguBail jau garām iet, tīšām nolūzīs man uz galvas

Atslēdzies diddly

Re: augi ir dzīvi
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. septembris, 23:20:48 »
šito tekstiņu iedomājos kā multenīti

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. septembris, 23:23:35 »
Un augiem ir dvēsele.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. septembris, 23:29:58 »
Un kā tagad dzīvot vegāniem un veģetāriešiem? ;)
Atliek vien saules gaisma kā enerģijas avots... :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. septembris, 23:31:28 »
Un antonovka pie sevis domā -nu nomiglo mani pavasarī kaut reizi mūžā

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. septembris, 23:57:37 »
Mana bumbiere, kā pateicu, ka zāģēšu, momentā pilna ar smukiem bumbieriem, nevis tādiem puvekļiem, kā parasti

Vajag tik pabaidīt

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2016. gada 20. septembris, 00:23:38 »
hm..nu to,ka vajag pabaidīt,mums jau skolā mācīja :) jājā es dārznieks ar papiiru :)
un ir gadījies ka izveicu rituālu baidīšanu ar zāģi vai cirvi apkārt staigaajot :) bet vajag atcerēties,ka acu mūsu izpratnē viņiem nav,līdz ar to..vajag baidīt tā,ka notici gan pats gan koks...tad strādā....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. septembris, 09:57:44 »
Mēdzu atcerēties stāstu no kara laikiem, varbūt vecmāmiņa stāstīja, neatceros vairs.
.
Vienās mājās ienācis vācu virsnieks. Kāpēc, kas vairs zina. Ar vakariņām pacienāts, ar saimnieku parunājušies. Saimniekam liels ābeļdārzs. Pasūrojies, ka slikti ražo, nekā no tām ābelēm vairs nav.
Promejot vācietis nolaidis pamatīgu automāta kārtu pa dārzu. Saimnieks šokā, bet ko darīsi.
Nākamajā gadā ražojušas kā trakas.
Vācu virsnieks arī bijis saimnieks, zinājis drēbi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. septembris, 22:51:06 »
Man ir mājās Ķīnas roze.Nu pamatīgi izpletusies - lien pāri gultas galam, uz palodzes, kur citām puķēm vieta.Biju nolēmusi šo pamatīgi apcirpt, lai aug jauna un smuka.Kā tik uz to pusi paskatos, tā par cirpšanu domāju, tikai neesmu paspējusi - viss kas cits svarīgāks bijis.Nu tagad ir tā - ik pārdienas jauns krāšņum krāšņs zieds parādas... :big_hug:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2016. gada 22. septembris, 01:19:07 »
uijjj ķīnas roze man viena bija tā saaugusi,sazarojusi un salapojusi,ka nebija čansu..liec kur gribi  :confused: vai nu puķe pa visu istabu,vai paši...
ziedēja ka dulla pa pusgadam...īsts koks :)
nācās atdod vieniem puspaziņām,kam liela veranda ar trepjutelpu..Promvedot nolauzu ziedošu zaru..ieliku vāzē, pec 2-3ned jau saknes un atkal pods :D   :facepalm:

bet to man, jau pirmā īrniece nosprādzēja...necik daudz nepaspēja izaugt...skaidrs ir viens...šitam augam vajag milziigu teritoriju :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega