Autors Tēma: Jaunā UG sezona  (Lasīts 15158 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Jaunā UG sezona
« Atbilde #15 : 2016. gada 27. septembris, 19:29:45 »
Nu attiec.par Jezupa draudzeni -bieži pat laulātie nav uz mūžu un kur nu vēl draugi un draudzenes. Priecājos, ka vismaz tā skuķe 3.sezonu neaizpilda seriālu. ;)
Kugrēnu UG labprāt redzētu, BET tikai citā lomā, nu nelīmējas viņa man kā Žeņas māte galīgi -ne vizuāli, ne ar savu tīro latviešu mentalitāti. Tad jau daudz labāk būtu Žeņas mātes lomā ielikuši kaut vai talantīgo Ņinu Ņeznamovu, kas gan vizuāli, gan mentāli būtu daudz līdzīgāka Žeņai. Aktrise jau gados, bet ļoti enerģiska un joprojām Krievu teātra štatā, turklāt labi runā arī latviski.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2016. gada 05. oktobris, 09:27:30 »
Visas laikam tā metušās uz Šķiršanās formulu (vēl neesmu redzējusi), ka UG pametušas ;)

Esmu tikusi līdz kādai 7.sērijai un, ja godīgi - tīri nekas, tik ļoti nebesos kā par Melēm vai Saplēsto krūzi :)
Tiek attīstīta Luīzes un Gunāra līnija ar Jezupu starpā (smieklīgi tikai, ka tādā mazā miestā pie Liepājas slimnīcā ir babybox ;) )
Acīmredzot, notiks ņemšanās ar Gati un Danu, tiks atmaskota Pļavnieces varone (kas man ir, ka vārdus nespēju vairs atcerēties?)
Tas man patīk, jo mazāk uzmanības dvīnēm.

Ko es jau kuro sezonu ievēroju - vestibila pulkstenis nemainīgi uz 10:02 ;)

Kas forši - lai arī neesmu Dona fane, kaut kā viņa dziesma patīk vislabāk no visām, kas iepriekš bijušas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2016. gada 05. oktobris, 09:38:05 »
Liepājā ir babybox. Bet Babybox līnija neticama,jo cikturilgā laikā var dabūt savu bērnu atpakaļ. Kā arī bērna pazušana no slimnīcas  :rat: Jā,ka
 tik Luīze nekrāpjas tomēr!
Visu laiku apbrīnoju,cik neglītas ir dvīņumāsas un cik skaista ir Luīze,tikai tēls viņai tāds pastulbs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 05. oktobris, 09:47:17 »
Jā, bet vienā sērijā tika minēts, ka bērns aizvests uz Liepāju, tātad sanāk, ka bērns boxā ielikts ne-Liepajā ;) Tikai vēlāk runa ir par to, ka bērns tiek tālāk vests uz Rīgu

Jā, un normāli mātei ir tiesības dabūt bērniņu atpakaļ

p.s.Man patīk Dana un tas...Āmanis, ja? Tāds dzīvelīgs :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2016. gada 05. oktobris, 11:10:24 »
Viens moments bij smieklīgs, kad kafejnīcā ienāca Žeņas mamma un Gunārs nodomāja, ka sanitārā inspekcija. Gunārs lika Mildai samest tirgū pirkto gaļu ezerā. : D
Iztēlojos Bīriņu pils ezerā peldam tos melnos gaļas maisus. : D : D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 08. oktobris, 14:14:09 »
Vakardienas sērijā pirmais īstais mazulis UG. : ))
Tiešām maziņš usi susi.
Nevis liels mazulis kā Krūzē, bet bēbītis. Nez, kuram pieder. : ))

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2016. gada 08. oktobris, 14:28:14 »
Gan jau ka Luīzei,viņai taču ir bēbis dzīvē.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2016. gada 08. oktobris, 14:35:05 »
Ja? Es nezinu. Bet tā varētu būt, jo izskatījās tik dabiski.

