Autors Tēma: Labākā diēta - neēst brokastis  (Lasīts 8810 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Labākā diēta - neēst brokastis
« Atbilde #30 : 2016. gada 25. septembris, 14:05:14 »
Tā, plkst.13, un ir mana pirmā ēdienreize. Brokastu tipa - kafija un pāris mazas sviestmaizes. Bet plkst.13.
Tātad - ko es ēdu? ;)

Ja nopietni, es laikam pretendēju uz "nekārtīgākā" ēdāja statusu - man viss kišmiš, mēdzu ēst naktī ap 2, no rīta ap 8, mēdzu ēst visu cauru dienu, mēdzu garākas stundas neēst. Vienīgais, kas šobrīd man stabili - tās ir pusdienas plkst.13:30 darbā, tātad darbadienās.

p.s.iekšēji brīžam baidos, ka kaut kad sajutīšu pamatīgas sekas, lai gan kuņģis šā kā tā nav kārtībā. Nav man rakstura. Vai motivācijas

Atslēdzies Mango

« Atbilde #31 : 2016. gada 25. septembris, 15:47:20 »
Un vēl tā putru ēšana no rīta..
Nu nedabūs manī neviens nevienu putru ne brokastīs, ne kādā citā ēdienreizē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2016. gada 25. septembris, 15:53:34 »
Man gan garsho... bet ne dd riitaa... neviens vells mani neizdziis agraak no migas eeshanas deelj...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2016. gada 25. septembris, 16:22:23 »
Man garšo putras, bet sev, vienai putrēdājai no rīta toč nevārīšu. Kādreiz uzvāru vakarā

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2016. gada 26. septembris, 13:17:07 »
tās visas blēņas "brokastis nē", "putru nē" ceļas no tā, ka jūs jaucat sajūtu "atkal varu ko ieēst" ar patiesu ēstgribu, izsalkumu. Izsalkums modernajam cilvēkam ir gandrīz neaizsniedzama greznība! :)

Bet pamēģiniet kādreiz izlaist 3-4 ēdienreizes (tas nav nekas traģisks, no tā nemirst) un tad nākamajā ēdienreizē garšos gan putra, gan citas ikdienā "neēdamas" lietas :)   

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #35 : 2016. gada 26. septembris, 13:19:12 »
Nē, Daddy, es varu visu dienu neēst. Labak neēdu nemaz nekā ēdu to, kas negaršo. Tu laikam par vīriešu ēšanu runā  :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 26. septembris, 17:30:17 no pitons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2016. gada 26. septembris, 13:24:19 »
Nē,Daddy,es varu visu dienu neēst.Labak neēdu nemaz nekā ēdu to,kas negaršo.Tu laikam par vīriešu ēšanu runā  :)

1 diena nav nekas :) Pamēģini neēst 3 dienas un tad redzēsi, ka VISS tik garšīgs, tik garšīgs :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #37 : 2016. gada 26. septembris, 13:39:58 »
Piemēram, daudzas lauku mammas (lielas, gaužām korpulentas), ēd 1 reizi dienā - vakaros.
No rīta visādi darbi, tā diena paskrien un vakarā kārtīgi paēd.
ja negribas būt resnam, tas nav labākais variants - pie- un pārēsties vakarā.

Cilvēkam nepieciešamas 3 tējkarotītes cukura dienā, tie ir arī augļu cukuri tīrā veidā.
Piemēram, 1 kokakolas pudelītē - 8 tējkarotes.

Agrāk ēdiens bija organisma nepieciešamība, lai izdzīvotu, tagad - ko varētu tādu garšīgāku apēst?

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #38 : 2016. gada 26. septembris, 14:09:49 »
1 diena nav nekas :) Pamēģini neēst 3 dienas un tad redzēsi, ka VISS tik garšīgs, tik garšīgs :)
Pēc 3 dienu neēšanas ēst vairs negribas vispār, vismaz man (ir gadījies beznaudas periodâ pārtikt 3-4 dienas no hlorēta krāna ūdens). Pēc tam atsākt ēst bija grūti (pat visgaršīgāko ēdienu), nācās ilgi sevi pārliecināt, ka kalorijas rumpim ir nepieciešamas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #39 : 2016. gada 26. septembris, 14:14:02 »
Varu neēst, tikai vairāk vīna vajadzēs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2016. gada 26. septembris, 15:16:23 »
Cilvēkam nepieciešamas 3 tējkarotītes cukura dienā, tie ir arī augļu cukuri tīrā veidā.
Piemēram, 1 kokakolas pudelītē - 8 tējkarotes.

ūja, ūja... ar 3 t.k. cukura (30 gr) ilgi neizvilksi... ja ēd viskaut ko citu, tad arī 3 nevajag protams :)

Kolā (speciāl pudeli no misenes izvilku, paskatījos! )100ml ir 10.6 gr cukura (42kcal), tikpat cik pienā!!
Puslitrīgajā kolā ir tieši 5 tējkarotes. Ja pieaugušajam vajag 2000Kcal dienā, tad kolu vajag izdzert 4.7 litri.   

Atslēdzies ragana

« Atbilde #41 : 2016. gada 26. septembris, 15:30:36 »
Daddy, tējkarotē labi ja 5 grami cukura būs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2016. gada 26. septembris, 15:33:53 »
kādas nu kuram tās karotītes... :)

starp citu - arī tā ir diēta - paņemt mazāku šķīvi un/vai karoti :D 

Atslēdzies dille

« Atbilde #43 : 2016. gada 26. septembris, 15:43:26 »
Vai es būtu teikusi, ka cilvēks var iztikt vai jāiztiek tikai no cukura vien? Esmu smagi pārprasta - šņuk-

Diēta - paņemt mazāku šķīvīti darbojas ļoti labi. ēst visu, bet daudz mazāk.
Un galvenais - neēst 1-reiz dienā - sākot no 18.00 līdz 24.00

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2016. gada 26. septembris, 15:53:51 »
diētu "ēd visu to pašu, tikai mazāk" nevienam nepārdosi :)  bet tā ir pilnīga taisnība. + sava svara kontrole. Ja iet pāri vēlamajam, man vienkāršāk ir neēst vispāŗ (t.i. izlaist vienu  vai vairākas ēdienreizes), nekā ēst vēl mazāk :)