Protams, tēlo, ka veic - kārtējais Sibillas jociņš. Kontekstā man nelikās, ka Krievija domāta. Un vispār bufetniecei tā kā par gudru niansēs - VID, vīnu iepirkums kolekcijai... Ok, iespējams, mani stereotipi par stacijas bufetnieci Krievijā

Slimnīcas medmāsas un naudas koferīša epopeja tāda amatieriska. Uz ko viņa cerēja hhi? Vadima miesassargs-pistoles pulētājs gan totāls lempis

Man liekas, būs mīlas trijstūris starp Pētersonu, Magdu un Sibillu, jo Pētersons izskatās iedvesmots Sibillas sakarā. Izrādīsies, ka šiem abiem saskanēs ne tikai humors, bet varēs ar bufetnieci arī šahu saspēlēt, jo gan jau viņa prot arī to

Par mazo bērniņu. Vai UG bijusi tāda gara pauze, lai Žeņas tēlotāja varētu nemanīta bērniņu iznēsāt? Man atmiņā palicis, ka viņa tur bezmaz katrā sērijā rēgojusies, bet nekas tamlīdzīgs nav manīts. Un kkā liekas, ka tad par šo aktrisi vajadzētu būt kādai infai atrodamai šajā sakarā. Luīze gan bijusi prom ilgāk, un tāda nezināmāka aktrise (vismaz es viņu nezinu, pat no kura teātra ir, nezinu), viņu presē varbūt pat nepieminētu. Un, galu galā, varbūt mazais ir kādam aizkadra cilvēkam