Tās Sibillas izdarības gan jau kaitina. Vienreiz ir smieklīgi, bet kā otreiz izstāstīts joks vairs nē.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #23 : 2016. gada 08. oktobris, 20:26:08 »
Es nez kāpēc domāju, ka Žeņai īstajā dzīvē bēbits piedzima un tas ir viņas:) pat nezinu,  vai tā taisniba

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #24 : 2016. gada 09. oktobris, 21:19:13 »
Tā kā viņa pirms kāda laiciņa apprecējusies, tiešām pieļauju, ka bēbis ir viņas. Te ziņas par kāzām.
http://sejas.tvnet.lv/slavenibas/565832-foto_apprecejusies_seriala_ugunsgreks_zvaigzne

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2016. gada 13. oktobris, 22:04:15 »
Mani arī Sibilla sāk besīt. Veicot Pētersonam auditu, šī saka: "Ja VID dienests katram tā uz vārda ticētu, tad ojojoj, kas mūsu valstī darītos" Atbraukusi no Krievijas viena stacijas bufetniece un lietas kursā par Latvijas iestādēm. Turklāt saka "mūsu" valsts (devil)

p.s.nu, saprotu, saprotu, ka ne jau viņa "no sevis" tā runā...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. oktobris, 09:21:49 »
Sibilla veic Pētersonam auditu? :)

p.s. Varbūt domāts, ka ar "mūsu valsti" viņa patiesi domā Krieviju? 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. oktobris, 10:34:43 »
Protams, tēlo, ka veic - kārtējais Sibillas jociņš. Kontekstā man nelikās, ka Krievija domāta. Un vispār bufetniecei tā kā par gudru niansēs - VID, vīnu iepirkums kolekcijai... Ok, iespējams, mani stereotipi par stacijas bufetnieci Krievijā ;)

Slimnīcas medmāsas un naudas koferīša epopeja tāda amatieriska. Uz ko viņa cerēja hhi? Vadima miesassargs-pistoles pulētājs gan totāls lempis :D

Man liekas, būs mīlas trijstūris starp Pētersonu, Magdu un Sibillu, jo Pētersons izskatās iedvesmots Sibillas sakarā. Izrādīsies, ka šiem abiem saskanēs ne tikai humors, bet varēs ar bufetnieci arī šahu saspēlēt, jo gan jau viņa prot arī to :P

Par mazo bērniņu. Vai UG bijusi tāda gara pauze, lai Žeņas tēlotāja varētu nemanīta bērniņu iznēsāt? Man atmiņā palicis, ka viņa tur bezmaz katrā sērijā rēgojusies, bet nekas tamlīdzīgs nav manīts. Un kkā liekas, ka tad par šo aktrisi vajadzētu būt kādai infai atrodamai šajā sakarā. Luīze gan bijusi prom ilgāk, un tāda nezināmāka aktrise (vismaz es viņu nezinu, pat no kura teātra ir, nezinu), viņu presē varbūt pat nepieminētu. Un, galu galā, varbūt mazais ir kādam aizkadra cilvēkam :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #28 : 2016. gada 14. oktobris, 11:50:07 »
nu jā, = par to, ka Žeņas bebiks tā man tāda nepamatota iedoma , to es atzīstu:)

Šodienas Rīgas Viļņos uz vāka virsraksts - "atklāti par to, kāpēc pazuda UgunsGrēka Aņečka."  Jums kādam nav izdevība tagad iemest aci Rīgas viļņos un pastāstīt?  Tagad atcerējos, ka bija viena sezona, kur Aņai bija draugs, un Vadims kaut ko tur ecējās ar to potenciālo znotiņu! 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2016. gada 14. oktobris, 14:08:23 »
Nu attiec.par Jezupa draudzeni -bieži pat laulātie nav uz mūžu un kur nu vēl draugi un draudzenes. Priecājos, ka vismaz tā skuķe 3.sezonu neaizpilda seriālu. ;)

Man laikam gribējās kādu atsauci par to, ka attiecības pajuka, viņa atrada labāku, aizceļoja, nomira....nu kkā tā laikam. Un tā skuķe taču bija baigā čomene Kristai - tā arī ne pušplēstu vārdu nav teikusi. Labi, miers ar viņu. Jēzups Luīzē ieskatījies, man liekas, Gunārs tagad aŗī viņu sagribēs, jo laba māte izrādīsies. Un gan jau Vadims arī sasparosies. Kuru viņa izvēlēsies? Intriga :)

Aņečkai bija tas a la žigolo-naudas izspiedējs. Vai Donāts šim nepiedraudēja un nelika no valsts izbraukt? Un Aņa viņam pakaļ vai līdzi?
Bet, ja presē minēts "atklāti", tad jau būs reālais iemesls. Varbūt meitene ārzemēs mācās tagad? Vai bērns piedzimis? Hihi ;)